"ΠΟΛΕΜΟΣ"...ΓΙΑ 35.000 ΕΥΡΩ!!!

• Και άρματα στην παρέλαση!
• Θα γινει με χορηγό!
• Οι πολλες, αντιδράσεις!

           
Πλησιάζει η επέτειος του Μεγάλου ΟΧΙ!
           Του ΟΧΙ που είπε ο τότε πρωθυπουργός, ο (δικτάτορας οπως τον λενε πολλοι...) Ιωάννης Μεταξας, στο τελεσίγραφο των φασιστών Ιταλών!
           Ενα ΟΧΙ, που "γέμισε με υπερηφάνεια όλο τον κόσμο"!!! Και τούτο γιατι ειπώθηκε την στιγμη, την κατάλληλη ώρα πιο συγκεκριμένα, όταν ολόκληρη η Ευρώπη είχε παραδοθεί στις...ορέξεις των Ναζί Γερμανών και των φασιστών Ιταλών και απλώς παρακολουθούσε τα γεγονότα! 
           Ήρθε τότε το ΟΧΙ, του Ιωάννη Μεταξα...,το οχι της Ελλαδος και ολοι ΑΝΑΣΑΝΑΝ!!!
           Και όμως ολα, οσα προσέφερε η χωρα μας εκείνη την εποχη, το 1940, στην Ευρώπη, στην υφήλιο, ξεχάστηκαν! Και σήμερα μας εχουν κηρύξει, ενα βρωμικο πόλεμο, τον οικονομικό,  που δεν εχει τελειωμό! Και που, η Ελλάδα, εχει "βυθιστεί στο χάος και την απελπισία", δυστυχως...
          




Ετσι απο το 2010, όταν και μπήκαμε στον...μηχανισμό στήριξης, (γράψε ΔΝΤ!!! Καστελοριζο!!! Και Γιωργος Ανδρέα Παπανδρεου!!!!!) με αποφαση του τότε Υπουργου Άμυνας Βαγγέλη Βενιζέλου, ο οποιος σήμερα ειναι αντιπρόεδρος και ΥΠΕΞ της δικομματικής Κυβέρνησης, "στις παρελάσεις δεν θα μετέχουν πλεον μηχανοκίνητα και αεροπλάνα, για οικονομικούς λόγους"!!! 
           Εφέτος, (ίσως τα πράγματα ειναι κάπως καλύτερα...), αποφασίστηκε απο το πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρα, οπως στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης, "μετάσχουν άρματα μάχης και αεροπλάνα για το ΟΧΙ του 1940"! 
           Έγινε πολυ κουβέντα!
           Είχαμε πολλες αντιδράσεις απο τον κ. Βενιζελο, ο οποιος επέμενε οτι μια τέτοια υπόθεση θα κόστιζε πολλες χιλιάδες ευρω! Ενω ξεχνάει ο Αντιπρόεδρος, πως το δικο του θωρακισμένο (αλήθεια τι φοβάται;..) αυτοκίνητο (κοστίζει πάνω απο 750.000ευρω!!!!!), για να κινηθεί, χρειάζεται και μια αντλία βενζίνης να το...ακολουθεί!.. Ψέματα ειναι κ. Βενιζελο;
           Υστερα απο πολλα (ακούστηκαν πολλες θέσεις και αντιθέσεις... Ακομα και πικρά, εως και κακοπροαίρετα σχόλια...) αποφασίστηκε απο το υπουργείο Άμυνας, να βρεθει χορηγός, που θα πληρώσει το κόστος, για την κίνηση των αρμάτων και των αεροσκαφών! 
           Ο κ. Βαρδης Βαρδινογιάννης πήρε την υπόθεση πάνω του! Και ετσι θα δώσει τα ευρω που χρειάζονται για να μετάσχουν και μηχανοκίνητα στην παρέλαση... Μπράβο στον κ. Βαρδινογιαννη, γιατι με την αποφαση του αυτη, έβγαλε απο το...αδιέξοδο  τους δυο "συμμάχους" στην Κυβερνηση!
           Και τίθεται το ερώτημα.
           Δεν είχε η Κυβερνηση...,το υπουργείο Εθνικής Αμύνης (αυτός ειναι ο σωστός τίτλος...), δεν είχε στο ταμείο του 35.000 ευρω; Όταν το αποθεματικό του, ειναι, οπως έμαθα, πάνω απο εκατο πενήντα εκατομμύρια ευρω! Γιατι λοιπον φθάσαμε σε μια τέτοια γελοιότητα και δώσαμε την αφορμή να γελάνε και να μας σχολιάζουν αρνητικά ακομα και οι Τούρκοι; Γιατι ρεεε τέτοια ξεφτίλα; Γιατι;
           Γιατι τέτοιος αδυσώπητος "πόλεμος" για 35.000 ευρω; Εαν ολοι οι Ελληνες βάζαμε, απο ενα ευρω, θα συγκέντρωναν οι αρμόδιοι, περίπου 12 εκατομμύρια ευρω! Και μιλάω μονο, για τους εδω ελληνες... Ετσι;
           Ντροπη ρεεε! Ντροπη!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου