"ΠΟΛΕΜΟΣ" ΓΙΑ...ΟΚΤΩ ΕΥΡΩ!!!

Στην Βουλη "μαίνεται", ο "εμφύλιος"!
• Ο...πάνω όροφος "ματώνει", με τον...κάτω!
• Εμεις πεινάμε και εκείνοι παίρνουν υπερωρίες!

       
  
  --- Γιατι αυτοι να παίρνουν πιο πολλα;
           --- Διότι εμεις ρεεε...εργαζόμαστε περισσότερο! (Μας...δουλεύουν μάλλον!!!)
           --- Τι λες ρεεε...χαμένε; Ε; (Ωραίος...τρόπος!)
           --- Την αλήθεια! Εμεις ρεεε, δεν...κρατάμε τα πρακτικά;
           ---  Και λοιπον; Και εμεις...τρέχουμε και δεν...φτάνουμε!
           Κάπως ετσι...,η για την ακρίβεια αυτός ηταν ο διάλογος ενός..."εμφυλίου πολέμου", που εχει ξεσπάσει μεταξυ των υπαλλήλων  του...ισογείου  και του...πρώτου ορόφου της Βουλης! Η...μάχη, η οποια συνεχίζεται ακομα και με παράπλευρες απώλειες, εχει...ξεσπάσει εδω και κάποιους μήνες! Η αφορμή ηταν και ειναι οι οκτώ υπερωριες παραπανω που παίρνουν οι υπάλληλοι του...πρώτου ορόφου!!! 
           Οχι!
 
         
 Οχι, δεν πρόκειται για...μισθολογική διάφορα! 
           Ο...εμφύλιος γινεται για...υπερωρίες!.. Ναι, για ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ! Υπερωρίες που παίρνουν και, οπως λενε, δικαιούνται (;) οι υπάλληλοι της βουλής και τους οποίους,  δικαια ο κόσμος τους εχει κατατάξει στους προνομιούχους! Και ολα αυτα την ώρα που ολοι εμεις οι αλλοι καλούμεθα να... βάλουμε πλάτη...,να βοηθήσουμε την πατριδα μας για να ξεπεράσει την τραγικη κατάσταση που ο Γιωργος Ανδρέα Παπανδρεου και τα "αλλα παιδια" και χωρις δικη μας ευθύνη, την εχουν φερει! Ετσι ολοι εμεις οι αλλοι, περνάμε με μισθο 700 ευρω τον μήνα! Και ίσως με λιγότερα! Και με συντάξεις πεινας!  Με 550 ευρω, τον  μήνα! Και αυτοι εκει στην Βουλη τσακώνονται για το ποιοι θα πάρουν περισσότερες υπερωρίες, την στιγμη που ο μισθός του φθάνει ακομα και τις πεντε χιλιάδες ευρω τον μήνα!..
           Η...αιχμή του...τσακωμου ειναι τα οκτώ ευρω παραπανω, που παίρνουν οι του...πάνω ορόφου! Του...ισογείου οι υπάλληλοι, που ανήκουν στην Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης και περίπου 1000 ακομα αλλοι υπάλληλοι του Κοινοβουλίου, δικαιούνται (;) 52 ώρες υπερωρίες για κάθε μήνα! Αλήθεια, γιατι αυτο; Τόση πολυ δουλεια εχει...πέσει; Και αν ναι γιατι δεν προσλαβανουν νεα παιδια με πτυχία που...σαπίζουν στην ανεργία; Ε; Γιατι;  Αυτοι λοιπον τα'χουν με τους συναδέλφους τους του...πρώτου ορόφου οι οποιοι παίρνουν 60 υπερωρίες τον μήνα! Δηλαδη...τσεπονουν...(αλήθεια ΠΟΣΑ;) ευρω την ημέρα παραπανω και που...μεταφράζεται σε 240 ώρες πιο πολλες τον μήνα με άγνωστο μεγαλύτερο πόσο σε ευρω!.. Άμεε! 
           Ετσι, εχει ξεσπάσει, οπως είπαμε ο "εμφύλιος πόλεμος" και ουδεις γνωρίζει το ποτε κα εαν θα τελειώσει! Και φυσικα τι...απώλειες θα εχει!.. Αλλα ρεεε μάγκες, εσείς εκει πάνω στην Βουλη που τσακώνεστε για το ποιοι θα πάρουν τις περισσότερες υπερωρίες, την ώρα που ολοι, εμεις εδω κάτω, δίνουμε μάχη στην κυριολεξία, για την επιβίωση της οικογένειας μας, κάντε τον σταυρο σας, να επιζήσουμε, να σταθούμε, να ξεπεράσουμε τον σκόπελο και μετα θα ΛΟΓΑΡΙΑΣΤΟΥΜΕ!!! Υπομονη! Αφήστε τον "πόλεμο" για τις οκτώ υπερωρίες παραπανω! Ντροπη ρεεε! Εντάξει; 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου