ΝΤΕΕΕ, ΡΕΕΕ ΓΑΙΔΑΡΑΚΟ ΝΤΕΕΕΕΕ!!!!!

• Εχουν και αυτα την...αξία τους!
• Ακούραστα ανεβαίνουν στα Φηρά!
• Κατα τρια ευρω η αύξηση...

          
 Ναι!
 Ναι, δεν υπαρχει αμφιβολία οτι ζούμε κρίσιμες ώρες!
 Ναι!
           Ειναι γεγονός οτι -ακομα- δεν έχουμε ξεπεράσει την κριση της πτώχευσης!
           Οχι!
           Ετσι, αυτο δεν...χωράει αμφισβήτηση, ουδεις γνωρίζει και ειναι σε θεση να μας διαβεβαιώσει, πως...ποτε...και αν θα βγούμε απο την ύφεση, η οποια μας εχει ρίξει στον γκρεμό!
           Τούτη την εποχη λοιπον, θέλησαν...,διάλεξαν, τα...γαιδουρακια της Σαντορίνης να πάρουν την αποφαση για αύξηση των...εισιτηρίων! Οχι! Δεν κάνω πλάκα! Πως θα μπορούσα άλλωστε να κάνω κατι τέτοιο, με ενα τοσο σοβαρό θεμα!
           Πάρθηκε, που λέτε η αποφαση, απο το Σωματείο Ημιονηγων Θήρας οτι απο το νεο έτος 2014 "κατα τρια ευρω θα αυξηθεί η τιμή του εισιτηρίου για την μεταφορά με το γαϊδουράκι..."!!!  Γινεται, αυτο, επειδη κατασκευάστηκαν καινούργιες εγκαταστάσεις, οπως εξήγησαν-είπαν,  οι υπεύθυνοι του Σωματείου!
           "Μα κανεις τοσο...θόρυβο για μικρή αύξηση του εισιτηρίου με τα γαιδουρακια", θα μου πει ένας;    
           Οχι! Αλλα, "η μικρή αυτη αύξηση", οπως λες ήρθε...,μπήκε την ώρα που ολοι και στο ομορφο νησι μας, αντιμετωπίζουμε τεράστια οικονομικά προβλήματα! Και το πιο σπουδαίο ειναι το οτι ήρθε..."καπάκι", και...κλείδωσε με την κατα 25% αύξηση, του εισιτηρίου με το τελεφερίκ της Σαντορίνης!
        


Η αύξηση αυτη προκάλεσε και ηταν φυσικό και επόμενο, πολλες αντιδράσεις, "εν μέσω των προβλημάτων στον οικονομικό προγραμματισμό των εταιρειών της κρουαζιέρας"!!! Και δεν ειναι μονο αυτές οι αντιδράσεις των εταιρειών... Οχι! Υπαρχουν και απο τους επαγγελματίες του νησιού, γιατι πιστεύουν πως ετσι θα "χαθούν", πολλες επισκέψεις κρουαζιερόπλοιων!!! Και έχουν δίκιο...
           Μαλιστα η αποφαση για την αύξηση της τιμής του εισιτηρίου του τελεφερίκ "ελήφθη χωρις να υπάρξει διαβούλευση με τους ενδιαφερόμενους φορείς του κλάδου"!!! Απο την πλευρα του το Ιδρυμα, που εχει δωρίσει στο δήμο το τελεφερίκ τονίζει πως, "η αναπροσαρμογή κρίθηκε αναγκαία"!!! Και να πούμε οτι απο τότε, που λειτούργησε το τελεφερίκ, είχε να κανει αύξηση του εισιτηρίου! Οχι, πως, αυτο δίνει το δικαίωμα της αύξησης σε μια τέτοια κρίσιμη εποχη που ζούμε, και όταν η βαρειά βιομηχανία μας ειναι ο Τουρισμός; Για να λέμε τα σύκα...,σύκα και την σκάφη....σκάφη! Ετσι;
           Ντεεε ρεεε γαιδαρακο ντεεεεε!..

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου