...ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!!!!

• Το "πλιάτσικο" συνεχίζεται!
• Πρεπει να γινουν γρήγορες κινήσεις...
• Η ΔΤ, δεν ειναι έτοιμη!..

   
      Η ζημιά έγινε! Ολοι πλεον το γνωρίζουν! Δεν ξέρω, εαν το αποδέχονται κιόλας!..
          Το λουκέτο στην πρώην ΕΡΤ έγινε...επιπόλαια!
          Το...μαύρο ηταν μοιραίο!
          Ο..."ξαφνικός θάνατος", έφερε αλλα δυσάρεστα αποτελέσματα, δυστυχως! Και δεν μιλάω για τους συναδέλφους μου, που "έπεσαν στην ανεργία"; Οχι! Ο λόγος για το γεγονός οτι είχαμε και αλλες ..."παράπλευρες απώλειες"!!! Και ολοι πια γνωρίζουμε τι σημαίνει αυτο! Και ειναι πολλες, αυτές οι... "παράπλευρες απώλειες"!!!  Μαλιστα ημέρα με την ημέρα, πολλαπλασιάζονται! Και ετσι οπως παει το πράγμα καποια στιγμη θα χαθούν τα πάντα!!!
         

Η...εκκένωση του Ραδιομεγαρου απο τους καταληψιες, έπρεπε να είχε γινει ΧΘΕΣ!!! Χθες! Οχι, σήμερα!.. Και αυτο ειναι το..."μοιραίο λαθος" των αρμοδίων! Όλων εκείνων που επεξεργάζονται το..., η, τα σχέδια για την "νέα ΕΡΤ"! Την ΝΕΡΙΤ!!! Αν και δεν μου αρέσει, αυτη η ονομασία, αλλα, άντε, τέλος πάντων... Αποδέχομαι λοιπον την ονομασία... Και στο κάτω κάτω, ουδολως με ενδιαφερει πως θα τον  λενε τον καινούργιο Οργανισμό!.. Εκεινο που όλους εμάς τους παλιούς (οπως εχω ξαναγράψει στο κρατικό κανάλι είμαι απο την εποχη του ΕΙΡ! Και για πολλα, πολλα χρονια,  είχα την χαρα να δουλεψω στους ιστορικούς Ραδιοθαλαμους του Ζαππειου! Και αυτη την ευτυχία λίγοι την ζήσαμε! Και καταλαβαίνουν τι θέλω να υπογραμμίσω, οι συναδελφοι, που μαζυ ζήσαμε αυτη την ευτυχία!!!), όλους λοιπον εμάς τους παλιούς, μας ενδιαφερει να σταματήσει το..."πλιάτσικο", το οποίο οπως λενε και...καρφώνουν, απο μέσα τους καταληψιες, συνεχίζεται!!!
          Ετσι αυτο, θα πρέπει, να σταματήσει χθες!..  Οι καιροί ειναι δύσκολοι! Οπως...γαργαλιστικα ειναι ολα οσα υπάρχουν στους Ραδιοθαλαμους!!! Προς Θεού! Δεν κατηγορώ ΚΑΝΕΝΑΝ! Άλλωστε, θέλω να πιστευω, πως οι συναδελφοι, που βρίσκονται εκει, θα κανουν και κανουν τα πάντα, ώστε να..."σταματήσει αυτο το κακο..."!!!  Θέλω όμως να προλάβω καποια..."θεομηνία" που έρχεται, ενα ΝΑΙ, ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ, ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ, ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ...ΜΠΕΙ, ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΟΥ!!! Μαλιστα, απο καταγγελίες που ερχονται πάντα μέσα απο την κατάληψη, καθημερινα..."φεύγει υλικό απο το πλούσιο και ιστορικό αρχείο της ΕΡΤ", που ολοι εμεις,  με "κόπο" και με "βάσανα", συγκεντρώσαμε, εκείνες τις δύσκολες εποχές!.. Το κλέβουν! Ας μην κρυβόμαστε, επιτέλους!.. Ετσι;
          Αυτο λοιπον το σπάνιο και ιστορικό αρχείο, θα πρέπει οι συναδελφοι, που ειναι "έγκλειστοι", που εχουν "καταλάβει το Ραδιομεγαρο της Αγίας Παρασκευής", να διαφυλάξουν με...νύχια και με... δόντια! Και αν χρειαστει να δώσουν ακομα και την ζωη τους! Το καταπληκτικο αρχείο της πρώην ΕΡΤ, ανήκει ΜΟΝΟ στον Ελληνικο λαο! Δεν ειναι ουτε δικο μου ουτε δικο σας! Ειναι όλων μας!.. Ας το καταλάβουμε λοιπον αυτο ολοι!.. Και ας το διαφυλάξουμε, σαν...κόρη οφθαλμού!!! Και ακομα "εσείς οι αδικημένοι συναδελφοι μου, που έχετε..."ΠΙΑΣΕΙ", το Ραδιομεγαρο", θα πρέπει να..."ζυγισετε" καλα  τις οποιος κινήσεις σας, απο εδω και περα! Έρχεται η Ευρωπαϊκή Προεδρία, για την Ελλάδα, απο την πρώτη Ιανουαρίου του 2014 και ακομα δεν εχει γινει, ουτε μια, έστω ελάχιστη, δοκιμή..., η, προετοιμασία!.. Η (νεα) Δημόσια Τηλεοραση, ειναι ανετοιμη, για να ανταπεξέλθει σε μια τέτοια μεγάλη παραγωγή! Ετσι απο...χθες, πρέπει να παραδώσετε το Ραδιομεγαρο στην νεα διοίκηση! Ίσως αυτο μετρήσει υπέρ, στην προσπάθεια που κάνετε, να λυθούν τα προβλήματα σας!.. Σκεφτείτε το!.. Πριν ειναι αργα!!!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου