ΟΧΙ, ΔΕΝ ΤΗΝ...ΞΑΝΑΠΑΤΑΜΕ ΡΕΕΕ!!!

Πολλα τα "θα", απο τον Τσίπρα!
• Τον..."άδειασαν" και οι Γερμανοί σύντροφοι!
• Ο Αλέξης και το..."Burberry" του!

   
                     
 Ρε, τι κάνει ο άνθρωπος για να κερδίσει! Τι σκέπτεται το "πολυμηχανο" μυαλο του! Τα "πάντα όλα", οπως θα έλεγε και ο Νικόλας, ο Αλεφαντος! Κάπως έτσι τα..."είδε" και ο Αλέξης! Και απο την Θεσσαλονίκη, είπε...,όσα είπε! Μας έταξε όχι απλά τους..."λαγούς με τα πετραχειλια τους", αλλα και οτι θα ζήσουμε σε μια "νέα γη της επαγγελιας", οπως τότε οι Χριστιανοί! Μας είπε... Μας είπε... Και τι, δεν μας έταξε δηλαδη! Και του..."πουλιού το γάλα..."!!!
                       



Όχι! Όχι, φίλε δεν την...ξαναπαταμε! Οπως τότε... Πρώτα με τον "απιθανο", Ανδρέα Παπανδρέου και με εκείνο το..."Τσοβολα, δωστα όλα..."!!! Έπειτα με τον Κώστα Σημίτη, με αυτο, το... "ευχαριστούμε τους Αμερικάνους"!!! Υστερα, με τον "εκπληκτικο" Γιώργο Ανδρέα Παπανδρέου και με το αλησμονητο "λεφτα υπάρχουν"!!! Και τώρα (μόλις προχθές...) ένας...δεύτερος Ανδρέας απο τα... παλια και ένας πιο...δεύτερος Γιώργος Ανδρέα Παπανδρέου...φάνηκε στον ορίζοντα, με ένα...και πιο καινούργιο...,"αστραυτερο", "φρέσκο", "ζεστό", η μάλλον, "καυτό", ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, μας έφερε και πάλι μπροστα στις μεγάλες ευθύνες μας! Αυτος, δεν ειναι άλλος απο τον Αλέξη! Ο κ. Τσιπρας, που λέτε, ενω μίλησε για περισσότερες απο τρεις ώρες με τους συναδέλφους μου, δημοσιογράφους, δεν είπε καμία αλήθεια! Μας...φόρτωσε με ψέματα, λες και εμείς θα τα..."χαφταμε", οπως λεει και ο λαος μας! Όλες οι θέσεις του ήταν ακραίες! Μάλιστα σε κάποιο σημείο θύμισε τον "απιθανο" Ανδρέα Παπανδρέου, λέγοντας, η για την ακρίβεια, μας υποσχέθηκε, οτι "θα φτιάξω Κυβερνηση όλων των Ελλήνων..."! Ο Αλέξης Τσιπρας, αυτη την Κυβερνηση την "βαπτισε", "Κυβερνηση κοινωνικής σωτηρίας"!!! Είπε πολλα ο Αλέξης, χωρίς να λέει ΤΙΠΟΤΑ!..
     
                 

Με όλα όσα είπε, έστειλε δυστυχώς ένα νέο μήνυμα-σήμα στους ανθρώπους εκείνους που ήθελαν να έρθουν εδω και με τα χρήματα τους να επενδύσουν! Προανήγγειλε, οτι θα ακυρώσει όλες τις ιδιωτικοποιήσεις, μιλώντας-εξαγγέλλοντας για "ποινικοποίηση με αναδρομική ισχύ"! Αυτο θα κάνει πολλούς απο τους επενδυτές να...πάρουν πίσω την υπόσχεση τους, να έρθουν και να επενδύσουν στην χωρα μας! Ειναι γεγονός, πως ο Τσιπρας, που...μοίρασε χιλιάδες...,εκατομμύρια "ΘΑ", δεν ενδιαφέρεται για τιποτα άλλο, εκτός απο το πως θα "ρίξει την Κυβερνηση του Σαμαρα" και φυσικα να...ανεβει στο "θρόνο" του Πρωθυπουργού!.. Για αυτο, τόνισε οτι, "δεν θα διστασω να προχωρήσω σε ολική ρήξη με τους θεσμικούς εταίρους..."!!! Και αυτο βέβαια σημαίνει οτι εκ νέου ο Αλέξης Τσιπρας, φλερτάρει και πάλι με την ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ  ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ!!! Και επιστροφη στην δραχμη!.. Μίλησε ακομα και για την διεκδίκηση του κατοχικου δανειου, λέγοντας πως αυτο αποτελεί για τον ΣΥΡΙΖΑ "μια βασική παράμετρο..."!!! Εκείνο που δεν περίμενε ο Αλέξης, ήταν την αντίδραση του Γερμανού επικεφαλής της Αριστεράς, του κ. Μπερτ Ριξινγκερ, ο οποίος απέρριψε το αίτημα του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, λέγοντας. "Κοιτάζουμε απο κοινου προς τα εμπρος, όχι προς τα πίσω..."!!! Έτσι ο Γερμανός Αριστερος πολιτικός "ΑΔΕΙΑΣΕ", με κάθε μεγαλοπρέπεια τον ΣΥΡΙΖΑιο αρχηγό, που όταν ρωτήθηκε δήλωσε "άγνοια", για την δήλωση αυτη!.. Εκει όμως που ήταν η αποκορυφωση της συνέντευξης Τύπου, ήταν την ώρα που, καποιοι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν, για το πουκάμισο "Burberry", που φορούσε στην πορεία στη Θεσσαλονίκη! Ο Αλέξης άλλαξε χιλιάδες χρώματα και...χάνοντας στην κυριολεξια, τα λόγια του, έκανε εκατοντάδες σαρδαμ! Ακομα και στα ονόματα των συναδέλφων μου! Ναι τα είχε χάσει! Και αυτο φάνηκε περίτρανα-βγήκε και απο την τηλεοραση!.. Ευτυχώς, που ο Τσιπρας, που ειναι ένας πολιτικός ΟΦΑ (Οπου Φυσαει Ανεμος), δεν έγινε απο κανένα μας ΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!! Δεν κατάφερε να περάσει το νέο...σλόγκαν ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!! Όχι, δεν την... ξαναπαταμε ρεεε!!! Άλλωστε οι μ...κες δεν υπάρχουν πια! Μας τελειωσαν! Εντάξει;

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου