ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ...ΨΙΛΟ!!!

• Γελασαν με την ψυχή τους!
• Το...δημοψήφισμα του ΓΑΠ, στις ΗΠΑ!
• Το...εισιτήριο είχε 500 δολάρια!

       
  
 Ναι!
           Οι Αμερικάνοι, εκεινο το βράδυ γέλασαν με την ψυχη τους!
           Οχι, δεν τους είπαν κανένα, απο αυτα τα...άνοστα αμερικάνικα ανέκδοτα, με τα οποια ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΓΕΛΑΝΕ! Οχι!..
           Ναι!
           Ο Γιωργος Ανδρέα Παπανδρεου, τους έκανε με τα λεγόμενα του στην τηλεοραση (στο Τηλεοπτικό Οικονομικό Δίκτυο Bloomberg),να...ξεκαρδιστουν! Και το γέλιο ηταν...αφθονο, οπως μεταδόθηκε απο τις ΗΠΑ, αμέσως μόλις τελείωσε η συνέντευξη!..
           Ηταν, που λέτε καλεσμένος του συναδέλφου μου, δημοσιογράφου, ο πρωην πρωθυπουργός της Ελλαδος, προκειμενου να...μεταδώσει τις "γνώσεις" του για το πως...και τι πρέπει να γινει ώστε η Αμερική να αποφύγει την πτώχευση!!! Την χρεοκοπία!.. 
           



 Βλέπετε, ο "δικός" μας ειναι...ειδημονας σε κατι τέτοια, σε θεματα...χρεοκοπίας! Και με τις απαντησεις που έδωσε ο Γιωργος Ανδρέα Παπανδρεου, τους...ξέρανε όλους! Η, τουλάχιστον, τα εκατομμύρια των Αμερικανών, που παρακολουθούσαν εκείνη την ώρα την "σχετική εκπομπη"!!! Να σας πω, πως ακομα και ο παρουσιαστής-δημοσιογραφος, δεν μπόρεσε να...κρατηθεί και άρχισε να γελάει κατα την διάρκεια της εκπομπής!!!  Ειναι ντροπη! Δεν...γελάμε με τους καλεσμένους μας!..
           Όμως με την απάντηση που έδωσε ο ΓΑΠ, θα γελαγαν, ακομα και οι...πέτρες! Φαίνεται πως, στην προσπάθεια του να υπεραμυνθει των προτάσεων του (όλων όσων έκανε τότε,  εδω και μας κατέστρεψε...) υποστήριξε πως για να βγει η Αμερική, απο την κριση, θα πρέπει να κανει...,να προβεί σε ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!!! Στο άκουσμα αυτο, ο δημοσιογραφος γελώντας σχολίασε.  "Θα με τρελανετε κύριε πρωθυπουργέ...", είπε και μέσα σε γέλια συνέχισε.  "Ενα δημοψήφισμα εδω, θα ηταν το τελευταίο χτύπημα..."!!!!!
          



Ποια ηταν η ερώτηση του συναδέλφου μου; Απλή! Ερώτηση που θα την έκαναν ολοι εαν είχαν μπροστα τους κάποιον που...γνώριζε...,που είχε...πείρα απο τέτοιες υποθέσεις!.. Ετσι όταν...έπεσε η πρωτη ερώτηση, για την αποφυγή της χρεοκοπίας και που ηταν, "κύριε πρωθυπουργέ, τι μπορει να μάθει η Ουάσιγκτον απο την εμπειρία σας"; Ο άνθρωπος που έφερε στην Ελλάδα το μνημόνιο και την σημερινη τραγικη κατάσταση, αφου πρώτα χαμογέλασε και μιλώντας στον ενικο, γεμάτος απο αυτοπεποίθηση είπε, "Καλημερα Τομ" (ειναι το μικρο όνομα του συναδέλφου μου!) και στη συνέχεια τόνισε πως, "η αμερικανική Κυβερνηση δεν αντιμετωπίζει πραγματικό οικονομικό πρόβλημα, οπως η Ελλάδα, αλλα πρόκειται καθαρα για ενα πολιτικο πρόβλημα..."!!!  Και ολα αυτα τα έλεγε την ώρα που  έπαιζε τρέιλερ με ερώτημα. "Ειναι η Αμερική, η νέα Ελλάδα;"!!! Μαλιστα ο πρωην πρωθυπουργός μας, χωρις να καταλαβαίνει τι ακριβώς γινεται αναρωτήθηκε, "εαν τίθεται θεμα αξιοπιστίας των ΗΠΑ...";  Μίλησε ακομα για το πως η Ελλάδα ξεπέρασε την χρεοκοπία (ο άνθρωπος μας δουλεύει, οπου και εαν βρεθει...) και για την τρικομματική Κυβερνηση που δημιούργησε!.. Οχι δεν γνωρίζω εαν συνέστησε και στον Ομπάμα να κανει τα ιδια!..
           Εκεινο που καλα ξέρω ειναι οτι η συνέντευξη δόθηκε στο περιθώριο των διαλέξεων που δίνει  στις ΗΠΑ ο Γιωργος Ανδρέα Παπανδρεου! Έμαθα ακομα, πως όλες οι θέσεις ηταν "κλεισμένες" και οτι το εισιτήριο κόστιζε εως και πεντακόσια ευρω!.. Και ακομα οτι οι Αμερικάνοι τον πήραν στο...ψιλό! Του έκαναν πλάκα, δυστυχως!..

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου