ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ GLAMOROUS!!!!!

• Όλα άλλαξαν στη ΔΕΘ!
• Οι...παραγγελιές τέλος!
• Απο τα...μεγάλα, στο...ουτε καλάθι!

     
               

   "...Πουν τα χρόνια, εκείνα τα παλια;..", έλεγε και λέει, νοσταλγουσε και νοσταλγει, το όμορφο ελληνικο, παλιό τραγουδάκι! Σήμερα τα πράγματα άλλαξαν! Προς το καλύτερο; Θα...δείξει!.. Ειναι γεγονός πως, εκει επάνω στην πολυ πολυ όμορφη, στη σωστη κούκλα Θεσσαλονίκη μας, κατα την διάρκεια της ΔΕΘ, τιποτα πλέον δεν θυμίζει το πριν! "Τα πάντα όλα..." (σωστός ο Νικόλας...,ο Αλεφαντος...,το καλο μου φιλαράκι ντεεε), ναι τα "πάντα όλα...", έχουν πια πάρει...άλλο δρόμο!.. Ναι! Άλλαξαν όλα!.. Προς το καλύτερο; Θα...δείξει!..
 ---Καλημερα σας...
 ---Καλημερα σας κύριε υπουργέ! Τι κάνετε;
 ---Όλα καλα! Ξέρεις...παιδι μου...
 ---...Ναι κύριε υπουργέ...,σας έχω κρατήσει την "δικη" σας σουίτα! Ναι... Ναι, εκείνη που βλέπει...,θάλασσα! Οπως πάντα!..
 ---Α! Μην ξεχάσεις να μου κλείσεις...
 ---...Και το πρώτο τραπέζι πίστα στην "Πύλη", σας περιμένει!..
 ---Μπραβο! Σε ευχαριστω πολυ! Και ξέρεις...
 ---Μα...παιδια είμαστε τώρα; Απόλυτη εχεμυθια..! Σας περιμένουμε...
                         


Και έτσι, όλα ήταν έτοιμα για μια επίσκεψη του υπουργού και της...παρέας του (γραμματέας έλεγε η ίδια!..) στα εγκαίνια της ΔΕΘ! Όχι! Πήγαινε κανονικά στην εναρκτήρια ομιλία του Πρωθυπουργού! Ναι! Ήταν στις πρώτες θέσεις, για να τον πάρει η κάμερα και να τον...δει η σύζυγος, η οποία είχε μείνει στην Αθήνα! "Που να τρεχεις τώρα;", της είπε ο σύζυγος υπουργός! "Άλλωστε δεν έχω ελεύθερο χρόνο, ουτε λεπτό! Μας...τρέχει ο Πρωθυπουργός..."!!! Αυτη ήταν η δικαιολογία του συζύγου υπουργου, στην σύζυγο του! Μια δικαιολογία που πάντα...έπιανε! Ναι! Ναι ήταν...πιασαρικη!..  Και έτσι, εκείνος, για τρεις ημέρες, "ανενόχλητος...καλλιεργούσε στο...χωράφι", που είχε...φέρει μαζυ του!..
                         Αυτο συνέβαινε πάντοτε, κατα την διάρκεια των ημερών της ΔΕΘ, απο τους υπουργούς...,τους υφυπουργούς...,τους Βουλευτές...,τους παρατρεχάμενους...,τα λαμόγια...και τις γκομενες, τις βιζιτουδες!.. Όλοι περνούσαν καλα! Ένα ονειρεμενο τριήμερο! Είχαν την ευκαιρία να δείξουν τα...ρολεξ τους και τις πανάκριβες τουαλέτες τους, οι...κυρίες! Η αρχη γινόταν απο τη ώρα που το αεροπλάνο τροχιοδρομουσε στο αεροδρόμιο "Μακεδονία", με το στρωμένο "κόκκινο χαλί" και την μπάντα να παιανιζει όμορφα τραγούδια!.. Εκείνοι γλεντουσαν...και εμείς πληρωναμε!..
                         Ειναι αλήθεια πως, οι περιπτώσεις όλων εκείνων που "πήγαιναν στην έκθεση για να ακούσουν τις εξαγγελίες του εκαστοτε Πρωθυπουργού...", εξαγγελίες οι οποιες στη συνέχεια "αποδεικνύονταν λόγια του αέρα...", πέρασαν ανεπιστρεπτί!..   Ποιος θα ξεχάσει άλλωστε εκείνο το ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, που μας είπε ο Γιώργος Ανδρέα Παπανδρέου; ΟΥΔΕΙΣ! Θα μείνει για πάντα στην ιστορία! Γιατι αυτο...,αυτη η ατάκα, λίγο αργότερα μας έφερε εδω, το ΔΝΤ και τα...χάδια της Τροικα!.. Με όλα όσα σήμερα τραβάμε, ζούμε!.. Που έχουμε πτωχευσει, δυστυχώς! Με τα χιλιάδες λουκέτα! Και τους αμέτρητους ανέργους! 
                          Σήμερα; Σήμερα, όλα αυτα πέρασαν! Άλλαξαν! Οι...παραγγελιές τελείωσαν! Οι... Μαυρογιαλουρηδες δεν...υπάρχουν (;) πια, στην...έκταση του τότε! Σήμερα, ο κάθε κατεργαρης πήγε -εκατσε, στον...πάγκο του! Τα κεφαλια...μέσα! Σήμερα εκει πάνω στην όμορφη πρωτεύουσα της Μακεδονίας μας, την Θεσσαλονίκη μας, η Διεθνής Εκθεση Θεσσαλονίκης, η ΔΕΘ πλέον,"δεν εχει γκλαμουρια..."!!! Έτσι γκομενες και glamorous ΤΕΛΟΣ!!!!! Οι...επιδείξεις μας τελειωσαν!.. Απο τα "μεγαλα", ουτε το...καλαθι, δεν μεταφερουν οι εκαστοτε πρωθυπουργοι, πια!!! Η έκθεση πλεον, μένει μόνο, σε όλα όσα εχει να μας δείξει! Και αυτο ειναι το σωστο!..




0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου