ΣΑΝ ΤΑ...ΧΙΟΝΙΑ !!!

• "Βγηκε" και πάλι!
• Μερκελ και...ξερό ψωμι!
• Έχασαν οι Φιλελευθεροι!

                   
 
Ρεεε, καλωστηνε και ας (μην) αργησε! Σαν τα...χιονιά! Αλήθεια πόσο καιρο είχατε να την δείτε; Εδώ ειναι, ουτε λεπτό δεν έφυγε απο κοντα μας! Αμεεε! Μας...αγαπάει και είπε να μείνει! Και ω του, θαύματος έμεινε!..
                     Όχι! Όχι για να μας αποτελειώσει, αλλα για να μας "πιάσει" με πιο μαλακό τροπο τον... κωλο! Λες και μας τον...άφησε ποτε! Ε; Λέμε τώρα... Στις Γερμανικές εκλογές είχαμε λοιπόν την ιστορική ήττα των Φιλευθερων (καλα να πάθουν, γιατι ο αρχηγός τους ο Ρεσλερ, ήταν και ειναι ανθελληνας!!!), είχαμε πτώση της Αριστεράς, αλλα και των Πρασίνων!  Και τώρα η νικήτρια Ανγκελα Μερκελ αρχίζει τις διαπραγματεύσεις για ένα νέο Συνασπισμό!.. Και μακάρι αυτός να ειναι καλύτερος, απο τον προηγούμενο!..
                    



  Εκείνο, που δεν θελουμε πάντως να δούμε ειναι την εικόνα της παλιάς "κακιάς" κυρίας Μερκελ! Ελπίζουμε να μην ξεθωριάσει ευκολα πλεον, το καλο πρόσωπο της και πάρει εκ νέου την μορφή της...στριγκλας! Βέβαια δεν πρέπει να περιμένουμε μεγάλη...στροφη!  Μπορει η Μερκελ να νίκησε! Αυτο όμως δεν σημαίνει οτι άλλαξε, απο την μια στιγμη στην άλλη και ο χαρακτήρας της! Ελπίζουμε όμως να τηρήσει τις υποσχέσεις της...
Ο χρόνος παντως, θα δείξει...

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου