ΕΝΤΟΛΗ ΘΑΝΑΤΟΥ!!!

• Εγκληματική Οργάνωση...
• Η κλιμάκωση της βίας!
• Καμια ανοχή στους νεοναζι!

                  



  Φασιστας! Αλήθεια τι σημαίνει φασιστας; Φασισμός;"Ειναι η ολοκληρωτική και εθνικιστική ιδεολογία και πολιτικο σύστημα το οποίο εγκαθίδρυσε στην Ιταλία ο Μουσολινι το 1922. Έτσι κάθε ολοκληρωτική και εθνικιστική ιδεολογία και πολιτικο σύστημα, η οποιοδήποτε τέτοιο σύστημα, ειναι η μορφή καταπίεσης και αυθαιρεσίας. Και φασιστας αποκαλείται αυτός που ακολουθεί, τετοια συστηματα, ειναι αυταρχικος και  εχει νοοτροπία τέτοια, ωστε να χαιρετα φασιστικα..."!!! Έτσι περιγράφει τον φασισμο, στο μεγάλο λεξικό του, ο Γιώργος Μπαμπινιωτης!  Ειναι όμως μόνο αυτο; Η, στον φασισμό, περιλαμβάνονται και αλλα πολλα;  Μάλλον υπάρχουν και αλλα... Και αυτο βγαίνει απο τις ενέργειες που τελευταία έχουν δει το φως της δημοσιότητας, απο τους συνεργάτες και τα μέλη του Κόμματος της "Χρυσής Αυγής"!
   
                 

Μάλιστα τα πράγματα ξέφυγαν...,η μάλλον είχαν ξεφύγει εδω και καιρο και ουδεις γνωρίζει που θα φθάσουν, εάν δεν μπει ένας φραγμός! Ένα τέλος! Εάν εμείς οι ίδιοι δεν μπορεσουμε να αντισταθούμε! Και φυσικα, εάν η Κυβερνηση, η πολιτεία γενικα (όλα τα δημοκρατικά κόμματα...), δεν σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και δεν πάρουν άμεσα (ΧΘΕΣ!!!) δραστικά μετρα! Τέτοια ώστε να τεθεί έξω απο κάθε δράση η "Χρυσή Αυγή"!!! Μια "Χρυσή Αυγή", που μας παρουσιάστηκε στην αρχη με αγγελικο πρόσωπο!!! Με παιδια που περναγαν τους γέροντες, τον παππου και την γιαγια με ασφάλεια, στο απέναντι πεζοδρόμιο!  Η, που την έστηναν, σαν "φύλακας άγγελος" έξω απο τα μηχανήματα της τράπεζας, προκειμένου κάποιος ανήμπορος να πάρει-βγάλει το μισθο του, η την σύνταξη του, χωρίς να του την..."βουτηξει", κάποιος που καιροφυλακτουσε... Η, που μοίραζαν μόνο σε Ελληνες (λες και η πείνα εχει...χρώμα! Ντροπη...) φαγητο και ρουχισμό, τούτες τις κρίσιμες ώρες που περνάμε! Αυτο το πρόσωπο μας έδειξε... Και για αυτο ο κόσμος την εμπιστεύτηκε και μέχρι προχθές την είχε ανεβάσει  στη συνείδηση του! Αυτο τουλάχιστον έδειχναν τα υψηλά ποσοστά στις δημοσκοπήσεις!..  
                       Όμως, όλα αυτα "έπεσαν σαν χάρτινος πύργος"! Επεσαν, έφυγαν υστερα απο τις τελευταίες ενέργειες των βουλευτών της και των μελών της! Απο την επίθεση σε αφισοκολλητες του ΚΚΕ στο Πέραμα, στις 13 Σεπτεμβρίου! Απο τα "γεγονότα" που πραγματοποιήθηκαν μια ημέρα αργότερα στα Γιαννιτσα! Οπως, όλα όσα έλαβαν χωρα στις εορταστικές εκδηλώσεις, κάτω εκει στον Μελιγαλα, στις 15 Σεπτεμβρίου! Και έπειτα, δυο ημέρες αργότερα, με τα "φραστικα επεισοδια"μέσα στον Ναό της Δημοκρατίας, στην Βουλη! Η αποκορυφωση όμως ήταν η προχθεσινή δολοφονία του νεαρού, εκει στο Κερατσινι, απο μέλος (έτσι δήλωσε, αλλα και τα στοιχεία το αποδεικνύουν...) της "Χρυσής Αυγής"! Όλα αυτα...,αλλα και πολλα πολλα αλλα που έχουν γίνει στο παρελθόν (ήδη ο κ. Δενδιας έστειλε με 33 υποθέσεις φάκελο στην Δικαιοσύνη, για τα περαιτέρω...) έφεραν..., η, για την ακρίβεια έδειξαν ποιο ειναι το πραγματικό πρόσωπο της "Χρυσής Αυγής"!  Ήταν, ναι ήταν ζήτημα χρόνου να συμβούν όλα αυτα... Και τώρα ναι, η Δημοκρατία κινδυνεύει! Και κινδυνεύει, εάν όλοι εμείς δεν σηκώσουμε το ανάστημα και δεν μπούμε ασπίδα της, μπροστα σε τέτοια περιστατικα! Καμία ανοχή λοιπόν στους νεοναζι! Σε αυτούς που έχουν πια μέσα τους την βία!  Και βεβαια,  με την δικη τους ανοχη,  κάποιοι συστήνουν "εγκληματική οργάνωση"!!! Έτσι κάποιοι καλούν τηλεφωνικά κάποιους, οι οποίοι δολοφονουν έν ψυχρώ, αυτόν η αυτούς που τους υπέδειξαν!!!!! Πληρωμένοι δολοφόνοι, είπαν τα ξένα ΜΜΕ, που και σήμερα ασχολούνται με την δολοφονία του νεαρου, απο το μέλος (έτσι δήλωσε ο ίδιος) της "Χρυσής Αυγής", η οποία φωνάζει πως δεν εχει καμία σχέση με την δολοφονική αυτη πράξη... Πρέπει να σταματήσουμε γρηγορα, όλους εκείνους που δίνουν  "ΕΝΤΟΛΗ ΘΑΝΑΤΟΥ", χωρίς να σκέπτονται τι κάνουν!.. Και μάλιστα να τους σταματήσουμε απο...ΧΘΕΣ!!!!!



0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου