ΕΚΛΟΓΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ...ΨΗΦΊΖΟΥΜΕ!!!

• Παμε για...Συνασπισμό!
• Η...αγωνία των Ελλήνων!
• Θα αλλάξει κάτι;

        
             
Εκλογές! Ναι, γίνονται εκλογές! Όχι! Όχι παιδια δεν αναφέρομαι στις δικές εκλογές, που ίσως δεν θα αργήσουν, αλλα στις εκλογές που σήμερα διεξάγονται στην Γερμανία! Αργα το βράδυ, θα γνωρίζουμε τον νέο...,η την νέα Καγκελάριο! Τον άνθρωπο δηλαδη που για τα επόμενα χρόνια θα κρατήσει στα χέρια του την τύχη της..."άτυχης" Ευρώπης! Και έτσι όλοι αναρωτιούνται, θα αλλάξει κάτι; Η, μια απο τα ίδια, ιδιαίτερα για τις χώρες του Νότου! Για τις χώρες εκείνες που τα μετρα...,τα οδυνηρά μετρα, τις έχουν καταντήσει ΕΡΕΙΠΙΑ!!!
                     


Μια τέτοια χωρα ειναι, δυστυχώς και η Ελλάδα! Τα σκληρα και απάνθρωπα μετρα, που μας επέβαλε η Ανγκελα Μερκελ με τις...ευχες του Σοιμπλε μας έχουν φέρει σε ασχημη, σε τραγικη κατάσταση!!! Τέτοια που ποτε άλλοτε, ουτε και τότε με το "δυστυχώς επτωχευσαμε" που  είχε πει ο Χαριλαος Τρικουπης, δεν έχουμε φθάσει!.. Η φτώχεια, η πείνα, τα λουκέτα, η ανεργία, τα χρέη (κόκκινα τα λένε, δεν ξέρω...), ο εξευτελισμός, οι ουρές για ένα πιάτο φαΐ, το...ψάξιμο στα σκουπίδια, η αποχώρηση των μεγάλων επιχειρήσεων απο την χωρα μας και πάνω απο όλα οι χιλιάδες, ναι οι χιλιάδες ΑΥΤΟΚΤΟΝΊΕΣ, ειναι πια οτι έχουν απομείνει στην άλλοτε ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ!!! Σε μια χωρα που ήταν, ΕΙΝΑΙ και θα ΠΑΡΑΜΕΊΝΕΙ, η πιο πλούσια! Έχουμε χρυσό, που οι άλλοι δεν έχουν! Έχουμε πετρέλαιο, που οι άλλοι θέλουν! Και έχουμε πολυ...,μα παρα πολυ φυσικό αέριο, που όλοι οι άλλοι, το  ...καλοβλέπουν! Ναι έχουμε τα πάντα...,αλλα και ΤΙΠΟΤΑ!!!!!  Έχουμε τον ηλιο! Διαθέτουμε τους... αερηδες (αιολική ενέργεια...) μας! Την θάλασσα! Την γη που οτι φυτεψεις...πιάνει! Και ναι είμαστε μια χωρα της Επαγγελιας!.. Μόνο που όλοι εμείς, ενω το γνωρίζουμε, ύστερα απο την είσοδο μας στον μηχανισμό στήριξης (α,ρεεεεε Γιωργακη Ανδρέα Παπανδρέου τι μας έκανες!!!) έχουμε σηκώσει τα χέρια (Καλα! Καλααα παιδια τα...πόδια! "Λάθος" έκανα...) ψηλα και έχουμε παραδοθεί ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ!!!!! Με αποτέλεσμα να έρθουν σε μικρο χρονικο διάστημα ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΆΣΑΤΕ, λίγο πριν! Να μην κάνουμε κουμάντο στο ίδιο μας το σπίτι!!! Και να έρχονται κάτι...καλοπαιδα (εσείς βάλτε οποία άλλη λέξη θέλετε...) και να μας βάζουν την θηλεια στον λαιμό! Να μας πηδανε και εμείς να τους λέμε ...ευχαριστω!.. Αντί να τους στείλουμε στον...αγυριστο! Απο εκει που ήρθαν!.. Δυστυχώς μας τα πήραν και μας τα παίρνουν όλα! Για αυτο πρέπει γρήγορα να αντισταθούμε! Να αρπαξουμε μια... βιτσα, για να μη γράψω μια βοιδοπ....α και να τους διώξουμε απο την πατρίδα μας! Να τους πεταξουμε στην θαλασσα! Ελπίζω να γίνει αυτο σύντομα! Να μην χρειαστούν, αλλα τόσα...και αλλα τόσα χρόνια! Γιατι, τότε γράψε αλλιμονο!..  
                       

 Έτσι οι σημερινές Γερμανικές εκλογές παίζουν το δικο τους ρόλο! Και για αυτο ξεκίνησα το σημερινο σχόλιο μου, με εκείνο το ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ; Κατα την άποψη μου ΜΆΛΛΟΝ ΟΧΙ!!! Μπορει να αλλάξουν οι αριθμητικες ισορροπίες στην γερμανική Βουλη, όμως δύσκολα να αλλάξει και η πολιτική  για την Ευρώπη, την οποία (οι Γερμανοί) θεωρούν απόκτημα τους!.. Δικιά τους! Έτσι σήμερα οι Γερμανοί ψηφίζουν και όλοι εμείς οι Ελληνες αγωνιούμε, για το ποιος συνασπισμός θα επικρατήσει!!!  Οι ίδιοι οι Γερμανοί προβλέπουν ως πιθανότερα σενάρια, μετα τις εκλογές,   "μια  ασταθή κεντροδεξιά Κυβερνηση, χωρίς πλειοψηφία στην Ανω Βουλη...,η, έναν ασταθη 'μεγάλο συνασπισμό', ο οποίος μπορει να καταρρεύσει ανά πάσα στιγμη..."!!! Λένε ακομα οτι θα ήταν καλύτερα για να υπάρξει μια σταθερότητα, να γίνει εξακομματικη Μπουντεσταγκ, στην οποία θα μετάσχουν και οι Φιλελεύθεροι, οπως και οι Αντιευρωπαιστες!.. Ένα πάντως ειναι...,η για την ακρίβεια θεωρείται και ειναι βέβαιον πως, η Ανγκελα Μερκελ θα παραμείνει Καγκελάριος!!! Εκλογές λοιπόν σήμερα στηννΓερμανια, χωρίς να,,,ψηφίζουμε, αλλα που μας αφορούν άμεσα!..  Λαχειο για την ελλαδα; Ισως!  Ομως  το βράδυ θα γίνει η κλήρωση!!! Και θα ξέρουμε τι μας...περιμένει!!!!! Ψέματα;

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου