Ο...ΕΑΥΤΟΥΛΗΣ ΤΟΥΣ!!!!!

• Μόνο για την...πάρτη τους!
• "Πακτωλος" χρημάτων...
• Θα έρθουν και ξένοι ηγέτες!

                   

 Ε. Αυτο που ο λαός μας λέει, οτι "οποιος εχει τα γενια, εχει και τα κτενια...", ειναι η μονη αλήθεια! Οπως στη περίπτωση, παει...γάντι και το "Γιάννης κερνάει...,Γιαννης πίνει!.."!!! Και, ναι η αποκορυφωση όλων, αυτο το ΕΙΣ ΥΓΕΊΑΝ ΤΟΥ ΚΟΡΟΙΔΟΥ!!! Και το...ΚΟΡΌΙΔΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ!!! Γιατι με δικα μας χρήματα...,η, πιο σωστα, εμείς θα πληρώσουμε τα δικα τους θέλω! Και ειναι πολλα αυτα ΤΑ ΘΈΛΩ ΤΟΥΣ, δυστυχώς!.. "Πακτωλος" χρημάτων!..
                   Οπως λένε θα χρειαστούν για την...πάρτη τους, πάνω απο πενήντα (50) εκατομμύρια ευρω! Όχι! Δεν έκανα λάθος! Η Ελλάδα θα πληρώσει αυτα τα λεφτα, ίσως χρειαστούν κάτι..., κάποια χρήματα παραπανω, προκειμένου να μην λείψει ΤΙΠΟΤΑ απο τους ηγέτες της ΕΕ, οι οποίοι, απο την 1 Ιανουαρίου του 2014, μέχρι και τις 30 Ιουνίου του ίδιου χρόνου, θα συνεδριάζουν και θα αποφασιζουν, ακομα και για νεα, εις βαρος μας ΜΝΗΜΟΝΙΑ, εδω μέσα στην ιδια μας την χωρα!!! Δεν ειναι αστείο. Ειναι πέρα για πέρα, η πραγματικότητα! Γιατι, στο εξάμηνο αυτο πολλα μπορει να συμβούν... Θετικά...,η αρνητικά!..
                  


 Ο λόγος για την ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΕΕ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΟΥ 2014,Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΑΝΑΛΑΜΒΆΝΕΙ!!! Και φυσικα για τις ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ (οι περισσότερες, ναι ειναι ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ, δυστυχώς!) που έχουν οι εταίροι μας! Και, να φανταστείτε, πως απο τώρα, οι...μπαγασιδες, έχουν αρχίσει να στέλνουν τις...παραγγελίες τους!.. Άλλωστε, η χωρα μας προσφέρεται για όλα! Και ειναι εξίσου, ΝΑΙ, ειναι εξίσου όμορφη και τον χειμώνα! Έτσι οι ευρωπαίοι ηγέτες, συνδυάζουν το..."τερπνόν μετα του... ωφελημου"!.. Και έχουν δίκιο, που ζητούν οτι γουστάρουν! Η Ελλάδα, δεν ειναι "δικη" τους χωρα; Ε; Εκείνοι, δεν μας...βγάζουν την ψυχη, (λες και δεν θα τα επιστρέψουμε, δυο, η τρεις φορε πάνω!!!),  για να μας δώσουν τα χρήματα της δόσης, ωστε να τα βγάλουμε πέρα; Γιατι λοιπόν να μην απαιτούν;
                   Οι Ευρωπαίοι, θέλουν να περάσουν, όχι απλώς καλα, αλλα ΤΈΛΕΙΑ!!! Έτσι έστειλαν τις ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ και ο αρμόδιος υπουργός Οικονομικών (Γιάννης Στουρναρας) ενέκρινε το ποσόν των πενήντα εκατομμυρίων ευρω, μόνο για...πάρτη τους!.. Α! Στο ποσόν αυτο περιλαμβάνονται και κάποιες δράσεις "προώθησης του ευρωπαικου ιδεώδους της ένωσης", οπως λέγονται μερικες, απο τις εκδηλώσεις της ΕΕ!.. Εκείνες τις ημέρες θα έρθουν στην πατρίδα μας και ξένοι ηγέτες, οι οποίοι θα παρακολουθήσουν ως καλεσμενοι τις εργασίες, της δικής μας προεδρίας!.. Μάλιστα η δικη μας Κυβερνηση ήθελε να γίνουν και κάποιες συνεδριάσεις σε τουριστικά μέρη, οπως στο Ναύπλιο, στην Κέρκυρα, στη Θεσσαλονίκη και στην Μεσσηνία! Αυτο όμως, μεχρι στιγμης τουλαχιστον, δεν εχει γίνει αποδεκτό!..
                    Και όλα αυτα την ώρα που ο έλληνας πληρώνει...,πληρώνει και σταματημό δεν εχει! Την στιγμη που οι νέοι φόροι και τα καινούργια χαράτσια ΠΈΦΤΟΥΝ ΒΡΟΧΗ!!! Και δεν ξέρουμε που και ποτε θα σταματήσουν!.. Την ώρα λοιπόν που εμείς ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ απο την πείνα και η φτώχεια ειναι η πρωταγωνίστρια, έρχεται η ΕΕ...,η για την ακρίβεια οι "λεβέντες" ευρωπαίοι ηγέτες και απαιτούν να ξοδεψουμε ΠΕΝΉΝΤΑ εκατομμύρια ευρω, για να περάσουν αυτοι καλα (απο την 1 Ιανουαρίου του 2014, εως και τις 30 Ιουνίου) και όλοι εμείς ας πάμε στον...αγυριστο! Για να μην πω στον...διάολο!.. Τους ενδιαφέρει μόνο, ο...εαυτουλης τους!!! Τιποτα άλλο! Τραγικο; Μα όμως αληθινο!!! Εκείνοι μας... πηδανε και εμείς τους...πληρώνουμε και απο πάνω!!!!!
 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου