ΟΙ..."ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ"!!!

• Αυτο, ειναι θράσος!
• Και...πρόταση, για Νόμπελ!
• Δεν ειναι...ένας! Δυο ειναι!

           


Οι καιροί, εχουν αλλάξει!.   Δεν εξηγείται διαφορετικα, αυτο το φαινόμενο!..
 Ειναι κατι, που παει να γινει θεσμός, δυστυχως!..
   Μέχρι, χθες είχαμε έναν! Έναν ο οποιος ως "σωτήρας"...γύριζε τον ΚΟΣΜΟ και ναι, δεν εχει σταματήσει (ακομα και τωρα βρίσκεται εκτός Ελλαδος και...διδάσκει!..),  να λέει  (με το...αζημίωτο ετσι;) για το πως μια χωρα θα..."βγει απο την πτώχευση" !!!!! Αυτο, ειναι θράσος!..
         

Οχι! Οχι δεν αναφέρει λέξη,για το πως εκείνος έφερε αυτη την χωρα την Ελλάδα μας, σε τέτοια κατάντια! Και απο γη της επαγγελίας την έκανε...,η για την ακρίβεια την..."βύθισε" στο χάος και την απελπισία!.. Οχι! Οχι πάνω σε αυτα ο πρωην πρωθυπουργός δεν λέει λέξη! Κιχ!.. Τζιζ!.. Καίει το πράγμα άλλωστε! Και αυτο ειναι σωστο, για το...παιντι!..
           Είχαμε λοιπον, μέχρι και χθες, τον Γιώργο Ανδρέα Παπανδρεου να τονίζει και με το...γέλιο ΝΑΙ με το χαμόγελο στα χείλη, να  καμαρώνει λέγοντας στα Παιδαγωγικά Ιδρύματα των ΗΠΑ,  οπως και σε αλλα ανα  τον ΚΟΣΜΟ,οπου τον καλούν, για το πως..."έσωσε την Ελλάδα απο την πτώχευση"! Τωρα έχουμε και έναν...δεύτερο "σωτήρα", που χωρις ντροπη λέει την θεση του και την...εμπειρία του για την...σωτηρία της χωρας που κινδυνεύει με πτώχευση! Μάλλον της δείχνει πως να...πιάσει ΑΜΕΣΑ και πιο γρήγορα πάτο!!!
          


  Ο λόγος για τον άλλον "καθηγητής σωτηρίας" και αυτός,   για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, ο οποιος μόλις προχθές έκανε δηλώσεις για το πως..."η Αμερική θα αποφύγει την πτώχευση"!!! Μου αρέσει που οι αλλοι, οι συναδελφοι μου, ναι οι δημοσιογράφοι τον άκουγαν με μεγάλη ευλάβεια!.. Και δεν βρέθηκε ένας που να τον στείλει απο εκει που ήρθε, τον μ....α!..
           Με πολυ μεγάλη...άνεση ο πρωην τσάρος της οικονομίας μας εξήγησε οτι οι ΗΠΑ, για να σωθούν θα πρέπει να κανουν γρήγορες κινήσεις (οτι, δηλαδη έκανε αυτός και ο Γιωργακης και πήγαμε στο διάολο!), γιατι "ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ..."!!!  Και στην Αμερική, οι Ρεπουμπλικάνοι, τον Παπακωνσταντίνου περίμεναν... Να σας ενημερώσω, πως "έβαλε χέρι στο κομμα αυτο", τονίζοντας πως θα πρέπει για το καλο των ΗΠΑ, να αποφασίσουν γρήγορα!..
        


 Φαίνεται οτι τον...άκουσαν τον δικο μας..."σωτήρα", οι ηγέτες των Ρεπουμπλικάνων και χθες η όλη υπόθεση έλαβε τέλος!.. Η οικονομικη κριση στην Αμερική τελείωσε (ευτυχώς γιατι διαφορετικα θα ηταν κακο για όλους τους λαούς...), με δηλώσεις οχι μονο του Προέδρου Ομπάμα, αλλα και του...καθηγητή της οικονομικής ανάπτυξης, του Γιώργου Ανδρέα Παπανδρεου, ο οποιος με ενα πλατύ χαμόγελο (Νααα με το συμπάθιο!) βγήκε στο CNN και σε αλλα μεγάλα (μονο σε τέτοια πηγαίνει ο πρωην πρωθυπουργός μας...) κανάλια και δήλωσε οτι "οι παραινέσεις του, οι συμβουλές του για έξοδο στο αδιέξοδο της οικονομικής κρίσης στις ΗΠΑ έπιασαν τόπο!.."!!!  Έδειχνε δε τοσο ευτυχισμένος που ακομα και η τηλεοραση...ξεχείλιζε απο αυτη την ευτυχία!..
           Ε,ρε σανίδα, βρεγμένη, η οχι, δεν εχει ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΑΝΙΔΑ ΝΑΝΑΙ...,η μάλλον βοιδοπ....α,  που χρειάζεται για τους..."καθηγητές", της "σωτηρίας", που έπνιξαν την Ελλάδα με τα καμώματα τους και την έφεραν στην άβυσσο και τωρα...περα βρέχει, για τους δυο Γιώργηδες! Ετσι για να μην μας... δουλεύουν! Εμεις δεν είμαστε αμερικανακια άλλωστε! Ετσι ρεεε ψευτόμαγκες; Ελπίζω να το καταλάβατε, επιτέλους... Ναι; Μπράβο!..

1 σχόλιο:

  1. Μα δεν φταίνε αυτοί..Βρίσκουν και τα κάνουν...Εκείνοι που τους ακούνε και τους δίνουν βήμα (και ενίοτε και πολλά φράγκα) φταίνε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή