"ΘΕΡΜΟ" ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ!!!

• "Τρέχουν" όλοι τώρα!
• "Ανοιχτά" τα μέτωπα!
• Παμε για εκλογές;

                        



 Έρχονται δύσκολες ημέρες! Μην βιαστειτε να πάρετε...το "όπλο" σας! Δεν έρχονται για εμάς...,η, μόνο για εμάς, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!! Ναι, τώρα πρέπει να αποδείξει πως, τα εχει -τελικα- καταφέρει!..  Εχει, δηλαδη καταφέρει να φανεί οτι, δεν έμεινε στα λόγια, αλλα τις  υποσχέσεις της, στην Τροικα, τις έκανε ΠΡΑΞΗ!!!   Η συνέπεια θα μετρήσει!.. Και φυσικα, η εκπλήρωση των υποχρεώσεων που εχει αναλάβει η Κυβερνηση!..  Το ζητούμενο ειναι να μην πάρουμε άλλο δάνειο! Γιατι, νέο δάνειο, σημαίνει μοιραία και ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!!!!!  Και αυτο ακριβώς, ειναι που θέλει να αποφύγει, οπως, "ο διοβολος το λιβάνι", η Κυβερνηση!!!  Έτσι ο Αντώνης Σαμαρας, εχει δώσει εντολή σε όλους τους υπουργούς "να κάνουν τα αδύνατα δυνατα ώστε τον Σεπτέμβριο, όταν επιστρέψει η Τροικα , να μην βρει επιχειρήματα και, να εγκαλεσει την Ελλάδα, για αλλες πολλες καθυστερήσεις και πολυ περισσότερο, για παλινωδιες, στον τομέα των μεταρρυθμίσεων και βεβαίως της δημοσιονομικής εξυγίανσης..."!!!  Και εδω που τα λέμε ο Πρωθυπουργός εχει απόλυτα δίκιο!.. Η εντολη, λοιπόν του Αντώνη Σαμαρα στα Κυβερνητικά στελέχη, στους υπουργούς του, ειναι.  "Να κλείσουν όλα τα ανοικτά μέτωπα, ώστε να μην δοθει λαβή - αφορμή στην Τροικα,για να προβάλει και νέες ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ!!!!!   Ειναι γεγονός οτι Πρωθυπουργός επέστρεψε απο τις ΗΠΑ  πιο δυνατός και περισσότερο αισιόδοξος, απο ποτε!.. Εδω να σας πω,πως ο κ. Σαμαρας, θα μεταβεί εκ νέου στην Αμερικη στην  αρχη του Φθινοπώρου! Θα παει εκει, προκειμένου να πάρει μέρος στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, στην Νεα Υόρκη!..  Έτσι στο περιθώριο των εργασιών, θα εχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με άλλους πρωθυπουργούς (ενδεχομένως να συναντηθεί ξανά και με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα!) και ασφαλώς με οικονομικούς παράγοντες του Αμερικανικού κατεστημένου!!! Ο Αντώνης Σαμαρας θέλει να κερδίσει το...στοίχημα της ΕΞΟΔΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΟ 2014!!!!!  Μένει να δούμε εάν θα καταφέρει να "ΚΕΡΔΊΣΕΙ ΤΟ...ΣΤΟΙΧΗΜΑ", όταν τα "ανοικτά μέτωπα" ειναι πολλα!!!  Και τα πιο...βασικά, οπως πιστεύουν στην Κυβερνηση ειναι...
    

 • Η ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ!   Απο χθες, πρωτη ημέρα μετα τις ολιγοήμερες διακοπές για τον Δεκαπενταύγουστο, οι υπουργοι και γενικα η Κυβερνηση "δίνουν αγώνα δρόμου, προκειμένου να τα προλάβουν όλα και στις αρχές Σεπτεμβρίου, να μην υπάρχουν μεγάλα η μικρα προβλήματα..."!!!  Ιδιαίτερο μέλημα της, ειναι να εχει τελειώσει το θεμα της κινητικότητας στο Δημόσιο! Έτσι μέχρι και την παραμονή του Αγίου Κοσμα (βοήθεια Μας) στις 23 του μήνα όλοι θα πρέπει να έχουν αξιολογήσει και να έχουν καταλήξει στο "πόσοι ειναι οι πλεοναζοντες υπάλληλοι..."!!!
     • Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ!   Με...άγριες διαθέσεις φθάνει στην Αθήνα, την παραμονή των Γερμανικών εκλογών, η Τροικα! Και ο Πρωθυπουργός θέλει να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις, χωρίς "αστερίσκους" και "κόκκινες γραμμές"!!! Και μακάρι να γίνει κάτι τέτοιο, γιατι έτσι θα έχουμε ξεπεράσει ένα πολυ δύσκολο πρόβλημα!..
     • Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ!   Εδω η Κυβερνηση ειναι αποφασισμένη να δείξει...χαρακτήρα! Όμως ειναι γεγονός πως έρχονται "τρομερές αναταράξεις"! Αναταράξεις που ίσως προκαλέσουν θύελλα! Και βέβαια ακολουθήσει "τσουνάμι"!!!  Κάτι που δεν θέλει η Κυβερνηση!  Σοβαρό...,πολυ σοβαρό και κρίσιμο ειναι το θεμα της συζήτησης "για την άρση της απαγόρευσης των πλειστηριασμων της πρώτης κατοικίας..."!!!  Ειναι μια "καυτή" πατάτα στα χέρια της κυβέρνησης, η οποία θα πρέπει για την υπόθεση αυτη να ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΠΟΛΥ, γιατι διαφορετικα τα πράγματα θα πάρουν άλλη τροπή!..  Και αυτο δεν συμφέρει κανέναν..., οπως το παραδέχεται και η ίδια η Κυβερνηση!.. Η κατάσταση ειναι πολυ κρίσιμη και θα γίνει ακομα πιο κρίσιμη, όταν τον Οκτώβριο, αναμένεται να συζητηθει το θεμα, στην ολομέλεια της Βουλής, ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΙ! Ναι...,η όχι!!!
     • ΟΙ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ! Ο μεγαλύτερος " πονοκέφαλος"  πάντως για την Κυβερνηση ειναι οι κοινωνικές αντιδράσεις! Ειναι το πως, θα αντιδράσει ο κόσμος! Και ιδιαίτερα οι εργαζόμενοι, στην τοπική Αυτοδιοίκηση!.. Πολλοι μιλάνε για μεγάλες κινητοποιήσεις που "έρχονται" στο πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου!!! Εκει που, οπως πιστεύει η Κυβερνηση, όλα αυτα, θα κορυφωθούν, ειναι στην έκθεση της ΔΕΘ! Θα υπάρξουν προεκλογικα μηνύματα και αντιδράσεις κατα της κυβερνητικής πολιτικής!.. Πρωταγωνιστής; Ο ΣΥΡΙΖΑ!!!   Ο Θεός να βάλει το χέρι Του, για να μην έχουμε...παρατράγουδα!.. Να μην χυθεί αίμα! Γιατι αυτο επιδιώκουν κάποιοι, δυστυχώς!.. Και αυτο η Κυβερνηση το γνωρίζει καλα και ετοιμάζει τις ανάλογες κινήσεις!!!
               
      

 Ας ελπίσουμε πως όλα θα πανε καλα και δεν θα χρειαστε να πάρουμε άλλο δάνειο! Γιατι, αλλιμονο μας! Και ο έλληνας δεν αντέχει άλλες θυσιες! Παιδιααα, εκει στην Κυβερνηση , το καταλάβατε αυτο; Η, να το ξανάγράψω; ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΆΛΛΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΈΣ ΜΙΣΘΏΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΆΞΕΩΝ!!!  Τέλεια και παύλα!.. "Θερμό" Φθινόπωρο, λοιπόν προβλέπεται απο...παντου! Και αυτο το γνωρίζουν ΟΛΟΙ!!! Έτσι δεν ειναι ρεεε;

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου