ΑΝΈΚΔΟΤΟ; Ο Χ Ι !!!

• Πηρε...των οματιων του!
• Και πολυ...έκατσε!
• Σε νέα...άδεια ο Γιωργακης!

                 


Παιδια, απο την αρχη να το...ξεκαθαρίσω! Δεν ειναι πλάκα! Ουτε ανέκδοτο! Μπορει και ισως να μοιάζει, δεν ειναι όμως! Το θεμα ειναι μεν "καυτό", για την ώρα και την στιγμή που γίνεται,  μα όμως ειναι πέρα για πέρα αληθινο! Ο λόγος για τον πρώην πρωθυπουργο, πρώην αρχηγό του ΠΑΣΟΚ Βουλευτή Αχαΐας (;!) Γιώργο Ανδρέα Παπανδρέου! "Τι έκανε πάλι;", είπατε! ΤΙποτα το...σπουδαίο! Χμ! Άλλωστε δεν εχει κάνει και κάτι καλο στην πατρίδα! Έτσι...,για να τον θυμόμαστε ρεεε παιδι μου; Ε; ΜΟΝΟ ΛΥΠΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΈΣ ΦΟΥΡΤΟΥΝΕΣ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΕ, ο...μπαγασας! Και, εδω που τα λέμε ΔΕΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!!! Τον είδατε ποτε δακρυσμενο; Οχι! Να κλαίει; Αλλα γιατι να το κάνει; Μήπως δεν εχει λεφτα, για να ζήσει, αυτός και η οικογένεια του; Μήπως ειναι ψέματα οτι η κόρη του σπουδάζει στο καλύτερο Πανεπιστήμιο (γιατι ρεεε τα δικα μας δεν ειναι καλα;) στο Λονδίνο; Φαίνεται λοιπόν, πως εκείνο που μας είχε πει τότε, ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ειναι αληθινο ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΊΔΙΟ ΟΜΩΣ!!! 
                  







 Και αυτο μας το απέδειξε, άλλη μια φορα τούτο το καλοκαίρι, όπου ο Γιωργακης πήγε..., για την ακρίβεια "σάρωσε", όλες τις παραλίες της Ελλαδος, μένοντας στα πενταστερα ξενοδοχεία και τρογωντας κατι ΑΣΤΑΚΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ...ΝΑ, "ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΙΟ", οπως λέει και ο λαός μας! Έτσι, επιβεβαίωσε και έκανε πράξη αυτο που γράφουν και φωνάζουν οι ξένοι! "Οι Ελληνες ειναι καλοπερασακηδες!.."!!! Όχι! Όχι κύριοι δεν έχουμε την άνεση του πρώην Πρωθυπουργού!.. Και οπως ειναι γνωστο τα βγάζουμε πέρα όχι απλά δύσκολα, αλλα τρογωντας, όχι ΑΣΤΑΚΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ, αλλα στα συσσίτια της εκκλησίας!.. Η διάφορα μας λοιπόν με τον Γυωργο Ανδρέα Παπανδρέου,ειναι μεγάλη! Εκείνος εχει πολλα... Εμείς καθόλου... Εκείνος χωρίς να ειναι εδω και να..."υποφέρει" (λέμε τώρα, να υποφέρει... Μην το παίρνετε σοβαρά...), ναι να "υποφέρει" μαζυ μας, μας τα παίρνει κανονικα κάθε μήνα (η βουλευτική αποζημίωση ειναι περίπου 7.000 ευρω!!! Αλήθεια ο δικός σας μισθός...,η, σύνταξη σας ποιος...,ποια ειναι; Ε;) και παράλληλα για κάθε διάλεξη του (!;) στα ξένα πανεπιστήμια πληρώνεται με 20.000 ευρω!!!!!  Είπατε τιποτα; Όχι λέω; Ρωτάω ρεεε παιδι μου; Και , μετα απο όλα αυτα, θέλετε ο Γιώργος Ανδρέα Παπανδρέου, να καταλαβαίνει...,να νοιώθει την δικη μας φτώχεια; Την πείνα μας; Τις αγωνίες μας, για το πως θα πληρώσουμε τα χαράτσια και την εφορία; Ε; Μην περιμένετε κάτι τέτοιο! Και με την ευκαιρία να θυμίσω, αυτο που μου έλεγε πάντοτε η αείμνηστη μητέρα μου η Κυρά-Λεμονια Κοντονή, οτι "ο τηλωμενος, τον νηστικο δεν μπορει να τον καταλαβει!.."!!! Και έτσι ειναι... Τώρα "πιάνω" το νόημα και την σημασία των λέξεων αυτών!..
                  
 Έφυγε! Δεν...μένει πια εδω! Ο Γιώργος Ανδρέα Παπανδρέου, ζήτησε και πήρε (και νέα) άδεια απο την Βουλη!.. Έτσι δεν πάτησε ουτε...δευτερόλεπτο στην πρωτη ημέρα λειτουργίας του Γ´ Θερινού Τμήματος, στο οποίο "θεωρητικά", συμμετέχει!.. Και, όταν το προεδρείο της Βουλής διάβασε το αίτημα (η ώρα ήταν δυο το πρωι! Προφανώς για να μην υπάρχουν πολλοι Βουλευτές στην αίθουσα!..), καταλαβαίνετε το τι έγινε, απο τους Βουλευτές, που ήταν εκείνη την ώρα, εκει!.. Πήρε την 33 (!!!!!) άδεια του, απο την Βουλη (δεν εχει κάτσει ουτε ώρα σε συνεδριάσεις...) και πήρε...των οματιων του και την...έκανε! Και πολυ...έκατσε, λένε οι καλώς γνωρίζοντες και πρόσωπα και πράγματα!.. Έφυγε...,για άλλη γη! Για αλλα...μέρη! Εκει όπου δεν υπαρχει ύφεση! Φτώχεια! Πείνα!
Έφυγε; Ανέκδοτο; Ο Χ Ι !!! Ειναι η πραγματικότητα!.. Ε, ας παει στο...καλο!!! 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου