ΡΕΠΟΥΣΙΟΝ (κυκνιον) ΆΣΜΑ!!!

• Κάποιος να την...μαζέψει!
• Επιδιώκει την ένταση!
• Η φήμη της ξεπέρασε τα σύνορα!

       
           

 Προσπάθησα να το...ξεπεράσω χωρίς να...τσαντιστω, αλλα δεν τα κατάφερα! Βλέπετε η κυρία καθηγήτρια του Παναπιστημιου (!!!) με είχε κερδίσει στα...σημεία! Δεν...κρατάει το στόμα της κλειστό!.. Μιλάει! Και λέει πολλα και..."ανορθογραφα" πράγματα! Όμως ποιος...,η, ποιοι της έχουν δώσει αυτο το δικαίωμα; Πολλοι λένε (ίσως να ειναι και έτσι...), οτι "δεν ρωτάει κανέναν"  και οτι,  "η συγκεκριμένη κάνει του...κεφαλιού της"!!! Όλοι...και αν όχι όλοι, οι περισσότεροι εκει στην "Αγίου Κωνσταντίνου" τα έχουν...χαμένα!.. Δεν μπορούν να κάνουν τιποτα, ώστε να συγκρατήσουν ένα... "δικο" τους άνθρωπο! Την βουλευτινα τους, Μαρία Ρεπουση, η οποία..."κτύπησε" για άλλη μια φορα στο...ψαχνό, την παιδεία μας!!! 
         
           
 Αυτη την φορα η κ. Ρεπουση τα...έβαλε με τα ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ! Με την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ! Με την ΕΚΚΛΗΣΊΑ ΜΑΣ! Έτσι πήρε το...όπλο της και άρχισε να "ρίχνει", προς κάθε κατεύθυνση..."και όποιον πάρει ο χάρος"!!! Αυτη ειναι δυστυχώς η αλήθεια! Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ δέχεται, σε μια κρίσιμη στιγμή, μια νεα "πισωπλατη μαχαίρια"!!! Ειναι γεγονός πως η συγκεκριμένη κυρία, την "βρίσκει όταν γίνεται θόρυβος εις βάρος της", λένε όλοι και ίσως ειναι αυτη, η πραγματικότητα!.. Κάποιοι και δεν ειναι λίγοι αυτοι, που πιστεύουν πως, η κυρία βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ. "επιδιώκει την ένταση", για αυτο τον σκοπό!.. Να ειναι δηλαδη, να κρατηθει πιο σωστα, πάντοτε στην επικαιρότητα!!! Και εδω που τα λέμε τα εχει, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, καταφέρει!.. Εχει κάνει τους πάντες να μιλάνε και να ασχολούνται ΜΟΝΟ ΜΑΖΥ ΤΗΣ!!! 
                      Έτσι, με την "φήμη της να εχει ξεπεράσει τα σύνορα", η Μαρία Ρεπουση,πήρε για μια ακομα φορα, όχι απλά το όπλο της, αλλα το ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ και "βαραει" όλους και όλα και όποιον... πάρει ο χάρος, οπως έγραψα και πιο πάνω!!! Ένα πρωτοκλασατο στέλεχος της ΔΗΜ.ΑΡ. μου έλεγε πως, "με την φορα που εχει πάρει η κυρία καθηγήτρια, δεν αποκλείεται να ζητήσει απο τον Φώτη (Κουβελη) να αλλάξουμε και την έδρα του Κόμματος μας, επειδη ειναι στην Αγίου Κωνσταντίνου..."!!!!! Και εδω που τα λέμε,  ο φίλος μου με τον...αστείο αυτόν τροπο "περνάει την αλήθεια", προς τα έξω! Η συγκεκριμένη Μαρία εχει... ψηλά...,πολυ ψηλα παρει τον..."αμανε", οπως "φωνάζουν" όλοι εκει μέσα στην Δημοκρατική Αριστερά, του Φώτη Κουβελη!.. Όχι! Όχι, δεν μπορω να σας πω, εάν και πόσο εχει επηρεάσει τον Κουβελη, η Ρεπουση!.. Όμως, πρέπει κάποιος να την...μαζέψει!..
                       "Τα θρησκευτικά με την έννοια της ορθόδοξης κατηχησης,  δεν έχουν θέση στο σύγχρονο Λύκειο...", τόνισε η προκλητική και αιρετική πολλές φορές,  βουλευτινα του Πειραιά!.. Δεν ειναι λίγες οι φορές εκείνες, που η επιμονή της κυρίας καθηγήτριας, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ, στο (νέο) Λύκειο, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο! Και οπως λένε, εκει στο υπουργείο Παιδείας, που παιζοντας...αμυνα, εκαναν και κανουν...χιλιαδες αποκρουσεις,  η αντίληψη της Ρεπουση, θεωρείται και ειναι ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΕΣ!!!!! Και να φανταστείτε οτι όλα αυτα τα γεγονότα, που συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες, ίσως διαταραξουν τις "καλές σχέσεις που εχει οικοδομήσει ο Φώτης Κουβελης με τον Μακαριωτατο Αρχιεπίσκοπο Ιερωνυμο"!!! Και αυτός ειναι ο μεγάλος φόβος της ΔΗΜ.ΑΡ.
                        Η κ. Ρεπουση ΔΕΝ ΕΧΕΙ  ΤΟΝ ΘΕΌ ΤΗΣ!.. Έτσι λίγο καιρο, απο τον..."συνωστισμο", που ισχυρίστηκε, για τους "σφαγιαστεντες Ελληνες στην προκυμαία της Σμύρνης..."και  που έγραψε στο "περίφημο"-"περιβόητο" εκείνο βιβλίο της ιστορίας της έκτης του δημοτικού σχολείου, η κυρία αυτη λοιπον, με το νέο της...εγχείρημα προκάλεσε αυτη την φορα,  το "θρησκευτικό αίσθημα" των Ελλήνων!.. Ήθελε να κάνει θόρυβο με τις απόψεις της  για τα θρησκευτικά και τα κατάφερε! Μένει τώρα να δούμε τι άλλο θα...σκαρφιστει το "αρρωστημενο της μυαλο"  (οπως λένε πολλοι...), προκειμένου να ειναι πάντα στην επικαιρότητα!!! Ίσως όμως ψάχνει και για το...Ρεπουσιον (κυκνιον) άσμα!!! Το μέλλον, θα ...δείξει!!! Υπομονη παιδια!..

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου