ΟΧΙ, ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!!

• Η φτώχεια και η πείνα, μένουν...εδω!
• Ανοιχτά πολλα...μέτωπα!
• Και η Τροικα τον...χαβα της!

               
     
 Αν διαβάσετε τους διαλόγους του αρχηγείου και κυρίως των μελών της Χρυσης Αυγης, ειναι βέβαιον πως θα..."πέσετε απο τα σύννεφα..."!!! Ειναι τέτοιοι, οπως του...υπόκοσμου! Και ναι, δεν υπαρχει καμια διάφορα! Οι μοναδικές λέξεις που -κυρίως- χρησιμοποιούν ειναι:"Άντε ρε,μαλακά"! "Γαμησε...το μουνι"! "...Τον παλιό πουστη"! "Θα τους γαμησω..." Και "Τα κάνανε πουτανα..."! Και μεταξυ αυτών των..."μαργαριταριών", έβαζαν και μερικές αλλες λέξεις-φράσεις, καταστρωνοντας τα μακαβρια σχέδια τους!..  Προσωπικα, σήμερα δεν θα...πέσω σε αυτο το...τρυπακι που αλλοι συναδελφοι μου, δυστυχως, το έκαναν!  Και το έκαναν, ξεχνώντας τα πολυ δύσκολα προβλήματα της καθημερινότητας! Κατι,  που, αυτο συνέφερε ασφαλώς την πολιτεία!.. ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ, δηλαδη, ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ, αλλα και ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑι, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ!!!
                   



  Όμως, πως ειναι δυνατόν να ξεχάσουμε την φτώχεια μας; Την πείνα μας; Την δυστυχία μας; Την απελπισία μας; Αλλα και όλους, όσοι, μας έφεραν στον...πάτο του βαρελιού; Μπορει; Πείτε μου, μπορει, να γινουν αυτα; Πως, θα φύγει απο την μνήμη μας εκεινο το ηλιολουστο μεσημέρι, όταν "ο πρωθυπουργός μας" Γιωργος Ανδρέα Παπανδρεου, απο το ακριτικό αλλα όμορφο, Καστελοριζο, μας έβαζε στον "μηχανισμό στήριξης"!!!  Στο ΔΝΤ!!! Και φυσικα, με ολα, οσα επακολούθησαν! Με τα χιλιάδες λουκέτα! Με τα εκατομμύρια ανέργους! Σήμερα ο αριθμός των ανέργων, ξεπέρασε ακομα και τα δυο εκατομμύρια!!! Με τις χιλιάδες αυτοκτονίες! Με τα χιλιάδες παιδια, που πέφτουν, οπως τα γινομενα σύκα, απο την πείνα! Με τα εκατομμύρια ανθρώπων, να...ψάχνουν, για ένα κομμάτι ψωμι, στους κάδους απορριμμάτων! Ε, λοιπον ολα αυτα ΟΧΙ, ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΧΝΑΜΕ!!! Ναι, ειναι γεγονός οτι η Κυβερνηση εχει πολλα ανοιχτά μέτωπα!.. Ειναι όμως δικο της θεμα... Απο την άλλη πλευρα η Τροικα, που έφυγε νωρίς τούτη την φορα, για να γυρίσει μετα το Γιουρογκρουπ του Οκτωβρίου, συνεχίζει τον...χαβα της!.. Αμεεε!..



 Και ακομα, πως μπορει να περάσουν  απαρατήρητα, ολα αυτα που συμβαίνουν! Με την συνεχόμενη μειωση του μισθού των εργαζομένων! Οπως, επίσης και αυτού, του μισθού των συνταξιούχων! Με αποτέλεσμα να έχουμε πλέον φθασει σε μισθούς πείνας! Αυτο ξεχνιέται; Οχι! Οχι, βέβαια! Αλήθεια, μπορει κάποιος απο την Κυβερνηση, να μου πει, εαν (αυτοι) ειναι δυνατόν να ζήσουν με 450 η, με 300 ευρω μισθο και σύνταξη αντίστοιχα; Ε, μπορει; ΟΧΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ!!! Γιατι, αυτα τα ευρω δεν φθάνουν, ουτε για τα...τσιγάρα τους!.. Ενω, εμεις, με τα ευρω αυτα καλούμεθα να περάσουμε ένα ολόκληρο μήνα! Να πληρώσουμε, τα διάφορα χαράτσια! Τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, του ΟΤΕ, της ΕΥΔΑΠ, της κινητής τηλεφωνίας, την εφορία, το φροντιστήριο των παιδιών και με τα...υπόλοιπα (αλήθεια μπορει κάποιος, να μου πει, εαν απο τον μισθο του περισσεύει έστω και ΕΝΑ ευρω;), να αγοράσουμε τα αγαθά της διαβίωσης!!!!! Και ειναι ολα πανάκριβα, παναθεματα!!!  Και ενω ολα αυτα συμβαίνουν, κάποιοι προσπαθούν με χίλιους τρόπους να στρέψουν την προσοχη μας σε κατι αλλα! Δεν λεω,  μπράβο στην Κυβερνηση, ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ, ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, που φέρονται σαν υπεύθυνοι για την ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, όμως αυτο...,η μονο αυτο δεν λύνει ουτε ένα απο τα προβλήματα της καθημερινότητας, που και πολλα και δύσκολα ειναι! Ψέματα; Οχι!.. Για αυτο ολοι εμεις λέμε. ΟΧΙ, ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!! Και συνεχίζουμε τον αγώνα της επιβίωσης, οσο δύσκολος και εαν ειναι!..

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου