ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΑΝΕ!!!

Συνελληφθησαν βουλευτές της Χρυσής Αυγής!
• Σύμφωνα με το άρθρο 187 του Ποινικού Κώδικα!
• Τι θα γινει τωρα;

    
              

Η πολιτεία, η συντεταγμένη πολιτεία, έβαλε τα πράγματα στην θέση τους! Υστερα απο απόφαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Συνελληφθησαν σήμερα το πρωί, ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, ο Νίκος Μιχαλολιακος και οι βουλευτές Ηλίας Κασιδιαρης και Ηλίας Παναγιωταρος!.. Και οι οι τρεις βρίσκονται στα γραφεια της ΓΑΔΑ και εντός της ημέρας θα μεταφερθούν στον εισαγγελέα, για τα περαιτερω!.. Μαζυ τους και ο επικεφαλής της Οργάνωσης στην Νικαια, ο Γιωργος Πατελης!..
                   Σύμφωνα με πληροφορίες οι συλλήψεις ειναι πάνω απο δέκα! Και αναζητούνται αλλοι 36, για τους οποίους έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης!.. Ανάμεσα  σε αυτούς και πολλοι βουλευτές του κόμματος της Χρυσής Αυγής!!!
                  

 Ολοι αυτοι συνελληφθησαν με το αδίκημα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης ! Και σύμφωνα με το άρθρο 187 του Ποινικού Κώδικα, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου που διερευνούσε την υπόθεση , ο κ. Χαράλαμπος Βουρλιωτης, εξέδωσε τα εντάλματα σύλληψης! Τωρα γιατι συνελληφθησαν  και βουλευτές; Διότι το άρθρο αυτο (το 187) επιτρέπει την σύλληψη βουλευτών, ακομα και χωρις να εχει προηγηθεί άρση της ασυλίας τους!..
                   Ένα ερώτημα που πλανάται ειναι...
                   Τι θα γινει τωρα;
                   Πολλοι φοβούνται καποια "παρατράγουδα", απο αλλα μέλη της Χρυσής Αυγής...
                   Όμως μια συντεταγμένη πολιτεία, μια δημοκρατία δεν εχει ΤΙΠΟΤΑ να φοβηθεί, οποιες απειλές, απο όπου και αν προέρχονται!.. Ετσι για να δοθούν απαντησεις προς όλους...
                   
                  

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου