Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΟΧΙ !!!

• "Σύγκρουση" με την Τροικα!
• Τα λουκέτα στην αμυντική βιομηχανία!
• Αποφασισμένος και για εκλογές ο Σαμαρας!

       
                
 Ναι!
                       Ναι,ήρθε η ώρα του ΟΧΙ! Ενός όχι,,που ίσως φέρει τα "πάνω","κάτω" σε τουτη την δικομματικη Κυβερνηση!.. Ενός, νέου ΟΧΙ της Ελλαδος, εναντίον των κατακτητών!.. Ενός ΟΧΙ, που οι Ελληνες περιμένουν εδω και καιρο! Να, λοιπόν που έφθασε η ώρα και ο Αντώνης Σαμαρας ειναι έτοιμος να σταματήσει τις...ορέξεις της Τροικα!.. Ειναι έτοιμος για την μεγάλη "σύγκρουση"!!! Και οι... Τροικα-νοί, έχουν αποδείξει οτι ειναι "σκληροί παίκτες"!!! Αυτο, ο Πρωθυπουργός το γνωρίζει και "κατεβαίνει" πλέον, με όλα του τα όπλα, για την...νίκη!..  
                         




 Εκείνο, που έφερε αυτη την κατάσταση ήταν ένα e-mail, που έστειλε η ομάδα της Τροικα και με το οποίο ζητούσε "να μπουν λουκέτα στην Αμυντική Βιομηχανία" της χωρας μας!!! Το ζήτημα αυτο εχει φέρει αναστάτωση στους εργαζόμενους, οι οποίοι ζήτησαν την άμεση αντίδραση του ίδιου του Πρωθυπουργού, κάτι που ήδη έγινε! Έτσι ο Αντώνης Σαμαρας αποφάσισε να τα πει..., για την ακριβεια να τα...ψάλλει στην Τροικα!.. Κάτι που το έκανε και με την ομιλία του στα εγκαίνια της ΔΕΘ, όταν έστειλε το μήνυμα στα...καλοπαιδα της Τροικα πως ο έλληνας "δεν αντέχει άλλες... 'ποινες', άλλες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις..."!!!
                     



 Με αυξανόμενες τις απάνθρωπες απαιτήσεις τους, έρχονται τα..."παιδια" της Τροικα, στην χωρα μας! Έρχονται να μας...ανακατεψουν ακομα μια φορα, να μας πατήσουν, να μας βιασουν, και αφου εμείς "υποκυψουμε" σε όλα, να..."ανάψουν" το "πράσινο", ώστε να πάρουμε την επόμενη δόση!!!  Έτσι, οπως λένε απο το Μαξίμου, "οσο πλησιάζει η ώρα της κρισης, της ολοκλήρωσης της χρηματοδότησης του ελληνικού προγράμματος, τοσο η Τροικα δείχνει το αληθινο της πρόσωπο..."!!! Ύστερα απο όλα αυτα η Κυβερνηση φέρεται αποφασισμένη να πει ΟΧΙ!.. "Δεν ειναι διατεθειμένη να δεχθεί τετελεσμένα γεγονότα...", οπως η ίδια λέει!..  Και επιτέλους, έστω και την τελευταία στιγμη, αποφάσισε, ο Αντώνης Σαμαρας να "ορθωσει το ανάστημα του", απέναντι στους...λεβέντες της Τροικα!..
                        Το...κερασάκι στην...τούρτα "μπήκε", πριν απο λίγες ημέρες! Και ήταν το e-mail, με το οποίο οι εκπρόσωποι των δανειστων μας, οι Τροικα-νοί, ζητούσαν ΩΜΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ και φυσικα την απόλυση των εργαζομένων και μάλιστα χωρίς αποζημίωση!!! Έπειτα απο αυτα ο Αντώνης Σαμαρας, τώρα,  "τρέχει να προλάβει τα χειρότερα"!!! Μπορει να έχουμε φθάσει, περίπου στο και πέντε, αλλα ευτυχώς τιποτα, ακομα δεν εχει χαθεί!. Ειναι γεγονός πως το e-mail αυτο, καταργουσε την Κυβερνηση!!! Ήταν και οπως φαίνεται ειναι, το e-mail της Τροικα, ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ!!! Ένα τελεσίγραφο που εξόργισε τον Πρωθυπουργό! Και οπως λένε στενοί συνεργάτες του, "ο Σαμαρας βγήκε απο τα ρούχα του και για πρωτη φορα φάνηκε καθαρα ζωγραφισμένη, στο πρόσωπο του, η οργή..."!!! 
                         "...Αν δεν μας αφήσουν και διαρκώς μας βάζουν το μαχαίρι στον λαιμό, ας αναλάβουν τις ευθύνες τους, για την κατάσταση που θα επικρατήσει...", είπε στους συνεργάτες του, ο Πρωθυπουργός! Και όλα αυτα με την Τροικα, την ώρα που, η μάχη τούτο τον φθινόπωρο με "τα ανοικτά εσωτερικά προβλήματα στην παιδεία...,στην υγεία...και στην τοπική αυτοδιοίκηση και την κινητικότητα...", μαίνεται!!! Η Κυβερνηση πάντως δεν θέλει να "ανοίξει και αλλα (νέα) μέτωπα, τα οποία θα έχουν επιπτώσεις στην κοινωνική συνοχή..."!!! Γιατι, όλα αυτα μπορει,  ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!!! Αλλα και για αυτο ο Αντώνης Σαμαρας και η Κυβερνηση του, φέρονται αποφασισμένοι να το πραγματοποιήσουν!.. Έτσι ειναι έτοιμος για να αντισταθεί στους Τροικα-νους και στις εξωφρενικές απαιτήσεις τους!!!  Να...χτυπησει το χερι του στο γραφειο και να απαιτήσει, αντί να υποκύψει!.. Η ώρα του όχι,λοιπον, ήρθε!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου