ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΙΟΝ ΤΟΥΣ!!!

• Ο προστάτης των Βουλευτών!
• Οπως όλοι έτσι και αυτοι!
• Ο "κρυφός" μαθητής του Κυρίου Μας!

     
                  
 Απο σήμερα τα κεφαλια ΜΕΣΑ!!! Επιστροφή στην πραγματικότητα! Στα τόσα και αλλα τόσα προβλήματα της καθημερινότητας! Και κατα τα φαινόμενα έρχονται και αλλα! Έρχονται νέα,ναι νέα χαράτσια δυστυχώς! Και ενδεχομένως νέες..."αφίξεις", μεταναστών...,η λαθρομεταναστών, εάν οι ΗΠΑ επιτεθούν οπως έχουν αποφασίσει στην Συρία!..  Και η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο! Ένα νέο...
κύμα "εισόδου" μεταναστών και θα ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΜΕ, στην κυριολεξία! Ο Θεός να βάλει το χέρι Του!..
                   

 
Τώρα! Οπως όλοι οι εργαζόμενοι (όσοι τέλος πάντων έχουμε ακομα δουλεια...), οπως όλοι μας, οπως οι Ενοπλες ΔΥΝΑΜΕΙΣ και τα Σώματα Ασφαλείας, έχουμε τον Προστάτη Αγιον Μας, έτσι και οι Βουλευτές μας έχουν τον δικο τους Αγιο!  Ναι! Ναι, δεν διαβάσατε λάθος! Εάν ένας βουλευτής, εχει ένα πρόβλημα  επικαλείται για την επίλυση του, την δύναμη του Αγίου των 300 της Βουλης!!! Οι Βουλευτές λοιπόν έχουν για Προστάτη τους τον Αγιο Νικοδημο! Τον ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΔΗΜΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΉ, οπως εχει χαρακτηριστεί!.. Ο Αγιος Νικοδημος ο "Βουλευτής", ειναι εργο του κωφου αγιογραφου Χαραλαμπου Μαντελη, ο οποίος τον προσέφερε στην Βουλη το 2008 και απο τότε αποτελεί και ειναι ο Προστάτης Αγιος των Βουλευτών!!!  
                        




Ο Αγιος Νικοδημος ο "Βουλευτής", ειναι...,ποιο σωστα πρόκειται, η αναφέρεται ως ο "νυχτερινός Μαθητής του Ιησού Χριστού"!!!  Και ο οποίος (Αγιος Νικοδημος ο "βουλευτής") μαζυ με τον Ιωσηφ απο την Αριμαθαια, έκαναν την ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ και την ΤΑΦΗ του Κυρίου Μας!..  Να σας ενημερώσω πως ο Αγιος Νικοδημος ο "Βουλευτής", ονομάζεται "νυχτερινός" η "κρυφός"  Μαθητής του Κυρίου Μας, γιατι "επισκεπτόταν κρυφά τον Ιησού Χριστο, λόγω της θέσης που κατείχε μέσα στην ιουδαικη κοινωνία..."!!!  Διάβασα πως, ήταν ένας απο τους περισσότερο αγαπημένους Μαθητές του Κυρίου Μας!..
                          Βέβαια, το ζητούμενο σήμερα ειναι, εάν ο Αγιος Νικοδημος ό "βουλευτής",  μπορει να βάλει μυαλο εκει μέσα στην Βουλη, στα 300 παλικάρια απο όλη την Ελλάδα; Ίσως ο Αγιος να θέλει, αλλα αυτοι, οι βουλευτες, με τα λόγια τους να τον...παραπλανούν! Ειναι άλλωστε η...ειδικότητα τους τέτοια, που δεν χωρα καμία αμφιβολία περι αυτού!.. Μπορούν με τα λεγόμενα τους να πείσουν τους πάντες! Να κάνουν το...άσπρο, μαύρο και ακομα να..."μεταφέρουν" ιδέες και σκέψεις και φυσικα χωρίς... μεγάλο κόπο! Μπορούν να μας πείσουν, πως η ημέρα διαρκεί 24 ώρες!!!
                          Ειναι ώρα, όλοι εμείς να προσευχηθουμε και να ζητήσουμε απο τον Αγιο Νικοδημο τον "Βουλευτή", να βάλει το χέρι Του και να μας βοηθήσει, απο κάποιες αποφάσεις που θα παρουν  για εμας...,χωρις εμας οι "δικοι μας ανθρωποι", οι βουλευτες μας!!! Αποφάσεις καταδικαστικές, για το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών και των εγγονων μας!..  Οι ώρες ειναι κρίσιμες για όλους μας!.. Έρχονται δύσκολες,πολυ δύσκολες ημέρες! Έρχεται ίσως και νέο μνημόνιο...,με νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, εάν δεν υλοποιηθούν όλα όσα θέλει η Τροικα!.. Έτσι ας ζητήσουμε την βοήθεια του Αγίου Νικοδημου του "Βουλευτή", ο οποίος γνωρίζει καλα το τι συμβαίνει στην κοινωνία!.. Γιατι και ο ίδιος υπηρέτησε, οπως είπαμε την ιουδαικη κοινωνία, σαν "βουλευτής"!!!  Για αυτο, ο ίδιος ο Αγιος των βουλευτών, γνωρίζει το τι πρέπει να κάνει και θα το κάνει! Ναι! Ειναι αλήθεια! Και οι Βουλευτές λοιπον, έχουν τον Αγιον Τους!!! Αγιε Νικοδημε, αν οχι αυτους (τους βουλευτες!) βοήθησε σε παρακαλω όλους εμάς! Μην μας αφήνεις - εγκαταλειπεις στα...νύχια τους, σε παρακαλούμε! Αμην!!! 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου