...ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ!!!

• Αστείο συμβούλιο!
• Διάλειμμα ολίγων λεπτών!
• "Ομόφωνα...όλοι"!

         
            
 Ναι! Ναι ειναι αλήθεια, είχα καιρο -κοντα στον ένα χρόνο- να παρακολουθήσω εδω στην πόλη μου, συνεδριαση του δημοτικου συμβουλίου! Έτσι χθες αποφάσισα να πάω! Ήθελα να δώ, να διαπιστώσω εάν εχει αλλάξει κάτι! Και,ω του θαύματος! ΤΙΠΟΤΑ, ναι ΤΙΠΟΤΑ, δεν είχε  αλλάξει!.. Όλα ήταν οπως πριν και ίσως σε χειρότερη κατάσταση,δυστυχώς!.. Ο ένας...,προσπαθούσε να κάνει κακο...,να βλάψει...,να φέρει "καπάκι" τον άλλον! Και απο...ουσία; Απολύτως ΤΙΠΟΤΑ!.. Ουτε ένα θεμα δεν πέρασε! Ουτε ένα πρόβλημα, απο τα χιλιάδες που εχει η Νεα Φιλαδελφεια, καταφεραν οι...εκλεκτοί μας να λύσουν!.. Αφήστε που η...ημιμαθεια ειναι χειρότερη απο την...αμάθεια! Και αυτο το έζησα χθες βράδυ σε όλο του το μεγαλείο!..
                      


Στο συμβούλιο που ηταν 19 όλοι και όλοι (απο τους εκλεγμένους που ειναι αν θυμαμαι καλα πάνω απο 30!) ξεκίνησαν  με θεματα προ ημερήσιας και άνευ ουσίας! Εκτός απο ένα! Απο μια θέση - καταγγελία των εργαζομένων, εις βάρος της γραμματέας του δήμου, της κ. Αμπατζη, εάν λέω σωστα το όνομα της! Αυτο το θεμα ήταν πράγματι σοβαρό και έπρεπε να συζητηθεί... Όμως απο την συμμετοχη - ψηφοφορία τα πράγματα έδειξαν αλλα! Βέβαια τα ΝΑΙ ήταν περισσότερα! Όμως δεν συγκέντρωσαν τον αριθμο 17, οπως οριζει ο κανονισμός! Και έτσι...παει για άλλη φορα! Αμέσως η κ. Εφη Γαιτανα, ζήτησε "διάλειμμα ολίγων λεπτών"!!! Όχι! Όχι δεν είδα να πουλάνε πασατεμπο, σιναλκο (που το θυμήθηκα τώρα;) πορτοκαλαδες και λεμοναδες,η κοκ κλπ! Όχι αυτα δεν τα είδα! Αντίθετα ομως, διαπίστωσα οτι όλοι έτρεξαν για ένα...τσιγαρακι!.. Πρώτη φορα πάντως βλέπω συμβούλιο με...κενο - διάλειμμα χωρίς να συντρέχει λόγος! Ναι,ο Καλλικρατης προβλέπει "διακοπή" - διάλειμμα όταν η κατάσταση ειναι μη ελεγχόμενη!!! Και κάτι τέτοια δεν υπήρχε!..
                       
 
Τώρα! Οι εργαζόμενοι με την καταγγελία τους (την έφερε και την διάβασε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης του δήμου,ο Χάρης Τομπουλογλου,που είχε δίκιο σε όσα είπε κάνοντας αυστηρή κριτική...) τόνιζαν την απρεπή συμπεριφορά της γραμματεως του δήμου,η οποία μόλις είδε τον πρόεδρο των εργαζομένων του είπε, σύμφωνα με την καταγγελία, " χεσε μας, ρε συ καθικι,και αλοιψε μας..."!!!!! Ωραιααααα! Μπράβο! Μπράβο στην κ. Αμπατζη!.. Αλλα και στην κυρία δήμαρχο που ακομα την κρατάει στην θέση της!.. Προσωπικα το μόνο που θέλω να εκφράσω ειναι την ντροπη μου, για όλα αυτα... Κρίμα! Να λέγονται απο μια κυρία!..  Και κάτι άλλο... Ένας...οψιμος αντιδήμαρχος (έτσι τον είχε πιο παλια αποκαλέσει, ένας παλιός! Και επειτα ο νέος  του είπε σας το...επιστρέφω!!! Ωραία πράγματα...) ο κ. Παιδας εάν λέω σωστα το όνομα του, στην ομιλία του είπε:
"...Επι του θέματος θα...αναπτυχθω τότε..!"!!!  Η...ανάπτυξη σε όλο της το μεγαλείο! Ναι! Αυτη ειναι... αναπτυξη!.. Και ο ίδιος λίγο πιο κάτω ειπε: "...Για αυτο ομόφωνα...όλοι (!!!) ψήφισαν..."!!! Για φανταστείτε να ήταν "ομόφωνα οι... μισοί!..", τι θα γινόταν; Ε;  Η...ρημαδα η ελληνική γλώσσα ειναι πολυ δύσκολη! Και χρειάζεται πολυ διάβασμα! Πάρτε το χαμπάρι ρεεε,όλοι εσείς που θέλετε να μας διοικησετε!.. Εντάξει; Βέβαια δεν ειναι όλοι στην ίδια με αυτόν θέση! Υπάρχουν δημοτικοί σύμβουλοι που γράμματα γνωρίζουν, οπως ο Χάρης Τομπουλογλου, ο Μπαμπης Μποβος, η Ευτυχια Παπαλουκα ,Σταύρος Κόντος , Παύλος Κότσιρας και πολλες και πολλοι αλλοι!.. Ομως! Ήταν χθες ένα συμβούλιο της πλάκας! Ντροπη!!! Οποίος εχει αντίρρηση, ας με καλέσει να κουβεντιασουμε το ζήτημα!.. Περιμένω! Υπαρχει κανεις;

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου