..."ΚΛΕΙΝΟΥΝ" ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!!!

Όχι, δεν..."ανοίγουν" σήμερα!
• Μεγάλη η ευθύνη των εκπαιδευτικών!
• Σε τιποτα δεν φταίνε τα παιδια!

                
  "Ανοίγουν";
    Μπααα, μάλλον το αντίθετο συμβαίνει! "Κλείνουν"!!! Και μάλιστα, πριν ακομα τελειώσει, ο Αγιασμός!.. Λίγο πριν ο "καλός παππουλης", ο ιερέας, πει το "...δι ευχών των Αγίων..." και φυσικα πριν τα λόγια του, "για καλη αρχη και καλη πρόοδο...", ακουστούν, ειναι ετοιμα τα λουκετα!!! Και πριν, τα παιδια και εγγόνια μας απαντήσουν με μια φωνη καθαρη και "ξαστερη", εκείνο το "...σας ευχαριστούμε", ΜΠΑΊΝΕΙ ΤΟ ΛΟΥΚΈΤΟ!!! Για αυτο σας είπα. Όχι δεν ανοίγουν! Κλείνουν σήμερα τα σχολεία! Και μάλιστα κλείνουν με απαράδεκτο τροπο, απο τους ίδιους τους εκπαιδευτικούς! Απο εκείνους, δηλαδη που έχουν αναλάβει την ΒΑΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΓΟΝΙΩΝ ΜΑΣ!.. Του αύριο αυτού του τοπου, της Ελλαδος, που τόσα και τόσα εχει τραβήξει...,τραβάει και οπως φαίνεται θα τραβήξει ακομα, δυστυχώς!..  
                  


  Οι δάσκαλοι και οι καθηγητές, που πήραν την απόφαση να κλείσουν τα σχολεία, επειδη κάποιοι (περίπου 2.500,ειναι δεν ειναι...), έχουν μπει στο προγραμμα της ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, έχουν αναλάβει μεγάλη ευθύνη!.. Πολλοι γονείς μιλούν...,κάνουν λόγο καλύτερα, ΓΙΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ, ΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΊΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!! Και έχουν απόλυτα δίκιο!.. Και αυτο γιατι δάσκαλοι και καθηγητές παίζουν, δυστυχώς, το πολιτικο παιχνίδι του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος επιθυμεί-θέλει μόνο να ΠΈΣΕΙ...,ΝΑ ΦΎΓΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!!! Και προκειμένου να επιτύχει το σκοπό του, ΘΥΣΙΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!.. Έτσι, στην προσπάθεια του αυτη (απαραδεκτη...) βρηκε, συμπαραστάτες τους..."λαβωμενους" εκπαιδευτικούς, όλων των βαθμίδων!!! Και φθάσαμε στο απαράδεκτο φαινόμενο με το "καλημέρα" σας, να κλείνουν τα σχολεία!.. Και ΟΥΔΕΙΣ εχει αναλογιστεί τι θα γίνει!.. Τι θα κάνουν τα παιδια! Όχι, δεν ειναι η καλύτερη τους, οπως πιστεύουν πολλοι δάσκαλοι και καθηγητές!.. Αντίθετα θεωρούν τον εαυτόν του ΘΥΜΑΤΑ ΕΝΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ, μεταξυ της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης! Μάλιστα στην..."φακα" της αντιπολίτευσης "έπεσαν", εύκολα και οι δάσκαλοι και οι καθηγητές!!! Και έτσι το πρόβλημα γίνεται ακομα πιο δύσκολο!..
                      Εκείνο το "Η, ΕΜΕΙΣ  Η, ΕΚΕΊΝΟΙ", που δήλωσε πρόσφατα, ο αρχηγός της αξιωματικής Αντιπολίτευσης και γραμματέας...,προεδρος (δεν ξερω, τι τελικα ειναι, οπως δεν γνωριζει και ο ιδιος, ο Αλεξης Τσιπρας!!!) του ΣΥΡΙΖΑ ηχεί ακομα στα αυτια μου! Αυτο λοιπόν ο κ. Τσιπρας το "πέρασε", πολυ εύκολα και πολυ, πολυ γρήγορα στους εκπαιδευτικούς μας, με αποτέλεσμα να υπαρχει ένα μεγάλο και απαράδεκτο μπάχαλο στα σχολεία!.. Έτσι οι ίδιοι οι ΔΆΣΚΑΛΟΙ (όλων των βαθμίδων) ΒΆΖΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΛΟΥΚΈΤΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ,  πέφτοντας στην παγίδα που, πολυ έξυπνα και χωρίς κούραση, αβίαστα, τους έστησε  ο ΣΥΡΙΖΑ!!!!!  "Εμείς, οι καθηγητές και οι καθηγήτριες σου, σου ζητάμε να σταθείς στο πλάι μας, να προσθέσεις την αποφασιστικότητα σου στη δικη μας και να γίνεις μέρος του τεράστιου λαϊκού ποταμιου,που θα γεμίσει τους δρόμους της χωρας και θα νικήσει",  αναφέρει σε μήνυμα της η ΟΛΜΕ!!! Ένα μήνυμα που έστειλε στα παιδια και στα εγγόνια μας, το συνδικαλιστικό όργανο των καθηγητών!.. Και ο τρόπος αυτός ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ πέρα για πέρα! Γιατι, που ακούστηκε, οι ίδιοι οι καθηγητές,  προκειμένου να κερδίσουν κάτι,  να βάζουν ΑΣΠΙΔΑ, η ΜΑΞΙΛΑΡΙ, τους ίδιους τους μαθητές τους!!! Η ενέργεια  αυτη, ειναι ΝΤΡΟΠΗ για εκπαιδευτικούς, που υποτίθεται οτι, έχουν την ευθύνη της μάθησης-εκπαίδευσης του αύριο της πατρίδας μας!.. Κύριοι καθηγητές...,κύριοι δάσκαλοι γενικα, αφήστε ησυχα, ήρεμα και εξω απο το...παιχνιδι σας και παιχνιδι του ΣΥΡΙΖΑ, τα παιδια και τα εγγόνια μας, που σε τιποτα δεν σας φταίνε!. Ψαξτε αλλου, για... "συμμάχους" και "ασπίδες"!!! Κάτω τα χέρια, απο τα παιδια, και τα εγγόνια μας!.. Αφήστε, τους δήθεν δικαιους αγώνες σας και ανοίξτε τα σχολεία! Τα παιδια, σας έχουν ανάγκη! Μην το ξεχνάτε αυτο! Έτσι; Άντε μπράβο!.. Κατα τα αλλα καλη σχολική χρόνια, σε όλους!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου