ΡΕΕΕ...ΟΥΣΤ!!!

• Δημαρχος για...κλάματα!
• Οργή, για τον Μπουτάρη!
• Δυο...πεναλτυ!

                       



Ποιος, το περίμενε! Ουτε και οι...ιδιοι το ανέμεναν! Τοσο εύκολα; Αναρωτήθηκαν ολοι! Χωρις πολυ σκέψη και πολυ εύκολα ο δημαρχος Θεσσαλονίκης παιρνει αποφάσεις, που αφορούν, την πόλη! Ο λαός ουδέποτε ρωτήθηκε! Δεν γνωρίζω, εαν και το δημοτικό συμβούλιο πήρε την σχετική απόφαση; Εαν,  οχι ο κ. Μπουτάρης ειναι υπόλογος! Και πρέπει να καταδικαστεί στην συνείδηση των Θεσσαλονικέων! Απο την αρχη, θα πρέπει να σας πω,πως η δυσαρέσκεια ειναι, οχι απλά μεγάλη, αλλα ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!  Ολοι οι κάτοικοι της περιοχής, έχουν αρχίσει να σκέπτονται αλλα πράγματα!.. Οπως, οτι ο δημαρχος τους, "παίζει...,λειτουργεί πιο σωστα με πολιτική σκοπιμότητα"!!!  Και, εδω που τα λέμε δεν έχουν άδικο!..  Δέν ειναι λίγοι που μου τηλεφώνησαν και μου είπαν οτι, " θα τον κυνηγήσουμε με...ρόπαλα!"!!!  Και έχουν απόλυτα δίκιο, να το λενε αυτο...

                       

Τι έκανε; Ποιο ηταν το...πεναλτυ (το πρώτο...) στο οποίο υπέπεσε ο Γιάννης Μπουτάρης, η ο..."σκουλαρικακιας", οπως τον φωνάζουν οι Θεσσαλονικείς; Χμ! Ειναι μια πράξη. Μια άστοχη απόφαση που πήρε! Και αφορά,η αποφαση  το πάρκο που υπαρχει, απέναντι απο τον σταθμό του ΟΣΕ, εκει στην Μοναστηρίου!  Το ωραίο αυτο πάρκο θα...ονομαστεί  "πλατεία Δυρραχίου"! Ναι διαβάσατε πολυ, πολυ σωστα! Θα πάρει το όνομα "πλατεία Δυρραχίου Αλβανίας"! Και ετσι στην καρδια της Θεσσαλονίκης μας, σε λιγο θα κυματιζουν τρεις σημαίες! Μια γαλανόλευκη! Η τιμημενη και ποτισμένη με το αίμα των ελλήνων, σημαία μας!  Η Αλβανική σημαία! Και φυσικα η σημαία - λάβαρο με την κεφαλή του Μεγάλου Αλέξανδρου! "Γελάει ο κόσμος, με τα καμώματα του Μπουτάρη...", λενε οι κάτοικοι της περιοχής!..  Και οπως υποστηρίζουν αυτη ειναι η πρωτη αντίδραση τους! Γιατι, εαν τελικα γινει κατι τέτοιο, οπως μου είπαν θα πάρουν τον δημαρχο στο κυνήγι με τις πέτρες και με τα ρόπαλα!  Και τότε, να σε δώ κύριε δήμαρχε... Δημαρχος για...κλάματα, οχι για γέλια μονο, λενε ολοι!..
                           Γιατι, ο Γιάννης Μπουτάρης τα έκανε ολα αυτα;  Μα, οπως μου τόνισε φίλος και (στενός!!!) συνεργάτης του, ο οποιος δεν συμφωνεί με αυτήν την αποφαση,  "αυτο έγινε, στο πλαίσιο συνεργασίας του δήμου Θεσσαλονίκης με τον αδελφοποιημένο δήμο Δυρραχίου της Αλβανίας!..."!!! Το ερώτημα πάντως ειναι. Θα δεχοντουσαν οι Αλβανοί να δώσουν σε μια πλατεία...,σε ένα πάρκο του Δυρραχίου το όνομα "πλατεία Θεσσαλονίκης";  Οχι βέβαια! Τότε εμεις γιατι το κάνουμε γρήγορα και με συνοπτικές διαδικασίες; Γιατι κ. Μπουτάρη; Διότι, ετσι γουσταρετε, οπως λέτε παντου! Κρίμα!
Εμεις άμεσα μετονομασαμε το πάρκο εκει στην οδό Μοναστηριου, σε "πλατεία Δυρραχίου"! Και μαλιστα οι Αλβανοί (δεν έχω ΤΙΠΟΤΑ μαζυ τους...) θα τοποθετήσουν μαρμάρινη στήλη με μεταλλική πινακίδα που θα γράφει το όνομα της πλατείας, καθώς και μια μεγάλη μεταλλική Άγκυρα!!! Το γιατι; ΟΥΔΕΙΣ ξέρει να απαντησει!..  Δικαια λοιπον οι Θεσσαλονικείς θα πάρουν με τις πέτρες και με τα ρόπαλα τον Γιάννη Μπουτάρη! Και θα του πουν με σκληρό τροπο, ρεεε ουστ, απο εδω, παλιό...   Και αυτο ειναι το ένα πεναλτυ! Το άλλο και αυτο έγινε απο την διοίκηση Μπουτάρη! Ποιο ειναι το δεύτερο πεναλτυ;  Η Ολυμπιακή Φλόγα! Ειναι...,εχει γινει πλέον παράδοση, να "διανυκτερευει" στην Θεσσαλονίκη μας, πριν έρθει στο Καλλιμαρμαρο στάδιο της Αθήνας! Ε, λοιπον αυτο προχθές δεν έγινε, επειδη ο κ. Μπουτάρης, δεν πήρε αποφαση για να βγουν καποια χρήματα απο τον δήμο, για τον σκοπό αυτόν! Ετσι η Ολυμπιακή Φλόγα πέρασε το βράδυ της στην φιλόξενη Κατερίνη, μιας και ο δημαρχος εκει, είχε φροντίσει για αυτο το θεμα!.. Ο Γιάννης Μπουτάρης..."έσπασε" μια ακομα παραδοση! Που κρατάει χρόνια!  Κρίμα! Όλη η Θεσσαλονίκη βράζει και φωνάζει. Ρεεε...ουστ!!!

1 σχόλιο:

  1. Μεθυσμενος ειναι και κανει αυτα τα πραγματα .θελει να πει οτι κανει κατι αμ δε ποιος δεχεται τις ενεργειες ενος μεθυστακα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή