ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ, ΤΏΡΑ!!!

• Νέες προκλήσεις των Τούρκων!
• Η Κυβερνηση, αλλου...κοιτάζει!
• "Γιόρτασαν"στην Ξανθη, την ήττα του στρατού μας!

                      



Ειναι γεγονός, πως μέσα στη δίνει της τεράστιας-άθλιας οικονομικής κρίσης στην οποία βρίσκεται η χωρα μας, έχουν ξεχαστεί τα μεγάλα Εθνικά μας προβλήματα!.. Ναι! Ναι, έτσι ειναι! Διαφορετικα δεν θα "χόρευαν" οι Τούρκοι μέσα στο ελληνικο έδαφος! Η αδιαφορία λοιπόν της επίσημης Ελλαδος έφεραν και φέρουν, δυστυχώς, τέτοια αποτελέσματα! Οπως αυτο που πριν λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε μέσα στην Ξάνθη, "κάτω απο τα βλέμματα των εκπληκτων κατοίκων της όμορφης ακριτικής Ελληνικής πόλης"!!! Μάλιστα όλοι αναρωτήθηκαν...,αλλα και αναρωτιούνται ακομα, δεν θα βρεθει κάποιος απο την πολιτεία να σταματήσει αυτα τα ανθελληνικα γεγονότα; Και εδω που τα λέμε έχουν απόλυτα δίκιο!..
                     



 Τι έγινε; Οι Τούρκοι, την ώρα που η Κυβερνηση μας..."σφυρίζει αδιάφορα", για ολα, διοργανώνουν "εορταστικές εκδηλώσεις" και πανηγυρίζουν κάποιες "επιτυχίες" του Τουρκικού στρατού, εις βάρος του Ελληνικού!..  Έτσι, προ ημερών και ενω ο Ευάγγελος Βενιζέλος, "έβλεπε" αλλου, ο σύλλογος "Τουρκική Ενωση Ξάνθης", διοργάνωσε και έκανε εορταστικές εκδηλώσεις, με αφορμή "την πρωτη ήττα του Ελληνικού Στρατου στην περιοχή Ντουμλούπιναρ", που έγινε στις 30 Αυγούστου του 1922!..  Έκαναν τέτοιες γιορτές και τέτοια πανηγύρια που, οπως οι ίδιοι οι διοργανωτές λένε, θα μείνουν στην μνήμη όλων, για πάντα!..
                      Εκείνο πάντως, που κάνει εντύπωση ειναι το γεγονός, οτι η "Τουρκική Ενωση Ξάνθης", για να χαρεί την "μεγάλη νίκη" του Τουρκικού στρατού, "ανέβασε" ένα πανηγυρικό κείμενο-μήνυμα σε  ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο γράφει... "Με τα πλέον ειλικρινή μας αισθήματα συγχαίρουμε για την Γιορτη της Νίκης το μεγαλειώδες Τουρκικό Εθνος και μνημονευουμε με έλεος και ευγνωμοσύνη τον επικεφαλής Τρανό Ηγέτη Μουσταφα Κεμαλ Αταρτουκ, τους συμπολεμιστες του και αγίους μάρτυρες μας..."!!!!! Ναι! Ναι, διαβάσατε πολυ πολυ σωστα! Αυτο το ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ αναρτήθηκε μέσα στην Ελλάδα και φυσικα με την μεγάλη ΑΝΟΧΗ, η οποία έγινε ΕΝΟΧΗ του Υπουργού Εξωτερικών  και γενικά της Ελληνικης Κυβέρνησης!!!  Αναρτήθηκε  λοιπόν στην Ξάνθη, στις 30 Αυγούστου 2013, πριν απο λίγες ημέρες δηλαδη!!!!!  Πολλα, ειναι τα ερωτήματα, τα οποία αφορούν αυτη την στάση του κ. Βενιζέλου και του υπουργείου του, το οποίο τηρεί "σιγήν ιχθύος"!!! Εκείνο πάντως που μου κάνει εντύπωση και θέλω να το υπογραμμίσω, ειναι πως, ο αρμόδιος υπουργός ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΊΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ...ΜΙΚΡΑ (κατα αυτον...) ΘΕΜΑΤΑ!!! Αποτέλεσμα αυτής της στάσης του Βαγγέλη Βενιζέλου ειναι ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ, ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ, ΟΙ ΤΟΎΡΚΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και με..."υπόγειες κινήσεις", να θέλουν (δεν θα τα καταφέρουν όμως, γιατι εμείς, ο απλός λαός, θα τους κυνηγήσουμε και θα τους ρίξουμε στην θάλασσα!..) ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΑ...ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ!!!!! Αλλα για ποια δικαιώματα μιλάνε,οι Τούρκοι, όταν αυτα δεν υπάρχουν;  Καποιος πρέπει να τους το δώσει να το καταλάβουν!..  Και επιτέλους, σταματήστε τους, τώρα!..

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου