"ΈΡΩΤΑ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΕ..."!!!

Εκεινος στέλεχος της Κυβέρνησης!
• Εκείνη γραμματέας στο υπουργείο!
• Τι, "λένε οι κακές γλώσσες"!

   
                

 Ειναι πια σε όλους γνωστο! Και εκείνο το...,"ο κόσμος το'χει τούμπανο και αυτοι, κρυφό καμάρι...", δεν ισχύει πλέον! Τουλάχιστον για αυτούς τους δυο! Για τον μεσηλικα της Κυβερνησης και την 25 χρονη συνεργάτιδα του, που ειναι και η "κρυφή μικρη αγαπημένη" του!  "Κρυφή";  Τελος πάντων! Και το υπογραμμίζω, επειδη η υπόθεση αυτη, εχει πάρει την έκταση ενός "ερωτικού σκάνδαλο" στο περιστυλιο της Βουλής!.. Με λίγα λόγια έχουν γίνει...βουκινο! Σε οποιο χώρο της Βουλής και αν βρεθείς, ακούς και απο μια..."γαργαλιστικη" ιστορια των δυο ερωτευμένων, που δεν βλέπουν την ώρα και την στιγμη, να ειναι μαζυ!.. Οι χαμηλόφωνες "γλυκές ματιές", αλλα και οι "τρυφερες συνομιλίες" τους, ακομα και στους διαδρόμους της Βουλής, έχουν φέρει...,η μάλλον δημιουργήσει "πηγαδάκια", απο Βουλευτές, δημοσιογράφους και υπαλλήλους, που ασχολούνται με τα...ερωτικά του ζευγαριού!..
                     



 Οι...αναλύσεις τα...κουτσομπολια δηλαδη, των "ειδικών", πάνω στη σχέση του στελέχους της κυβέρνησης και της ιδιαίτερης συνεργάτιδας του-"γραμματέας" του, που δυστυχώς, οπως όλοι ομολογούν, εχει και τα...σκαμπανεβάσματα της, οι..."αναλύσεις" λοιπον έρχονται η μια πίσω, απο την άλλη!.. Βλέπετε, τα...παιδια, δεν κάθονται...φρόνημα και οπου βρεθούν τα...ματσα, μουτσα, ειναι σε...ημερήσια διάταξη! Πάντως, τιποτα δεν θα είχε γίνει, εάν ο μεσήλικας και...σφόδρα ερωτευμένος, κυβερνητικός  δεν ήταν παντρεμένος! Μάλιστα, οπως λέγεται, η σύζυγος του που το εχει μάθει, κρατάει, "στάση αναμονής"! Πιστεύει πως..."περαστικό ειναι...και θα τελειώσει"! Οποτε ο..."ατακτουλης" σύζυγος, θα γυρίσει..."πίσω στο σπίτι"!!! 
                      Η 25χρονη "συνεργάτιδα-γραμματέας", του μεγαλοστελεχους της σημερινής κυβέρνησης, δεν ειναι απλά όμορφη...,αλλα καλλονή! Σωστη κούκλα! Και ειναι απο τις γυναίκες εκεινες, που σε καμία περίπτωση και ποτε, δεν σε αφήνουν αδιάφορο!.. Το αντίθετο! Θέλεις με κάθε τροπο να την...κατάκτησης! Και αυτο η ίδια το ξέρει, με αποτέλεσμα, να κάνει τον μεσηλικα να νιώθει οτι δεν μπορει να ζήσει ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗ!!! Έτσι δεν άργησε ο...ερωτοκτυπημενος κυβερνητικός να... πιαστεί στα...δίκτυα της κουκλαρας γραμματέας του! Και όλα τα αλλα, ήρθαν σε χρόνο...ρεκόρ!.. Όμως ουδεις, θα το έπαιρνε...χαμπάρι, εάν ο ίδιος ήταν περισσοτερο προσεκτικός, ιδιαίτερα, όταν βρίσκεται κοντα στην "ομορφια του", οπως "φωνάζει" διαρκώς ο ίδιος! Αλλα το...αυτο συμβαίνει και με την 25χρονη, η οποία δεν κρύβει το ενδιαφέρον και τον θαυμασμό της, αλλα και τον ερωτα της, για το κυβερνητικό στέλεχος!!! Ειναι γεγονός, οτι η ερωτικη ιστορία ξεκίνησε πριν απο λίγο καιρο και αμέσως όλοι μίλησαν, "για το ξεχωριστό ειδυλλιο του κοινοβουλίου!"!!! Σήμερα η υπόθεση αυτη, πήρε μεγάλη έκταση και υπαρχει φόβος, να έχουμε δυσάρεστες εξελίξεις! Και αυτο επειδη, ο...ζωηρουλης μεγαλοπαραγοντας, εχει πολλούς εχθρούς, που περιμένουν να γίνει γνωστη η ερωτική αυτη ιστορία, για να αναλάβουν δράση! Βέβαια η υπόθεση εχει γίνει γνωστή και στο προεδρείο της Βουλής και το οποιο, δεν έχει και την καλύτερη άποψη!..  Το ίδιο ισχύει και για το Μέγαρο Μαξίμου! Όμως μέχρι στιγμής το Μαξίμου, που εχει να ασχοληθεί με πιο σοβαρά θεματα, οπως ειναι  "η ολοκλήρωση των προαπαιτούμενων της συμφωνίας με την Τροικα", τηρεί μια πιο ψύχραιμη στάση για τα...ερωτικά του στελέχους της κυβέρνησης! Άλλωστε απο σήμερα ξεκινάνε και οι σκληρές απεργιακές κινητοποιήσεις και δεν υπαρχει χρόνος για αλλα... Έτσι η υπόθεση παει για...αργότερα, με το μεσηλικα κυριο να... σιγοτραγουδαει το "έρωτα μου μεγαλε.."!!! Και...δίκαια πιστεύω!.. Εεε;

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου