ΡΕΕΕ ΤΟΝ...ΜΠΑΓΑΣΑ!!!

* Στημένο ήταν!
* Μας...δούλεψε!
* Τα...πήραν χοντρά!

                     Όχι δεν κερδιζονται έτσι οι ψήφοι! Τα...κουκιά!  Δεν λέω,  ήταν έξυπνη η ιδέα! Το κόλπο είχε στηθεί με καταπληκτική μαεστρία! Μόνο που όλοι, όσοι πήραν μέρος λογαριαζαν χωρίς τον...ξενοδόχο! Στην περίπτωση δεν περιλαμβανονται οι...επιβατες! Και αυτό γιατί το μόνο που γνώριζαν ήταν ότι "θα έπαιζαν σε ένα διαφημιστικό, για την τηλεόραση..."!.. Η συμφωνία λοιπόν κλείστηκε για 15 άτομα, άνδρες και γυναίκες! Η αμοιβή καθορίστηκε στις 500 κορώνες!.. Δηλαδή γύρω στα 65 ευρώ,  οπως λενε οι καλως γνωρίζοντες και πρόσωπα και πράγματα!  Η...τράπουλα λοιπόν ήταν σημαδεμαινει!  Κάτι που αποδείχθηκε λίγο αργότερα από τον τοπικό Τύπο!..
                     Μας...δούλεψε!  Ήταν ο τίτλος πολλών εφημερίδων, οι οποίες τα έβγαλαν όλα στην φόρα!  Με τον τρόπο αυτό θέλησαν να αποδείξουν το πόσο λάθος ήταν ο χειρισμός της προεκλογικής εκστρατείας του Νορβηγου πρωθυπουργού, ο οποίος προσπάθησε να εξαπατησει τον λαό και να κερδίσει εκ νέου τις εκλογές στις 9 Σεπτεμβρίου και την καρέκλα του πρωθυπουργού!!! Στο χθεσινό μου σχόλιο έγραφα για όλα όσα έκανε ο κ.Στολτενμπεργκ με το να γίνει για περίπου 24 ώρες ταξιτζής!  Του έδωσα μαλιστα πολλά εύσημα και χιλιάδες μπράβο!.. Και έβαλα μαλιστα...χέρι στους δικούς μας πρωθυπουργους που κάτι τέτοιο δεν θα έκαναν ποτέ! Γιατί το θεωρούσαν υποτιμητικό, το να οδηγήσουν ταξί! Βέβαια έχω την ίδια άποψη και τώρα για τους Έλληνες πρωθυπουργούς!!!
                       Η υπόθεση αυτή συγκλονίζει όχι μόνο τη Νορβηγία,  αλλά ολόκληρη την Ευρώπη! Και αυτό επειδή , ολοι ειδαν την υπόθεση με...αλλο μάτι,  η καλύτερα από άλλη οπτική γωνία!  Ναι! Ναι ήταν έξυπνα στημένη η καμπάνια... Και ουδείς θα το έπαιρνε χαμπάρι, εάν μία εφημερίδα δεν έψαχνε το θέμα σε...βάθος!.. Έτσι η αλήθεια δεν άργησε να βγει στο φως! Οι 15 πελάτες που μπήκαν στο ταξί που οδηγούσε ο κ. Στολτενμπεργκ ηταν...μιλημενοι και καλοπληρωμενοι! Βέβαια δεν γνώριζαν πως ο ίδιος ο πρωθυπουργός θα ήταν και ο ταξιτζής!  Και για αυτό βλέπουμε στο uideo και την  έκπληξη τους!  Και ασφαλώς εκείνο το: "Του μοιαζετε τόσο πολύ..."! Η, το αλλο: "Μα εσείς είστε..;"! Και πολλά άλλα... Όλα όμως,  όπως φαίνεται έπεσαν στο...κενό,  ύστερα από την αποκάλυψη της αλήθειας από την...αντίπαλη εφημερίδα του κόμματος του Νορβηγου πρωθυπουργού. Και με την ευκαιρία να σας πω, πως στις δημοσκοπησεις το δεξιό (αντίπαλο κόμμα του νυν πρωθυπουργού) προηγείται με περίπου 15 μονάδες!  Φαίνεται πως το spot με το ταξί ήταν η...χαριστική βολή του κ. Στολτενμπεργκ., ο οποίος, όπως λέει ο λαός "πήγε για μαλλί και βγήκε...κουρεμένος!.."!!!! Ρεεε τον...μπαγάσα τον κ. Στολτενμπεργκ, τι έπαθε, λίγο καιρό πριν από τις κάλπες!  τώρα το...φυσάει και δεν κρυώνει!  Ετσι δεν είναι;

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου