ΩΡΑΊΟ ΉΤΑΝ ΤΟ...ΤΕΛΟΣ!!!

* Ομόφωνη η απόφαση!
* "Βασίλισσα στην πόλη της!
* "Έπεσαν", όλοι πάνω του!
                  

 

Δεν θα σταθώ στην  παρουσίαση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, από την ομάδα του Δημήτρη Μελισσανιδη! Και αυτό γιατί όλα τα γράφουν και με κάθε λεπτομέρεια όλες οι εφημερίδες, καθως και τα ηλεκτρονικά μέσα!
                   Ναι!  Ναι ήταν μια όμορφα οργανωμένη εκδήλωση!  Μια εκδήλωση,  στην οποία...πρωταγωνιστης ήταν ποιος άλλος;   Ο..."τίγρης", οπως τον λένε οι ΑΕΚ τζηδες!
                   Σωστά! Πολύ σωστά ειπώθηκε από ολους ότι αυτό που ειδαν τους προκαλεσε σοκ και δέος! Οι φωτογραφίες και τα σχέδια ήταν πραγματικά το κάτι αλλο! Φτιαγμένα έτσι ώστε να κερδίσουν το χειροκρότημα των,  περίπου χιλίων οπαδων-ορίτζιναλ της ΑΕΚ!
                    Πρέπει να γυρίσει η ΑΕΚ στο σπίτι της,  είπαν όλοι και σωστά έπραξαν!  Κάτι που προσωπικά εχω χιλιάδες φορές τονίσει με τις εκπομπές μου τόσο στο ραδιόφωνο όσο και στην τηλεόραση, πολλα χρόνια πριν!  Ναι πρέπει να γίνει και πάλι η βασίλισσα στην πόλη της, οπως ακούστηκε από πολλούς!
                     Και ναι δίκαια το δημοτικό συμβούλιο ομόφωνα είπε ΝΑΙ, επι της αρχής, όπως ζήτησε η οικογένεια της ΑΕΚ!  Και ελπίζω όλα και όλοι να μην μείνουν στα λόγια!  Γιατί από λόγια οι ΑΕΚτζηδες έχουν χορτάσει!  Εκεί που θα σταματήσω και θα τους κατακρίνω όλους τους δημοτικούς άρχοντες είναι το γλύψιμο που έκαναν στο τέλος στον Δημητρη Μελισσανιδη! Το μόνο που θα γραψων σήμερα είναι... ΝΤΡΟΠΉ!
Λίγη αξιοπρέπεια ρεεε!  Αλλά θα μου πείτε που χάθηκε, για να την βρουν όλοι αυτοί!!! Στα 49 χρόνια της δημοσιογραφικης μου καριέρας πρώτη φορά είδα τέτοιο ΓΛΎΨΙΜΟ,  από δημοτικούς συμβούλους σε έναν ιδιώτη, έστω και αν πρόκειται για τον Μελισσανιδη! Ετσι πολύ, ναι πολύ...ωραίο ήταν το τέλος της...παράστασης!!! Ντροπή!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου