ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ, ΟΜΩΣ...

• Προκληση απο Εθνικιστες Αλβανούς!
• Ελληνικη Σημαία στα σκυλιά!
• Τι κάνει η Κυβερνηση;

                      Ε, αυτο πια παει πολυ! Το διάβασα...και το ξαναδιαβασα αρκετές φορές! Και ειναι γεγονός πως..."βγήκα απο τα ρούχα μου"!!! Τι ντροπη Θεέ Μου, σκέφτηκα! Να βλέπεις την Ελληνικη Σημαία, η οποία εχει σκεπάσει και σκεπάζει τους ήρωες μας και για την οποία εκατομμύρια Ελληνες έδωσαν και δίνουν την ζωη τους, να "περιφερεται", απο σκυλιά των Αλβανών! Οπως απο την Αλβανία με πληροφόρησαν δέκα "εθνικιστές", εντυσαν σκυλιά με το Εθνικό μας Λάβαρο και τα περιεφεραν στους δρόμους της πόλης Φιερι!!! Αφορμή ήταν, οπως έγινε γνωστο, η δολοφονία του Βορειοηπειρώτη Αριστοτελη Γκουμα! Το περιστατικό αυτο είχε συμβεί στις 12 του Αυγούστου του 2010, κοντα στην Χιμαρας!..
                      Οι Αλβανοί Εθνικιστες, ανήμερα του μνημοσύνου, για τα τρια χρόνια απο την στυγερη δολοφονία του Βορειοηπειρώτη Αριστοτελη Γκουμα, προέβησαν σε αυτη την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΡΑΞΗ θέλοντας με τον τροπο αυτόν να...υπερασπιστούν την μνήμη του αδικοχαμένου νέου! Η δολοφονία (του Γκουμα) έγινε μια ημέρα μετα απο τότε που, "ο Αριστοτελης Γκουμας είχε υπερασπιστεί το δικαίωμα του να μιλάει Ελληνικά"!.. Ακριβώς την άλλη μερα (12 Αυγούστου 2010, στο Καμπι στην περιοχή της Χιμαρας), "οκτώ άτομα τον καταδιωξαν και απο την μηχανη του τον έριξαν κάτω! Έπειτα πέρασαν απο πάνω του με το αυτοκίνητο δεκάδες φορές, με αποτέλεσμα να του δημιουργήσουν πολλαπλά θανατηφόρα τραύματα!.."!!!  Και το περίεργο ειναι, οτι αυτη την στυγερη δολοφονία οι Αλβανοί επιστήμονες (;) είχαν...βαφτίσει "δυστύχημα"!!!!! Τότε το δικο μας ΥΠΕΞ είχε "προκαλέσει αντίδραση και έντονη ανησυχία, οπως και τον προβληματισμό της Ελλαδος, για όλα αυτα..."!!!! Απο την άλλη πλευρα (τότε...) δεν...κουνηθηκε φύλλο!.. Ουδεμία απάντηση! Επέμεναν πως ήταν ατύχημα!..
                       Τώρα! Στο προχθεσινό περιστατικό με την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΡΑΞΗ, των Αλβανών Εθνικιστών,που διεσυραν και αμαυρωσαν την ιστορια μας, με το να ντυσουν με την Ελληνικη Σημαια τα σκυλια τους, η Αλβανική Αστυνομία με...παρέμβαση της, αφου "εντοπισε τους Αλβανούς Εθνικιστές, τους οδήγησε στο Τμήμα για...εξακρίβωση στοιχείων..!"!!!!!  Και δεν τα λέω εγω! Τα Αλβανικά ΜΜΕ μετέδωσαν την είδηση, σε μια προσπάθεια, στο "να μην δοθει συνέχεια στην υπόθεση "!!!!!  Να υπογραμμίσω πως, (για την ιστορία,ε;) απο το δικο μας υπουργείο Εξωτερικών δεν υπήρξε καμία επίσημη αντίδραση!.. Ουτε καν ανακοίνωση!..  Γιατι; Γιατι; Για ποιο λόγο;
                        Αυτοι, οι Αλβανοί Εθνικιστές, οπως μου είπαν, ειναι μέλη της οργάνωσης Mjaft και στα ελληνικά σημαίνει "Αρκετά"!.. Απ'οσα μου τόνισαν "η οργάνωση θεωρείται (και ειναι...) αντίστοιχη με αυτη των Γκριζων Λύκων της Τουρκίας..."!!!!! Ειναι σκληροί! Απανθρωποι! Και δεν χαρίζονται!..
                        Ένα, ειναι πάντως γεγονός. Οτι οι προκλήσεις των Αλβανών Εθνικιστών δεν συνεχίζονται απλά, ΑΛΛΑ ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΝΤΑΙ και ημέρα με την ημέρα παίρνουν τρομακτικες διαστάσεις! Επικίνδυνες για όλους και ιδιαίτερα για τις σχέσεις των δυο χωρών!.. Και ειναι κρίμα, γιατι η νέα ηγεσία της Αλβανίας είχε διαβεβαιώσει την Ελληνικη πλευρα "για αποκατάσταση των σχέσεων  Αθήνας και Τιρανων..."!!!  Κάποιοι λοιπόν που δεν το θέλουν αυτο "δημιουργούν συνθηκες έντασης..."  οπως αυτο που έγινε στην πόλη Φιερι τις προάλλες...  Για άλλη μια φορα θέλω να πω, "μακρυα απο μένα η λέξη ρατσιστης"!.. Έτσι; Δεν είμαι ρατσιστης και αυτο το γνωρίζουν όλοι! Ομως κάποιοι που παίζουν με την ιστορία μας και με την σημαία μας, για την τιμή της οποίας εκατομμύρια Ελληνες έδωσαν και εάν χρειαστεί θα δώσουμε την ζωη μας...,θα πρέπει να ξέρουν οτι τους περιμένει σκληρη τιμωρία!!! Τους ξέρουμε και να ειναι σίγουροι οτι οι προκλήσεις τους δεν θα περάσουν!!!!! Εως εδω λοιπόν!..

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου