ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΏΡΑ!!!

• Όχι στην βία!
• Επικίνδυνα τα...άκρα!
• Η πολιτεία εχει μεγάλη ευθύνη!

       
          

 Να το ξεκαθαρίσω απο την αρχη! Είμαι και το έχω δηλώσει, γράψει-σχολιάσει, φωνάξει απο τις εκπομπές μου τοσο στην τηλεοραση, οσο και στο Ραδιόφωνο,είμαι λοιπόν ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΊΑΣ!.. Της βίας που φέρνει μόνο και πάντα βία! Έτσι καταδικαζω χωρίς δευτερη κουβέντα την δολοφονία λιγο μετα τον αγωνα του Ολυμπιακου με την Παρι, σε δρομο στο Κερατσινι, του νεαρου, απο νεαρό, που οπως ο ιδιος δήλωσε, ανήκει στην κομματική οργάνωση της "Χρυσής Αυγής"! Τέτοιες πράξεις πρέπει και ειναι καταδικασταιες απο όλους, όσοι πιστεύουν στην Δημοκρατία! Στους θεσμούς της Δημοκρατίας! Μια Δημοκρατία που φυσικό και επόμενο ειναι απο τέτοιες εγκληματικές πράξεις, μπορει να χάσει την σημασια της και την αίγλη της! Και σε αυτο αναφέρθηκαν, με αφορμή την απάνθρωπη δολοφονία, όλα τα ΜΜΕ, όχι μόνο της Ευρώπης, αλλα όλου του κόσμου! Είχε, αρνητική, παγκόσμια απήχηση!..





                 



  Ναι! Ναι οι συναδελφοι μου στα ξενα διεθνη Μεσα Ενημερωσης και σε όλα τα σχόλια τους, αναφέρθηκαν στην δολοφονία...,στο έγκλημα και τόνισαν οτι, "στην χωρα που έδωσε σε όλους το φως της Δημοκρατίας,ο κίνδυνος για την ίδια την Δημοκρατία ειναι μεγάλος..."! Ας μην τους δώσουμε λοιπόν αυτη την χαρα! Και ας αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να αποτρέψουμε, τέτοιες "προϋποθέσεις", απ' όπου και αν προέρχονται! Η βία δεν εχει χρώμα! Δεν ειναι μόνο μπλε..., η ροζ...,η κόκκινο...,η κίτρινο...,η μαύρο, εχει...,η για την ακριβεια παιρνει, πολλα και ανεξιτηλα χρώματα!.. Και αυτο πρέπει να σταματήσει...χθες!  Ας το πάρουν χαμπάρι ΟΛΟΙ, όπου και αν ανήκουν αυτοι!  Έτσι μια δολοφονία μπορει να γίνει και απο λόγια...,απο μια προτροπή κάποιου! Οπως απο "κάποιες" δηλώσεις που έγιναν πρόσφατα, "κάποιων" πολιτικών αρχηγών! Και όλοι γνωρίζουμε...,η καταλαβαίνουμε σε ποιους αναφέρομαι!!! Σήμερα υπάρχουν και οι  "πληρωμένοι δολοφόνοι", που με...επαγγελματικά χτυπήματα σε...στέλνουν"αδιαβαστο"!!! Ψέματα;
                     Για αυτο κάνω έκκληση σε όλους τους πολιτικούς μας, είτε ειναι αρχηγοι Κόμματος, είτε ειναι Βουλευτές, η απλά μέλη, να σταματήσουν να μιλάνε! Να λένε πράγματα που δίνουν την... λαβή για εγκληματικές πράξεις! Που..."σηκώνουν" το χέρι και πυροβολουν...,η μαχαιρωνουν, σκορπώντας τον θάνατο! Γιατι, περι αυτού πρόκειται! Όταν "κάποιοι", μας λένε...,μας μιλανε διαρκώς για βία...,μας "πιπιληζουν" το μυαλο, μας έχουν, έτσι, έτοιμους για...δράση! Ναι! Ναι! Είμαστε"στρατιωτάκια" δηλαδη! Και υπηρετούμε στον δικο τους κομματικο στρατό!  Είμαστε ..."πιόνια", στην πολιτική τους σκακιέρα! Αυτο όμως, θα πρέπει κάποτε να τελειώσει! Και αυτο εξαρτάται μόνο απο εμάς τους ίδιους! Πρέπει λοιπόν να αντιδράσουμε...,να αντισταθούμε, να πούμε όχι και να κανουμε πέρα όλους εκείνους που με τον έναν η τον άλλον τροπο μας εκμεταλλεύονται! Να γράψουμε ΤΕΛΟΣ στον κομματικό στρατό!!! Και ακομα να πούμε ΟΧΙ σε κάθε είδους βία! Τα...ακρα ηταν και ειναι παντα επικινδυνα!.. Επιτέλους η πολιτεία, ας αναλάβει  τις ευθύνες της... Εμείς με όση δύναμη έχουμε ας φωνάξουμε επιτελους.  "ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΏΡΑ"!!!  

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου