ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ!!!

• Δέκα επτά δένδρα, πάνω στη σκεπή του Ναού!
• Πλήθη κόσμου θαυμάζουν το έξωκκλησι!
• Ο Ναός "κλείνει" στόματα άπιστων!

                  
 Αυτο, ναι, ειναι ένα θαύμα! ΟΥΔΕΙΣ μέχρι σήμερα μπόρεσε και ουτε μπορει να δώσει μια άλλη εξήγηση! Ναι! Ναι,πρόκειται για ένα θαύμα! Γιατι αλλιώς, σε καμία περίπτωση δεν επρόκειτο να "μείνουν καρφωμένα" 17 δένδρα, με ύψος, πάνω απο 15 μετρα, στη σκεπή! Και βέβαια ειναι, οπως όλοι ομολογούν, μοναδικό στο είδος του! Και αποτελεί παράδοξο φαινόμενο!
                     



 Ο λόγος για το Ναό της Αγίας Θεοδωρας, στο χωριο Βαστα στην Μεγαλοπολη, κάτω εκει, στην Αρκαδία! Το φαινόμενο αυτο, εχει δημιουργήσει πολλα ερωτηματικά και αναμενόμενο ήταν!
---Πως φύτρωσαν με φυσικές συνθηκες μηδέν, αυτα τα 17 μεγάλα δένδρα, στη σκεπή;
---Πως μεγάλωσαν και πως συντηρούνται τόσα δένδρα, σε μια σκεπή του 10 αιώνα; Και
---Πως μένουν εκει πάνω καρφωμένα παρα τους δυνατούς ανέμους;
Η απάντηση  στα ερωτήματα αυτα ειναι μια. Μόνο με θαύμα! Με θαυμα έγιναν και διατηρούνται όλα αυτα, εδω και αιώνες!..
                      Για την ζωη και την δράση της Αγίας Θεοδωρας έχω γράψει παλια. Ειναι πάντως γεγονός, πως ο παραδοξος βιος της Αγίας Θεοδωρας και του θαυμαστου Ναού της, έγιναν θρησκευτικό κινηματογραφικό εργο και video! Σήμερα εκει σε ένα όμορφο περιβάλλον εορτάζεται η μνήμη της Αγίας Θεοδωρας και οι πιστοί θα ακούσουν: "Χαιροις Θεοδωρα νύφη Χριστού. Οσια και Μάρτυς, η παρεχουσα μυστικως, θειων δωρηματων, τας θεοσδοτους δόσεις,τους πιστει προσιουσι τω θειω, οίκω  σου"! Αξίζει πάντως να πάτε και να θαυμάσετε και εσείς απο κοντα το υπέροχο αυτο παράδοξο φαινόμενο! Το θαύμα!..

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου