ΕΔΩ,ΜΙΑ ΈΧΕΙΣ ΚΑΙ...

• Πω,πωωω...,πως αντέχει!
• Μάγκας, πρώτης!
• Ουδεις θα το...μπορούσε!

                      

 Η είδηση "πέρασε", στα πολυ "ψιλά" των εφημερίδων!.. Όχι,πως δεν..."άξιζε"; Αλλα να,δεν είχε ΑΙΜΑ και ΠΟΝΟ!!! Δεν "μιλάγε" για ΔΥΣΤΥΧΙΑ και ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ!!! Δεν ήταν ουτε για ΑΠΟΛΎΣΕΙΣ και ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ!!! Και τέλος πάντων, δεν είχε καμία σχέση με τη σωστη και ΔΙΚΑΙΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ του λαου!!!  Είχε να κάνει και φυσικα εχει με το...ΘΑΡΡΟΣ ενός ανθρώπου!.. Η, εάν το προτιμάτε με την ΜΑΓΚΙΑ του!!!  Μάγκας,σας λέω! ΜΆΓΚΑΣ και μάλιστα ΠΡΏΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ!!' Δεν χρειάζεται να πω "περισσότερα" τώρα!..  Λοιπόν...
                       Η είδηση που "χάθηκε", οπως τόσες και τόσες άλλες και που μας...ερχεται, απο την μακρινή Νιγηρία, έλεγε.  "Ο Μωχαμετ Μπελο Ακουμπακαρ εχει παντρευτεί 113 φορές..."!!!!! Ναι! Ναι, διαβάσατε πολυ...,μα παρα πολυ όμως, σωστα! Εκατο δέκα τρεις φορες νυμφευθηκε ο...μπαγασας! Και χαράς το...κουράγιο του!!!  Εδω έχεις μια και δεν τα...βγάζεις πέρα!!!!! Όχι να έχεις 113 γυναίκες, νόμιμες;  Είπαμε. Μια...,άντε δυο (γελάτε...καψουρια!) μαζυ με το...αίσθημα!  Οπως έλεγε και παλια ο τραγουδιστης με...ΟΛΑ ΤΑ "ΜΩΡΑ"ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ, ο ΛΕ ΠΑ (ο καλός μου φίλος Λευτέρης Πανταζης) "απο'δω η γυναίκα μου και απ'κει το αίσθημα μου..."!!!  Βέβαια δεν ειναι όλες σήμερα "έν ζωη"!!! Και αυτο επειδη 7, "έφυγαν απο τον μάταιο τούτο κόσμο..."!..  Και σε άλλες 20 ο...κωτσονατος, οπως φαίνεται Μοχαμετ,έδωσε τα...παπούτσια τους στο...χέρι! Τις έστειλε "στις...μαμάδες τους"!..  Τις χώρισε ο...άκαρδος!!!  Ζήτησε και πήρε... διαζύγιο!!! Έτσι σήμερα εχει μόνο, το τονίζω αυτο ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ, 86 ΣΥΖΥΓΟΥΣ!!! Πως είπατε; "Πως τα βγάζει πέρα;" Εδω με τις 113 και τα'βγαζε!!!  Όχι τώρα με, κατα 27...λιγότερες; Έτσι; Μπραβοοο!..


 Όμως! Όμως εμένα άλλο με...απασχολει!!!  Όχι! Όχι σε αυτο που παει το...πονηρό και...τρισαθλιο μυαλο σας; Όχι!..  Γιατι, για αυτο θα είχε, θα εχει, κάνει το..."Ημερήσιο Προγραμμα" του, ο άνθρωπος!!! Χαίρομαι που...συμφωνείτε!!!  Λοιπόν! Εκείνο που με απασχολεί και αναρωτιέμαι πως τα "κατάφερε", αλλα και τα "καταφέρνει" ακομα ,ειναι με την...ΚΡΕΒΑΤΟΜΟΥΡΜΟΥΡΑ!!!!!  Για σκεφθείτε το λιγάκι...παραπανω! Ε;  Εδω εμείς (ειπαμεεεε!!!) ΜΙΑ ΈΧΟΥΜΕ και μας..."πεθαίνει", πιο σωστα  ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΠΛΈΟΝ,με την ΚΡΕΒΑΤΟΜΟΥΡΜΟΥΡΑ της!!!!! Έτσι δεν ειναι παιδια; Η. Μήπως κάνω λάθος;  Η, επεσα έξω και απο την δικη σου σκέψη; Αυτη ειναι δυστυχως η αλήθεια!..  Η πραγματικότητα!.. Και δεν...αλλάζει!.. Με ΤΙΠΟΤΑ όμως!.. Αλλα οτι και να λέμε..  Χωρίς αυτες, χωρις την ΓΥΝΑΊΚΑ, οπως όλοι το γνωρίζουμε ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!  Δεν ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ χωρίς αυτές!!! Δίχως την ΑΓΆΠΗ ΤΟΥΣ!!!  Οποίος διαφωνει να το πει ΤΏΡΑ!!!!! Οι ΓΥΝΑΙΚΕΣ ειναι το ΑΡΩΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ!!! Έτσι; Ωραιααα!..

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου