ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ!!!

· Σε 90 ημέρες 356 μέτρα!
· Χαμός στους δήμους!
· Απόψε η απόφαση!

                 

Μα πως είναι δυνατόν αναρωτήθηκαν πολλοί, ύστερα από όσα συνέβησαν στις τελευταίες συσκέψεις με την Τροικα!.. Οι υπουργοί χάλασαν πολλές..."γομολαστιχες" με το να σβήνουν και να γράφουν ονόματα, που φεύγουν από το δημόσιο μέχρι το τέλος του μήνα,αλλά και εώς την λήξη του 2013... Θα πρέπει να σαs πω,ότι μέσα σε 90 ημέρες πέρασαν 356 νέα μέτρα!!! Και αυτό σημαίνει πολλά,ιδιαίτερα σε όλους αυτούς που γνωρίζουν και πρόσωπα και πράγματα!..

 Μέσα σε όλα αυτά τούτες τις ώρες (το θέμα έχει ξεκινήσει από χθες...) έχουμε και τον αγώνα που κάνουν οι δημοτικοί υπάλληλοι για την απόφαση που πήρε ο κ. Μητσοτάκης με την Τροικα, περί απολύσεων κλπ! Το ζητούμενο είναι αφού θα υπάρξουν μεταταξειs και...μεταφορές, τι φοβούνται, οι υπάλληλοι; Μήπως τώρα είναι...βολεμένοι καλα και ανησυχούν, επειδή όπου και αν πανε θα πρέπει να δουλέψουν και όχι να μας δουλεύουν; Λέμε τώρα...
                  


 Ολα πάντως κρίνονται απόψε στο Γιουρογκρουπ που θα γίνει στις Βρυξέλλες! Εδώ οι υπουργοί Οικονομικών θα πάρουν πολιτική απόφαση και ανεξάρτητα από την έκθεση της Τροικα, θα εγκρίνουν τα 8,1 δισεκατομμύρια ευρώ! Χρήματα που θα δοθούν στην χώρα μας σε δυο...κομμάτια! Με την πρώτη δόση, αυτές τις ημέρες θα πάρουμε 4,8 δισεκατομμύρια ευρώ!.. Η άλλη στο τέλος Αυγούστου!.. Ολα όμως εδώ πληρώνονται! Και πληρώνονται μόνο από εμάς!!! Γιατί..., ναι, ναι εμείς και μονο εμειs έχουμε αυτό το...προνόμιο!!! Αμεεε!!!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου