ΠΙΣΩΠΛΑΤΕΣ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ!!!

• "3 του Σεπτέμβρη 1974"!
• Η πορεία της χωρας εως το 2012,
• ...Και η σημερινη διάλυση του ΠΑΣΟΚ!

           
            

  Ήταν "3 του Σεπτέμβρη του 1974", όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου, μαζυ με τους συντρόφους του, ιδρύουν...,η χαράσσουν ένα άλλο Κόμμα!.. "Ήταν αναγκαία και αναπόφευκτη η δημιουργία του ΠΑΣΟΚ...", ειπώθηκε τότε απο τους ιδρυτές του!!!  Μάλιστα απο το 1981 το ΠΑΣΟΚ, "αναλαμβάνει την διακυβέρνηση της χωρας, για να εφαρμόσει το προγραμμα του...", οπως γράφει ο ιστορικός της εποχής!..  Βέβαια τα αποτελέσματα της διακυβέρνησης της Ελλαδος, απο το ΠΑΣΟΚ, τα...βλέπουμε και το κυριότερο τα ζούμε ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ!!! Σήμερα που η Ελλαδα, απο τις άστοχες αποφάσεις των Κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, εχει φθάσει στην πτώχευση!!! Και όλοι ζούμε με δανεικά!.. Η ευθύνη του ΠΑΣΟΚ των Παπανδρέου και των άλλων ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!! Κάτι που ΟΥΔΕΙΣ μπορει να αμφισβήτηση!..  Ακομα και οι πιο φανατικοί ΠΑΣΟΚοι, ομολογούν πως "για την κατάντια της Ελλαδος, την σημερινη φταίει μόνο το ΠΑΣΟΚ..."!!!
                          




Ναι! Ναι το "προγραμμα του ΠΑΣΟΚ, ήταν ΑΝΕΔΑΦΙΚΟ"!!! Τότε, οπως θυμούνται όλοι και "λίγες ημέρες μετα την επάνοδο του Ανδρέα Παπανδρέου στην Αθήνα, έκανε ένα τρισάγιο στον τάφο του Γεωργίου Παπανδρέου, στο Α Νεκροταφείο, στο οποίο παρέστησαν οι Βουλευτές και μέγα πλήθος λαου..."!!!  Υπήρξε ένα σύνθημα: " Μετα τον Γερο, ο Ανδρέας"!..  Έτσι και φθάσαμε στις Κυβερνήσεις του Ανδρέα Παπανδρέου  και στην εφαρμογή του προγράμματος του ΠΑΚ!!!  Ένα προγραμμα "ανεδαφικο και αποκομμένο, απο την ελληνική πραγματικότητα..."!!!  Αυτο ασφαλώς θα έθετε και έτσι έγινε, "σε δοκιμασία την αξιοπιστία του ΠΑΣΟΚ..."!!! Ειναι γεγονός πως η πατρίδα μας, πορευτηκε, "με το σκηνικο αυτο, οπως διαμορφώθηκε οριστικά μετα το 1980, εως και το 2012..."!!! Και βέβαια ζήσαμε, όλοι τις τραγικές για την Ελλάδα καταστάσεις!..  Καταστάσεις που μας έχουν φέρει στον...πάτο! Στο ΔΝΤ! Στην φτώχεια! Στα χιλιάδες λουκέτα! Στις αυτοκτονίες! Και στους μισθούς πείνας! Οπως και στις συντάξεις τρέλας!




 Σήμερα το ΠΑΣΟΚ, δεν ειναι το ίδιο με εκείνο του 1981!!! Έχουν αλλάξει πολλα!.. Και εχει πλέον πληρώσει για τις αμαρτίες του παρελθόντος!!! Εχει φθάσει σχεδον στην ΔΙΆΛΥΣΗ!!!  Με αποτέλεσμα..."μπαίνει...,δεν μπαίνει στην Βουλη", στις εκλογές οποτε αυτές και αν γίνουν!..  Κάτι που το γνωρίζουν πια, όλοι! Οι περισσότεροι σήμερα, αμφισβητούν τον αρχηγο του ΠΑΣΟΚ, τον Ευαγγελο Βενιζελο και θέλουν την αντικατάσταση του!.. Έτσι έχουν αρχίσει τα...μαχαιρώματα και για την ακρίβεια τα...πισωμαχαιρωματα!..  Ο Ανδρέας Λοβερδος, η Αννα Διαμαντοπουλου, ειναι αυτοι, που θέτουν τον εαυτόν τους,για  υποψήφιους στην ηγεσία του Κινήματος!..  Οι γνωστες του θέματος, υποστηρίζουν πως, "το ερώτημα ποιος θα ηγηθεί του συμμαχικου σχήματος, εφόσον τελικα συγκροτηθεί και δεν μείνει στις εξαγγελίες, δεν φαίνεται, οτι θα απαντηθεί σύντομα..."!!! "Απάντηση σε αυτο το ερώτημα παντως θα δοθει, ύστερα απο μετρήσεις που θα κάνουν δημοσκοπικες εταιρείες", μου είπε χθες υψηλόβαθμο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ!..  Και οπως φαίνεται εχει απόλυτα δίκιο... Όλα όμως θα "φανούν" σήμερα! Στις εκδηλώσεις, για τις 3 του Σεπτέμβρη του 1974! Θα έρθουν στο φως της δημοσιότητας οι προθέσεις των...μνηστήρων!!! Θα φανεί,  προς τα που θα..."γυρει", η "παλαντζα"!.. Ίσως σήμερα βρεθούμε και σε κάποια...,η κάποιες εκπλήξεις!..  ΠΑΣΟΚ, ειναι αυτο άλλωστε... Όλα μπορει να συμβούν! Υπομονη! Σε λίγες ώρες θα ξέρουμε! Θα μάθουμε! Θα μάθουμε προς τα που πηγαίνει πλέον, το ιστορικό Κίνημα!!! Έτσι;







0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου