ΟΥΤΕ ΝΑ...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ !!!

• Ετσι οι...γεννήσεις μειώθηκαν!
• Κίνδυνος, να χαθει η Ελλάδα!
• Άμεσα αλλαγές, απο την πολιτεία!

                 


Ναι! Έχουμε και θα ειναι εδω για πολλα χρόνια ακομα η...ύφεση! Η μεγάλη οικονομικη κρίση! Αυτη που όλους μας εχει κάνει άνω...,κάτω! Που εχει φέρει μεγάλη αναστάτωση! Που μας εχει ρίξει στα...ταρταρα! Που μόνο πληρώνουμε και ΟΥΔΕΙΣ μας λέει το γιατι! Μια κρίση που εχει φέρει ανεργία (είμαστε κοντα στο 30ο/ο και συνεχώς ανεβαίνει...), λουκέτα (το ένα μετα το άλλο κλείνουν τα μαγαζιά και οι επιχειρήσεις!!!), χαράτσια (δεν ξέρω ποσα πληρώνουμε τελικα...), φτώχεια (ποτε η Ελλάδα, δεν είχε φτάσει σε μια τέτοια κατάντια...), αυτοκτονίες (χιλιάδες ειναι εκείνοι που δεν αντέχουν και δίνουν τέρμα -κακώς για μένα- στην ζωη τους!) ληστείες (δεν υπαρχει λεπτό που να μην γίνεται όχι μια, αλλα χιλιάδες!..), λαμογιες (γεμίσαμε απο τέτοια "στοιχεία"!) και φυσικα δεν ειναι λιγοι οι μικροαπατεωνες! Σε μια τέτοια Ελλάδα ζούμε πια, δυστυχώς!..
                 



Ομως όλα αυτα, έχουν φέρει και πολλα αλλα δεινα! Οπως. Η νεολαία δεν ειναι πλέον σαν παλια! Δεν φλερτάρει! Δεν ερωτεύεται! Και το ποιο σπουδαίο δεν κάνει έρωτα! Και για να το πω, οπως το,λέει ο λαός μας. ΔΕΝ ΠΗΔΑΝΕ ΠΙΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΑΣ!!!!! Όχι, δεν ειναι ψέμα! Καθημερινα, οπου και εάν στρεψεις το βλέμμα σου, θα δεις νεες και νέους να πίνουν τον καφε τους...ρεφενε και να μην μιλάνε, οπως παλια για έρωτα, αγάπη και οικογένεια, αλλα μόνο για το πως θα βρουν μια δουλίτσα, προκειμένου να ζήσουν εδω στην πατριδα και να μην αναγκαστούν να φύγουν στο εξωτερικό, για αναζητηση μιας εργασίας-επιβίωσης!!!  Έτσι το ζήτημα της δημιουργίας οικογένειας, παει...περίπατο!.. Πέφτει στο κενό! Έρχεται, όχι δεύτερο αλλα...τελευταίο στις προτεραιότητες ενός νέου, η μιας νέας, γιατι το ίδιο και με τις κοπέλες συμβαίνει!..
                   Οικογένειες λοιπόν οι νέοι μας, δεν φτιάχνουν...,πιο σωστα δεν δημιουργούν, με αποτέλεσμα, να έχουμε μεγάλο πρόβλημα ως χωρα! Και αυτο γιατι σε λίγο θα αλλάξει ο χάρτης! Οι Ελληνες θα είμαστε οι λιγότεροι στην ίδια μας την χωρα! Και εάν κρίνω, απο τις γεννήσεις των αλλοδαπών (οι δικές μας γυναίκες γεννούν ένα, άντε δυο παιδια...,ενω οι γυναίκες των αλλοδαπών πάνω απο τέσσερα!!!) δεν θα αργήσει να έρθει αυτη η ημέρα, δυστυχώς!..  Άλλωστε, δεν ειναι ψέμα οτι ζούμε πια, σε μια ΓΕΡΑΣΜΕΝΗ ΧΩΡΑ!!!!! Υπαρχει κάποιος που πιστεύει το αντίθετο; Δεν νομίζω!.. Μάλιστα σε έρευνα, του Ινστιτουτου Υγειας του Παιδιου, που έγινε πρόσφατα, παρουσιάζεται η πραγματικότητα, "ζωντανή"!!! "Μόλις σε πέντε χρόνια οικονομικής ύφεσης ο αριθμός των γεννήσεων μειώθηκε κατα 10ο/ο... Οι αριθμοί "μιλούν", απο μόνοι τους...", αναφέρεται στην έκθεση της σχετικής έρευνας! Εδω θα πρέπει να σα πω, οτι απο το 2008 μέχρι και το τέλος του 2012 το ποσοστο των γεννήσεων των Ελληνίδων μειώθηκε κατα 17ο/ο!!! Ενω το αντίθετο έγινε με τις αλλοδαπές, των οποίων οι γεννήσεις στο ιδιο περιπου διαστημα, ανέβηκαν πάνω απο το 30ο/ο!!! Και όλοι καταλαβαίνουμε τι σημαίνει αυτο, για το αύριο της χωρας μας, της Ελλάδας μας!..  Κάτι λοιπόν πρέπει να κάνει η πολιτεία, για να μην χάσουμε το...τραίνο!.. Πρέπει άμεσα να βρεθει λύση, σε αυτο το πραγματικα δύσκολο πρόβλημα! Πρέπει οι νέοι μας να βρουν (χθες...) την...φόρμα τους! Να αρχίσουν και πάλι τον έρωτα! Άλλωστε δεν ειναι λίγες οι φορές που έχουμε αναδειχθεί σε αυτο το θεμα ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΈΣ!!!!! Να...φύγει εκείνο το,"ουτε να...δεν γίνεται πλέον"!!!  Εμπρός παιδια, Ελληνες είμαστε και το'χουμε!.. Πηδατε γιατι χανομαστε!.. Έτσι; Πάμε λοιπόν... Δείξτε τους τι σημαίνει έλληνας!  Άντε μπράβο...

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου