ΜΟΝΟ...ΝΙΑΟΥΡΙΖΕΙ !!!

• Ένας διαφορετικός...δήμαρχος!
• Όλα τα βλέμματα...επάνω του!
• "Δικτατορικες", αποφάσεις!

  Σήμερα είπα, να...ξεκουραστουμε, έστω και για μερικές ώρες, απο την ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΑ! Έτσι μαζυ, θα σχολιάσουμε έναν άλλο...διαφορετικο δήμαρχο! Όχι! Όχι κάποιον, απο αυτούς που ο ΣΥΡΙΖΑιος αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ονομάζει "ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΥΣ"!!! Όχι! Άλλωστε ο Αλέξης Τσιπρας δικαιολογείται! Εχει το..."ακαταλογιστο", ενός εφήβου!.. Δεν ξέρει τι λέει και το πιο σπουδαίο ΔΕΝ ΞΈΡΕΙ ΤΙ ΚΆΝΕΙ!!! Ελααα, με κάνατε να μπω σε...πολιτική κουβέντα! Κλείνω αυτη την ...παρένθεση και "επιστρέφω αμέσως", στον διαφορετικό..."κύριο δήμαρχο", που εχει κερδίσει, με το ...σπαθί του βεβαίως την αγάπη όχι μόνο των...συνδημοτων του, αλλα όλου του πλανήτη!..

                 
 Ναι! Έτσι ειναι! Ένας δήμαρχος που..."εκλέγεται" με ποσοστό μεγαλύτερο του 90ο/ο, απο την πόλη του, ειναι ΛΑΟΦΙΛΗΣ!!! Εχει κερδίσει, πάνω απο όλα, την εμπιστοσύνη και φυσικα την αφοσίωση του "λαου" του! Και για αυτο η κάθε..."απόφαση" του,εκτελείται ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΊΡΡΗΣΗ! Χωρίς ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΟΥΒΈΝΤΑ! "Αυτο ειναι νομος! Παει και έγινε", οπως υποστηρίζουν όλοι!.. Ειναι "δικτατορικες", οι αποφασεις του!.. Αφήστε που ο... διαφορετικός δημαρχος ΔΕΝ ΛΈΕΙ ΠΟΛΛΑ...,η μάλλον ΚΟΥΒΈΝΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥ...ΠΑΊΡΝΕΙΣ!!! Το μόνο, που ο...διαφορετικός δήμαρχος κάνει, ειναι να...υπογράφει τις αποφάσεις που "παίρνει", με τις... πατημασιες του!!!!! Ναι! Διαβάσατε πολυ σωστα!.. Υπογράφει με...πατημασιες!!! Ειναι ο...δημαρχος ΟΛΩΝ!!! Έτσι, ο ίδιος βρίσκεται στο...τιμόνι της πόλης του, για περισσότερα απο 15 χρόνια!.. Και αυτο σημαίνει κάτι. Και αυτο το "κάτι", ειναι που πρέπει να...ανακαλύψουν και όλοι οι άλλοι δήμαρχοι, εάν θέλουν να έχουν την δικη του τύχη!..
                   



Αυτός ο δημαρχος...,η μάλλον η πόλη που "ασκεί διοίκηση", δεν βρίσκεται εδω  στην Ελλάδα!. Ειναι στην Αλασκα! Εκει λοιπόν ο...διαφορετικός δημαρχος, ο Σταμπς (αυτο ειναι το όνομα του...) στις τελευταίες εκλογές (οπως είπαμε), πήρε το 90ο/ο και κάτι παραπανω! Ποσοστο που του δίνει το δικαίωμα να...περπατά με τα...τεσσερα και ασφαλως με...ψηλα το κεφάλι! Απο τους 900  κατοίκους, της πολης Ταλκιντα, εκει στην Αλασκα, τον Σταμπς ψήφισαν οι  800!!!!! Ας το βλέπουν αυτο οι δικοι μας υποψήφιοι δήμαρχοι και ας προσπαθήσουν να μάθουν το...μυστικό του! Πως, δηλαδη τα εχει καταφέρει και κάθε φορα κερδίζει την δημαρχια, με πολυ υψηλό ποσοστο!.. Έτσι...παιδια; Ωραίααα!!!
                     Ο...διαφορετικός δημαρχος της Ταλκίντα της Αλασκας, δεν ειναι άλλος απο τον πολυ όμορφο και ξανθο γατουλη της Λορι Στέκ, η οποία τον είχε βρει ένα βράδυ του 1998 σε μια κουτα!.. Την ίδια εκείνη χρόνια, ο...διαφορετικός δημαρχος, ο ξανθος γατουλης, που έν τω μεταξυ, είχε κερδίσει την αγάπη όλων, νίκησε στις δημοτικες εκλογές και αναδείχθηκε για πρωτη φορα και χωρις αντιπαλο, ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!!!! Απο εκει και μετα εκλέγεται συνέχεια και όλα στην πόλη του, λειτουργούν κατα τροπο ΑΡΙΣΤΟ!!! Αυτός ο γάτος, ο...διαφορετικός δημαρχος, εχει "τονώσει απίστευτα τον τουρισμό της πόλης..."!!! Και αυτο ειναι αλήθεια!.. Καθημερινα χιλιάδες τουρίστες φθάνουν εκει για να δουν τον...διαφορετικο δήμαρχο!.. Και αυτός (ο γατουλης...) τριβεται πάνω τους και ΜΟΝΟ... ΝΙΑΟΥΡΙΖΕΙ!!!
                      Ο...ξανθος γατουλης, ο...διαφορετικός δημαρχος τούτες τις ώρες δίνει μάχη, για την ζωη του! Επειδη ένας σκύλος τεράστιος, πριν απο δέκα ημέρες, του επιτέθηκε κατα την διάρκεια της βραδυνης βόλτας  και τον τραυμάτισε σοβαρά! Έτσι τώρα ο...διαφορετικός δημαρχος, που βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, δίνει μάχη για την ζωη του!.. Εχει μάλιστα και την συμπαράσταση όλων των κατοίκων, οι οποίοι προσεύχονται για την σωτηρία του!.. Και μακάρι ο ξανθος γατουλης, ο...διαφορετικός δημαρχος να τα καταφέρει! Η πόλη του, τον εχει ανάγκη!!!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου