"ΚΛΕΙΣΤΟΝ"!!!

• Παντού "λουκέτα"!
• Τα'σπασαν οι καθηγητές!
• Συνδικαλιστές - Μαθητές 0-5!

                   



Ναι! Ναι η Ελλάδα απο σήμερα (το ζήτημα...ξεκίνησε απο χθες!), εχει μπει σε μια τροχιά μεγάλων απεργιών!.. ΤΙΠΟΤΑ δεν δουλεύει, οπως χθες! Μα, θα μου πείτε υπαρχει δουλεια; Η,μάλλον πόσοι ειναι εκείνοι που (σήμερα), έχουν ακομα εργασία; Ελάχιστοι, για την ακρίβεια, οι μισοί απο τα εκατομμύρια των Ελλήνων που δούλευαν!.. Και μην ξεχνάμε οτι οι άνεργοι ξεπέρασαν τα δυο, ναι τα ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ!!!  Και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ημέρα με την ημέρα ο αριθμός αυτός, των ανέργων δηλαδη, ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ, ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ, δυστυχώς!.. Και το κακο ειναι οτι ΟΥΔΕΙΣ μπορει να μας πει με βεβαιότητα που...,ποτε και αν αυτο το κακο, θα ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ!!!  Όλα αυτα "βγαίνουν", έπειτα απο τα χιλιάδες λουκέτα που "μπαίνουν" καθημερινα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που αποτελούν και ειναι, "η ραχοκοκαλιά της οικονομίας" και φυσικα απο το..."φευγιό" των μεγάλων επιχειρήσεων, για τις γειτονικές χώρες, αφήνοντας πίσω τους χιλιάδες (νέους) ανέργους!.. Οσο υπάρχουν, λειτουργούν και το χειρότερο η πολιτεία βάζει και νεους νέους φόρους, όλοι οι ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΘΑ ΜΑΣ...ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ ΜΑΝΤΙΛΙ !!!  Και εμείς θα...βραζουμε "στο...ζουμί μας! Δυστυχώς αυτη, ναι αυτη, ειναι η ΑΛΗΘΕΙΑ! Τραγικη; Μπορει! Μα, πως ειναι ομως, δυνατόν να την κρυψεις; Και να θέλεις (να κανεις κάτι τέτοιο...), τα γεγονότα ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ!!! Οι αριθμοί, ειναι η "ζωντανή εικόνα"!!! Και, ναι...ΜΙΛΆΝΕ ΑΠΟ...ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ!!!!! Και, φυσικα λένε πολλα!..
                    



 Μόνο, η Κυβερνηση και γενικα η πολιτεία, εάν αλλάξει τακτικη ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΊΝΕ!!! Διαφορετικα τα γεγονότα, το ένα θα ειναι συνέχεια του άλλου!!! Και φυσικα στην Ελλάδα τα λουκέτα, θα...πέφτουν βροχη!.. Ενω η...μαυρίλα θα καλύπτει ολόκληρη την χωρα!.. Αυτο βεβαίως θα εχει ως αποτέλεσμα την μη...κάθοδο - εγκατάσταση μεγάλων επενδυτών στην πατρίδα μας, η οποία μπορει να ειναι ΧΩΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ, ειναι όμως και χωρα που ΠΝΙΓΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ!!!  Έτσι λοιπόν οι επενδυτές που ακομα...έρχονται, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ...ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΕΔΩ ΤΟ ΠΌΔΙ ΤΟΥΣ!!! Και αυτο γιατι τα "εχέγγυα", ειναι πολυ λίγα, εως ελάχιστα! Είτε το θελουμε, είτε όχι, αυτη ειναι η πραγματικότητα!!! Και καλα θα κάνει η Κυβερνηση, να βρει γρήγορα (απο...χθες!!!) την λύση. Εαν, φυσικα, θέλει να βοηθήσει την πατρίδα μας, να ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ, ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΈΦΕΡΑΝ και τώρα ολοι αυτοι, ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΣΕ ΆΛΛΗ ΓΗ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΈΡΗ!!!!! Ψέματα ειναι;
                      Και σαν το...κερασάκι, έρχονται τώρα και οι απεργίες, που πέφτουν πανω στην χωρα, σαν μια...ταφόπλακα!!! Μια...ταφόπλακα που θα σκεπασει, δυστυχώς, όλη την Ελλάδα, εάν συνεχιστούν με τον..."αναπτυξιακό" αυτόν τροπο, οι ΑΠΕΡΓΊΕΣ!!!  Έτσι (και δυστυχώς) όλη αυτη την εβδομάδα "η χωρα βρίσκεται σε απεργιακό κλοιό...", με τραγικά για την χωρα αποτελέσματα!.. Ναι, η απεργία ειναι θεμιτή! Ειναι νόμιμη! Ειναι ένα εργαλείο πίεσης και διεκδίκησης των δικαίων αιτημάτων  των εργαζομένων, απο τον εργοδότη!!! Όμως σήμερα, που η χωρα βρίσκεται σε άθλια οικονομικη κατάσταση, τέτοιες απεργιακές κινητοποιήσεις μπορει να ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ!!!  Ασφαλώς τα αιτήματα των εργαζομένων ειναι δίκαια! Ομως, η ώρα που διάλεξαν να βάλουν...λουκέτο στην χωρα, ειναι επικίνδυνη!.. Ναι ειναι επικίνδυνη για όλους...,για όλη την χωρα, που προσπαθεί να...σηκώσει κεφάλι, απο την τραγικη κατάσταση που την έφεραν όλες οι Κυβερνήσεις, με τις ενέργειες τους! Εδω οι ίδιοι οι καθηγητές δεν κατάφεραν να τα βρουν μεταξυ τους και είπαν ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ΑΠΡΓΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΙΗΣΕΙΣ!!!  Και πια κάνουν 48ωρη απεργία!.. Ενω δεν μπόρεσαν να βάλουν στο...παιχνίδι τους και τους μαθητές τους!!! Έτσι, Καθηγητές-Μαθητές 0-5!!!!! Σήμερα,η μαλλον απο σημερα...,αν και η υπόθεση ξεκίνησε βέβαια απο χθες, όλοι ειναι στον δρόμο!..
ΤΙΠΟΤΑ δεν δουλεύει!!! "ΚΛΕΙΣΤΟΝ"!!!!! 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου