ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΛΛΕΙΠΕ ΤΩΡΑ!!!

• "Κίνημα Τεμπεληδων..."!
• Η..."μόδα", έρχεται και στην Ελλάδα!
• Οι Ελβετοί ζητούν 2.000 ευρω!

     
     

 Το διαβασα...,το ξαναδιαβασα, οχι μια αλλα πολλες φορές (ήθελα να το...αποστηθησω!) και δεν...πίστευα στα ματια μου! Ηταν για μένα κατι το...πρωτόγνωρο! Στα 49 χρονια της καριέρας μου, μέχρι σήμερα, ως δημοσιογραφος, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ!  Ποτε!.. Ποτε...,όμως!
           Η είδηση απο την Ελβετία έλεγε:
           "Οι Ελβετοί συστήνουν, ενα ασυνήθιστο για τα Ελβετικά δεδομένα κίνημα, με τίτλο Σύλλογος-  Κίνημα Τεμπεληδων..."!!! Οχι! Όχι, δεν διαβάσατε λαθος!.. "Κίνημα Τεμπεληδων", λοιπον και με την..."βουλα"!..  Και μαλιστα, οπως μεταδίδεται...,ερχονται για την ακρίβεια οι πληροφορίες, απο την Ελβετία,  το αίτημα για την θέσπιση του κινήματος, γινεται "άνευ όρων βασικού εισοδήματος"!!! Δηλαδη, χωρις να απαιτείται "η παροχή υπηρεσιών"!!!!!
           

 
Το "Κίνημα Τεμπεληδων", καθημερινα παιρνει ολοένα μεγαλυτερες διαστάσεις στην Ευρώπη!.. Υπαρχει κίνδυνος να...επεκταθεί και να εχει μέλη σε όλες τις χώρες, με...άγνωστα αποτελέσματα!..  Στην Ελβετία βεβαια, δεν εχει ακομα αποφασιστεί ποιο θα ειναι το χρηματικό πόσο της επιδότησης! Ενω, ακομα δεν εχει ειπωθεί "το ποτε θα...περάσει απο την Βουλη"!!!  Δεν εχει δηλαδη, αποφασιστεί η ημερομηνία της ψηφοφορίας!..
            Εκεινο πάντως που έμαθα...,έγινε γνωστο, ειναι οτι το "Κινημα των Τεμπεληδων", διεκδικεί 2.500 Ελβετικά φράγκα! Δηλαδη 2.000 ευρω τον μήνα! Εεε, με προσέχετε; Είστε καλα; Ωραία!.. Ναι! Ναι οι τεμπέληδες θα αμείβονται στην Ελβετία με δυο χιλιάδες ευρω τον μήνα!.. Οχι, παίζουμε! Άμεε! Οι συναδελφοι δημοσιογράφοι απο την Ελβετία μας πληροφορούν,πως κατι τέτοιο,"θα ειναι η πρωτη φορα στην ιστορία που μια χωρα, θα ψηφίσει νομο με τον οποίο,θα πληρώνονται οι τεμπέληδες..."!!!!!
            Ολοι φοβούνται την...επέκταση του κινήματος σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης!!! Αλλα, για να τεθεί προς ψήφιση, ώστε να εχει πανευρωπαϊκές βλέψεις, χρειάζονται-απαιτούνται πάνω απο ενα εκατομμύριο υπογραφές! Μέχρι σήμερα στην Ελβετία, εχουν συγκεντρωθεί περισσότερες απο διακόσιες χιλιάδες υπογραφές...  Η υπόθεση, οπως βλέπετε "τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα"!!! Και ναι! Ναι...πλησιάζει και...σύντομα θα περάσει τα ελληνικά σύνορα!!!  Και τότε; Ε, τότε...αλλιμονο μας!!!
             Τότε...,ολοι θα γίνουμε μέλη του εδω "Κινήματος Τεμπεληδων" (και δυστυχως εκτός απο την τεράστια ανεργία, έχουμε και πολλούς, πολλούς τεμπέληδες, για να λέμε την αλήθεια... Ετσι;) γιατι, ειναι πολλα τα λεφτα μάγκες!.. Δυο χιλιάδες ευρω τον μήνα! Δεν ειναι...παίξε γέλασε!!! Αντίρρηση, υπαρχει; Οχι! Ετσι! Ετσι μπράβο!.. 
             Το "Κινημα των Τεμπεληδων", οπως άλλωστε αναμενόταν, εχει μεγάλη απήχηση στην Ευρώπη! Και ολοι το περιμένουν (οι τεμπέληδες...), με...ανοικτή την αγκαλιά τους! Μα ρεεε παιδια καταλαβατε, τι ειναι, τι σημαίνει αυτο...  Ο τεμπελης να παιρνει περισσότερα απο εναν, που για μεροκάματο τριάντα ευρω, εργάζεται πάνω απο δεκαπέντε ώρες; Ε; Αυτο μας έλλειπε τωρα!!!!! Παναγία Μου...

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου