Ο ΧΟΤΖΑ...ΖΕΙ!!!

• Ξαναγυριζουμε στο 1967!
• Κλιμακωνουν τις προκλήσεις οι Αλβανοί!
• "Πολιτιστικά κέντρα", οι Ναοί!
• Όχι άλλο 1967
• Η..."ανακοίνωση" του ΥΠ ΕΞ!








                       
 Αυτοι, οι Αλβανοί, δεν το βάζουν κάτω! Ύστερα απο το γεγονός που εντυσαν με την Ελληνικη Σημαία, τα σκυλιά τους και τα περιεφεραν στους δρόμους (τι αίσχος και ντροπη Θεέ Μου!), τα έβαλαν τώρα και με την Ορθοδοξία! Ναι! Ναι δυστυχώς! Δεν υπαρχει αμφιβολία πως, οι γείτονες μας, οι Αλβανοι, "κλιμακωνουν πλέον τις προκλήσεις, κατα του Χριστιανιισμου  και της Ελληνικής μειονότητας..."!!!  Έτσι τα πράγματα για τους δικούς μας ανθρώπους..., για την μειονότητα, έχουν αρχίσει να γίνονται εξαιρετικά δύσκολα!  Προχθές και μόλις λίγες ημέρες...,για την ακρίβεια τρεις ημέρες μετα "τα επεισόδια που σημειώθηκαν στον Ιερο Ναό  της Θεοτόκου, στην Πρεμετη, εις βάρος κληρικών και πιστών...", είχαμε (προχθές) νέα ΕΠΕΜΒΑΣΗ, νέες ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ, "κατ'εντολη  του Δήμου, κατα των Χριστιανών, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ένας Έλληνας πολίτης και ένας Ομογενής..."!!!  Ενώ αμέσως μετα το τραγικό αυτο συμβάν, "άγνωστοι" (κατα την  Αλβανική Αστυνομία! ), οι "γνωστοί...,άγνωστοι"  λοιπόν, επιτέθηκαν με πέτρες "εναντίον του κτηρίου του Γενικού Προξενιου της Ελλαδος στο Αργυροκαστρο..."!!!  Ευτυχώς είχαμε ΜΟΝΟ ΥΛΙΚΕΣ ΖΗΜΙΈΣ!!! Α! Να μην το λησμονησω το Υπουργείο Εξωτερικών (Ναι το δικο μας... Είπα ΝΑΙ, το δικό μας, μπααα) εξέφρασε με ανακοίνωση του, τον "αποτροπιασμό του..." (Τοσο...καλαααα), αλλα και την "καταδίκη του για τις επιθέσεις..."!!!  Να προσθέσω οτι παράλληλα το ΥΠΕΞ μας, έθεσε ερωτήματα, "ως προς την ετοιμότητα και την βούληση των Αλβανικων  Αρχων..."!!!  Και εκείνοι, τα..."έκαναν πάνω τους απο τον...φόβο"!!!!!  Παιδιααα, εκει στο ΥΠΕΞ, μας...,η μάλλον σας βλεπουμε!..  Όχι! Όχι άλλη   "τοσο αυστηρή" ανακοίνωση!!!  Ρεεε πάτε καλα; Εκείνοι, οι Αλβανοί μας...πιάνουν τον κώλ...  και εσείς τους στέλνετε "ανακοινώσεις" του τύπου, "Σας παρακαλούμε...  Δεν πρέπει...  Δεν σωστο αυτο..."!!!!!   Η,  με το να κάνουμε "διάβημα διαμαρτυρίας στον πρέσβη της Αλβανίας στην Αθήνα", νομίζετε πως το κακο που εχει ξεκινήσει και ουδεις γνωρίζει μέχρι που μπορει να φθάσει, οτι με τον τροπο αυτόν ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ, είστε λάθος!.. Είστε γελασμένοι!!! Οι Αλβανοί δεν πρόκειται να σταματήσουν, τώρα δε, που θυμήθηκαν το 1967, τα τότε κατορθώματα του Χοτζα, με ΤΙΠΟΤΑ!!! 
                        


"Ξαναζουμε τον εφιάλτη του 1967, όταν το κομμουνιστικό κόμμα, νόμιζε οτι θα ξεριζωνε για πάντα τη θρησκευτική πίστη απο τον αλβανικό λαό...", είπε στο κηρυγμα του ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος,που έκανε λόγο και για "πολυ μεγάλη προσβολή"!!!  Και εχει δίκιο ο κυριος Αναστάσιος, γιατι όλα αυτα τα γεγονότα, έφεραν στην μνήμη μας "τις οδυνηρές στιγμές του 1967! Τις αθλιότητες του Χοτζα εις βάρος των Ελλήνων..."!!!  Βέβαια δεν περιμένει κανεις να ζήσουν αρμονικά οι Ελληνες και σημερα, όταν οι επιθεσεις προερχονται απο ατομα, που ειναι μέλη της Αλβανικής μαφίας! Που ειναι εθνικιστές! Που δεν λογαριαζουν τιποτα!  Ειναι γεγονός αναμφισβήτητο οτι  όλα αυτα δεν πρέπει να συνεχιστούν, γιατι ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ!!! Όχι οτι, περιμένουμε να αλλάξουν οι Αλβανοί! Όχι, βεβαίως!..  Και οι "αποδείξεις"  ήρθαν πολυ-πολυ πιο γρήγορα, με τα νέα επεισόδια που έγιναν έξω απο το Ναό της Θεοτόκου, όπου "άνδρες ιδιωτικής εταιρείας ασφαλείας (σεκιοριταδες...) αποπειράθηκαν να εμποδίσουν  τους Ελληνορθοδοξους πιστούς και κληρικούς να μπουν στην εκκλησία..."!!!  Δημιουργήθηκαν τραγικά περιστατικά και οπως αυτόπτες μάρτυρες καταγγέλουν, "οι σεκιουριτι ΞΥΛΟΚΟΠΟΥΣΑΝ άγρια οποιονδήποτε προσπαθούσε να πλησιάσει (οχι να μπει! Οχι...) στην είσοδο του Ιερού Ναου..."!!!   Να υπογραμμίσω πως, όλα άρχισαν απο την περασμένη Παρασκευή οταν ο Δήμος "πέταξε" στην κυριολεξία τις Εικόνες της Παναγίας Μας, του Κυρίου Μας, ολων των Αγιων και γενικα όλα τα Αγια Σκεύη, επειδη οπως είπαν,  "ο χώρος τους ανήκει και οτι πρόκειται για πολιτιστικό κέντρο που ειναι κατασκευασμενο απο το 1968..."!!!   Και άντε τώρα, εσυ να τους αλλάξεις μυαλά!.. Γίνεται; Δεν γίνεται!..  Η χωρα μας πρέπει να αντιδράσει ΔΥΝΑΜΙΚΑ!!!  Με...ευχές, με παρακαλια, με το "σας...λέμε πως δεν πρέπει να επαναληφθούν τέτοια γεγονότα", το μόνο που κάνουμε ειναι ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΝ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ!!! Και βεβαίως να κάνουν χειρότερα!.. Άδικο έχω; 



 Το οτι, οι Αλβανοί ζήτησαν και με το ζόρι πήραν πίσω το κτήριο όπου στεγαζόταν η εκκλησία μας,  αποδεικνύει πως, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΣΑ!!! Δεν έχουν ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ, ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ!!! Δεν έχουν λόγο!..  Και δεν πιστεύουν στην φιλια των λαών!!! Και το πιο σπουδαίο ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ!!!!! Ουτε τους διεθνείς Οργανισμούς!..  Όλα αυτα τα έχουν γραμμένα, όχι στα παλια τους παπούτσια ,αλλα στα αρχ....τους!!! Και οποίος εχει αντίρρηση, ας μου πει, πως δεν ειναι έτσι!..  Με λίγα λόγια ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, που εχει γίνει μεταξυ της Αλβανικής Κυβέρνησης και των θρησκευτικών κοινοτήτων, ΔΕΝ ΙΣΧΎΕΙ ΠΛΈΟΝ! Μακάρι η αισιοδοξία και η ψυχραιμια,  του Αρχιεπισκόπου Αναστασίου να φέρει καρπούς! Να εχει για όλους,   θετικά αποτελέσματα! Και μακάρι, αν και δεν το βλέπω,  να αλλάξουν ρότα οι Αλβανοί και να τελειώσουν εδω, αυτόν τον εφιάλτη!..  Και ας ξεχάσουν ολοι, εκείνο το, Ο ΧΟΤΖΑ...ΖΕΙ!!!   ΟΧΙ ΑΛΛΟ 1967!!!!!



 
                      

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου