...ΑΥΤΟΙ, ΜΟΝΟ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ !!!

Μέλημα Του, οι εκκλησίες και τα σχολεία!
• Έρχονται άσχημες ημέρες!
• Οπλοστασιο, ο πανεπιστημιακός χώρος!

                         
Εκείνος! Ο Εθναποστολος ο Αγιος Κοσμας ο Αιτωλος έκτισε, μαζυ με τις χιλιάδες εκκλησίες ΑΛΛΑ ΤΌΣΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, σε όλη την Ελλάδα! Ο Πατρο-Κοσμας, που σήμερα Τιμούμε την Μνήμη Του (τριακόσια χρόνια απο την Γέννηση Του) διεδιδε τα ΑΓΊΑ ΓΡΆΜΜΑΤΑ, στους Σκλαβωμενους Ελληνες! Στους "ραγιάδες", οπως έλεγε! Έτσι, η ανάπτυξη στην Ελλάδα, ήταν πλέον φανερή...
                         

Όλα αυτα Εκεινος! Ο Πατρο-Κοσμας!..  Γιατι, κάποιοι σήμερα που δεν έχουν ουτε ιερό...,ουτε όσιο ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ!!! "Γκρεμιζουν" τα σχολεία! Γιατι και η προαγγελια και μάλιστα απο τώρα, πως τα σχολεία δεν θα ανοίξουν τον Σεπτέμβριο, επειδη, οι καθηγητές θα απεργησουν (νόμιμο το δικαίωμα τους στην απεργία...,όχι όμως και ηθικό!..), ειναι ΕΝΑ ΓΕΡΟ-ΙΣΧΥΡΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ, όχι μόνο των σχολείων, αλλα και ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ!!!  Η ΟΛΜΕ, θέλει  (μόνο) τα ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΛΕΙΣΤΑ, γιατι δεν τα "βρήκε"..., η, επειδη "η συνάντηση με τον υπουργό παιδείας, με θεμα τις μεταταξεις-διαθεσιμοτητα, κατέληξε σε αδιέξοδο..."!!!  Μα ειναι δάσκαλοι αυτοι, όταν στο βωμο του χρήματος (δεν λέω θα υπάρξουν πολλές μεταταξεις...και απολύσεις! Δεν μπορει να γίνει αλλιώς όμως...), θυσιάζουν την μάθηση των παιδιών μας;  Η απάντηση δεν ειναι δύσκολη!..  Ο Πατρο-Κοσμας εκτιζε, ενώ αυτοι μόνο γκρεμιζουν!!!
                           







 Απο την άλλη πλευρα το υπουργείο παιδείας διαβεβαιώνει οτι,  "Τα σχολεία μας, τα πανεπιστήμια μας θα ειναι ανοιχτά! Και οι εκπαιδευτικοί και τα βιβλία θα ειναι στη θέση θέση τους..."! Οι άνθρωποι της ΟΛΜΕ υποστηρίζουν πως, "τα σχολεία δεν μπορούν να ανοίξουν, γιατι η νέα σχολική χρονια  θα ξεκινήσει με 16.000 λιγότερους εκπαιδευτικούς..."!!!  Απο το υπουργείο πάντως υποστηρίζουν πως, "αυτο δεν ειναι αλήθεια..."!!!  ΟΥΔΕΙΣ όμως πρέπει να παίζει με την γνώση της ελληνικής νεολαίας...,με τα παιδια μας...,τα εγγόνια μας!..  Και ιδιαίτερα όταν έχουν τον ρόλο του εκπαιδευτικού! Όταν ειναι δάσκαλοι, η  καθηγητές! Ειναι...ταγμενοι, δηλαδη, στην μόρφωση των παιδιών μας!..  
                            Στα πανεπιστήμια τα πράγματα, ειναι χειρότερα! Εδω, εκτός απο το οτι δεν γίνονται μαθήματα και οι φοιτητές μας παραμένουν..."κουτσουρα", έχουμε και αίθουσες... "οπλοστάσια"!!!  Έτσι η είδηση πως, "μέσα στα πανεπιστήμια βρέθηκαν εκρηκτικοι μηχανισμοί και ευφλεκτο υλικό...", έσκασε σαν βόμβα μεγατόνων!!!  Μάλιστα σε έρευνα...,σε ντου για την ακρίβεια, που έκανε η Αστυνομία βρέθηκαν δεκάδες βόμβες μολοτοφ και άλλοι εκρηκτικοι μηχανισμοί, ακομα και κρεβάτια, που χρησιμοποιούσαν εξωφοιτητικοι καταληψιες!!!  Όμως οπως λέει ο ΣΥΡΙΖΑ τους προστατεύει το άσυλο!!!!! Για ποιο άσυλο μιλάει, όταν δεν πρόκειται για φοιτητές!..  Στην Βουλη ο ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για το οτι "η Αστυνομία μπήκε σαν κλέφτης στο πανεπιστήμιο...", όταν το άσυλο  δεν ισχύει σε "κρίσιμες για το πανεπιστήμιο στιγμές", οπως πρόσφατα ψηφίστηκε απο το Κοινοβούλιο!!! Και τούτη την διάταξη-απόφαση ο ΣΥΡΙΖΑ την...ξέχασε, η κάνει πως δεν θυμάται!.. Γιατι αυτο τον συμφέρει!..
                            Με όλα αυτα... Με όλα όσα γίνονται σμερα, με την παιδεία πιστεύει έστω και ένας,  ναι ένας έλληνας πως, έπρεπε να πάρει...άδεια η αστυνομία (απο τους...αναρχικούς, μήπως;) για να πιάσει αυτα τα καθαρματα; Και ακομα, υπαρχει κάποιος που ειναι με το μέρος των αναρχικών - καταληψιών με τις μολοτοφ και τα ναρκωτικά μέσα στο Πολυτεχνείο; Επίσης υπαρχει ένας που να υποστηρίζει...,η να λέει ΝΑΙ στις ιδέες του ΣΥΡΙΖΑ; ΟΧΙ ΑΣΦΑΛΩΣ!!! Και για όλα αυτα ο Εθναποσταλος Αγιος Κοσμας, είχε μιλήσει, πριν απο τριακόσια χρόνια!!!!!




 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου