STOP ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ!!!

• Βιαστείτε να...προλάβετε!
• Πείτε οχι στην βία!
• Υπογραφη...μνημονίου!

           
 
Δεν ξέρω...,αλλα πιστευω οτι εχει...μαλλιάσει η γλώσσα μου (ετσι μου έλεγε παντοτε η μητέρα μου, η αείμνηστη Κυρά-Λεμόνια Κοντονή, όταν έκανα αταξίες και μου έβαζε τις φωνές!..), ναι εχει... μαλλιάσει η γλώσσα μου, απο το να...μιλάω για την βία!..  Μια βία που εχει πολλες μορφές και φυσικα δεν εχει χρώμα!..  Δεν ειναι κόκκινη! Ουτε πράσινη! Η, κίτρινη! Και δεν ειναι μαύρη, η μονο μαύρη!.. Μια βία, που την καταδικάζουμε, ελπίζω ολοι!
           


 Αλλα να...,ρεεε παιδια δεν έχουν λογική, ολα οσα συμβαίνουν τελευταία, με τις ομάδες κρούσεις των χουλιγκανς του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, που δίνουν μάχες σώμα με σώμα! Και που έχουν ως αποτέλεσμα, πεντε άτομα σοβαρά τραυματισμένα (χτυπημένα με σιδηρογροθιες, η με μαχαίρι και χθες ξημερώματα με σφαίρες!..), στην εντατική των Γενικων Κρατικων Νοσοκομείων!!!
           Η τελευταία μάχη...δόθηκε (ξημερώματα χθες...) σε μπαρ στο Παγκράτι! Εκει ομάδα χούλιγκαν  του Παναθηναϊκού,οπως είπαν αυτόπτες μάρτυρες, εισέβαλαν στο μέρος όπου συχνάζουν οπαδοί του Ολυμπιακού, με σκοπό να ξεκαθαρίσουν...,η πιο σωστα να "ισοφαρίσουν", το χτύπημα που έγινε απο τους Ολυμπιακούς, στο Μεσολόγγι! Ετσι πάνω στην συμπλοκή, έβγαλαν πιστόλι πυροβολώντας, στο ψαχνό! Αποτέλεσμα ηταν να τραυματιστεί ένας θαμώνας (δεν εχει γινει γνωστο,εαν ειναι οπαδός του Ολυμπιακού...) , ο οποιος και νοσηλεύεται στην εντατική, σε κρίσιμη κατάσταση, στο Γενικό Κρατικό της Αθήνας!..
           Το κακο πλεον εχει παραγίνει! Αυτα τα "ραντεβου θανάτου", μεταξυ χουλιγκανς των δυο πιο ιστορικών ομάδων ομάδων της χωρας, πρέπει να σταματήσουν χθες! Διαφορετικα, ειναι βέβαιον οτι θα θρηνήσουμε νεκρούς!!! Η αστυνομία κανει οτι μπορει, για την καταστολή αυτής της βίας! Όμως δεν φτάνει! Για να προλάβουμε το κακο, θα πρέπει να βοηθήσουμε ολοι! Ναι! Ολοι! Και περισσότερο οι διοικούντες τις ΠΑΕ, που ελέγχουν όλους τους συνδέσμους! Για αυτο, θα πρέπει να κανουν τα αδύνατα, δυνατά, να συνεργαστούν, με την αστυνομία, προκειμενου να τελειώσει αυτός ο βρωμερος και αδυσώπητος πόλεμος! 
           Και ειναι ένας πόλεμος που δεν εχει, ουτε αρχη...,μα ουτε τέλος! Και αν συνεχιστεί, τότε οι απώλειες θα ειναι τραγικές! Τεράστιες και για τα δυο στρατόπεδα! Και ασφαλώς η βλάβη για την Ελλάδα ανεπανόρθωτη! Βιαστείτε λοιπον,για να προλάβετε το...κακο, που έρχεται, τρέχοντας με αστρονομικη ταχύτητα! Πείτε οχι στην βία! Η υπογραφη...μνημονίου (οχι σαν αυτα που έχουν, οι πολιτικοι μας υπογράψει με την Τροικα και που μας έχουν βουλιάξει στο χάος!..), ενός...μνημονιου, για "ειρήνη", σε μια κρίσιμη χρονική περίοδο που διέρχεται η χωρα μας, επιβάλλεται!!! STOP λοιπον, στον πόλεμο!!!
                 Σημ.Συντ. Για την άλλη την περισσότερο επικίνδυνη βία των πολιτικών θα..."μιλήσουμε", 
άλλη ημέρα! Με στοιχεία! Με ντοκουμέντα! Ολα στην φορα! Ετσι πρέπει...

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου