ΟΙ "ΧΡΥΣΕΣ" ΜΙΖΕΣ...ΣΗΜΕΡΑ!!!

• Η ώρα της κρίσης για τον Ακη...
• Ουδεις μπορει να προβλέψει!
• Μεσα; Η, έξω;

     
            
 ΟΥΔΕΙΣ ειναι σε θέση να κανει πρόβλεψη! Πολλοι μαλιστα υποστηρίζουν, πως, "οποιος ισχυρίζεται οτι μπορει να κανει πρόβλεψη λέει ψέματα..."!!!  Και ναι ετσι ειναι! Ο νόμος "λέει" και ναι, ναι προβλεπει πολλα! Πολλες ποινές, ας το πούμε ετσι!..  Ο λόγος για το θεμα, για την υπόθεση, που εχει πρωταγωνιστή τον Ακη Τσοχατζόπουλο! Για τις "χρυσές" μίζες, απο τα εξοπλιστικά! Και φυσικα ολοι γνωρίζουμε τι εχει..., η τι είχε γινει με αυτήν την "περιβόητη" υπόθεση!..  Ετσι η αποφαση, η οποια αναμένεται σήμερα, προκαλεί τεραστιιο ενδιαφέρον!!! 
                    Μέσα; Η, έξω; Αυτο ειναι εκεινο που ακούγεται απο όλους και σε ολα τα στέκια! Τι θα αποφασίσουν οι δικαστές, "υστερα απο μια διαδικασία, που κράτησε πεντε μήνες"; Οχι δεν μπορει κάποιος να προβλέψει, οσο και αν ηταν πολυ κοντα...,σχεδον μέσα σε όλες τις συνεδριάσεις! Και δεν έγινε μια! Αλλα 59!!!  Η ώρα λοιπον της κρίσης έφθασε...  Οι νομικοί δεν λενε τιποτα! Δεν "μιλάνε"! Δεν παίρνουν θεση! Και ναι! Ειναι η πιο δύσκολη υπόθεση, οσο αφορά την...πρόβλεψη! 
                      Το ενδιαφέρον λοιπον στρέφεται τούτες τις ώρες, στην ετυμηγορία του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων!..  Και ολοι περιμένουν να ακούσουν, απο τον πρόεδρο το "αθώος"...,η το "ένοχος"!..  Ολοι περιμένουμε την αποφαση, για τις ποινές, που θα επιβληθούν στους συνολικά 19 κατηγορουμένους! Και ειναι, πάντως γεγονός οτι ουδεις "βάζει το χέρι του, στην φωτιά, ως προς την αυστηρότητα τους..."!!! Για αυτο το δικαστήριο πλεον, καλείται να "αναμετρηθεί με τον εαυτόν του και να αποδώσει δικαιοσύνη...", σε μια υπόθεση που τα πράγματα περιπλέκονται!..
                      Και αυτη ειναι η αλήθεια! Ο Ακης Τσοχατζοπουλος, ο πρώτος και κύριος,  για τις "ΧΡΥΣΕΣ" μίζες, κατηγορούμενος, εχει ξεπεράσει το 70 έτος (ειναι 75 ετών) και εκ του νομού εχει..., η μάλλον μπορει να "εκτίσει το 1/5 της ποινής του"!!! Και σήμερα, που αναμένεται η αποφαση, έχουν ήδη περάσει 18 μήνες! Τοσο, ειναι στην φυλακή ο Ακης Τσοχατζοπουλος, οπως και ο έτερος πρωταγωνιστής, ο εξαδελφος του, ο Νικόλας Ζήρας, που ηταν το "δεξί χέρι" του σοσιαλι(η)στη πρωην υπουργου των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, του Μπρουμελ, οπως τον είχαν...βαπτισει!.. Εδω να σας θυμίσω πως ο εξαδελφος του Ακη, παραδέχτηκε-ομολόγησε, πως υπήρξαν πολλες και "χρυσές" μίζες! Και αυτο θα ληφθεί, υπόψη, απο το δικαστήριο...
                       Σας ειπα πως ουδεις μπορει να προβλέψει την αυστηρότητα η μη της απόφασης του δικαστηρίου...  Ολα θα ληφθούν υπόψη! Οπως. Προβλήματα υγείας! Η, μια λύση με...βραχιολακι!!! Ναι διαβάσατε σωστα. Λύση, με αποφαση για..."βραχιολακι"!!! Ολα αυτα όμως θα κανουν πιο γρήγορη την έξοδο του Ακη Τσοχατζόπουλου, απο την φυλακή! Και ολοι καταλαβαίνουμε τι σημαίνει ενα τέτοιο θεμα στην σημερινη εποχη!.. Θα έχουμε, εαν γινει αυτο, τον πρωταγωνιστή (Ακη Τσοχατζόπουλο) έξω  και τους άλλους, τα συγγενικά πρόσωπα και τους "περιφερειακούς κατηγορουμένους", μέσα, στις φυλακές του Κορυδαλλου!!! Οι ποινές, που φθάνουν τα τρια έτη, σύμφωνα με το υφιστάμενο πλαίσιο, δεν εκτιονται!.. Βέβαια ο καταδικαστής, θα πρέπει να εχει "λευκό ποινικό μητρώο"!!! Ακομα σε ποινές πάνω απο τρια έτη, το δικαστήριο, μπορει να "προσδώσει ανασταλτικό χαρακτήρα, ως την εφέση!.. Δηλαδη να αφεθούν ελεύθεροι, μέχρι να ολοκληρωθεί και ο δεύτερο βαθμός εκδίκασης της υπόθεσης! Και βέβαια, θα υπάρχουν περιοριστοι όροι!.. Οι συνήγοροι τα είπαν ολα... Οι δικαστές τους άκουσαν! Και σήμερα θα αποφασίσουν!.. Εμάς τους απλούς πολίτες...,η πιο σωστα την κοινή γνώμη θα την ακούσουν κάποιοι; Θα ληφθούν υπόψη η αγανάκτηση του κόσμου, που πληρώνει τα... γ...(εδω βάλτε οτι εσείς θελετε...), τα σπασμένα άλλων; Του κ. Τσοχατζόπουλου με τις "χρυσές" μίζες; Και όλων των άλλων; Ε; Η, θα βγουν αληθινοί ολοι εκείνοι,που έλεγαν και έγραφαν πριν απο λίγες ημέρες, οτι "θα το αφήσουν ελεύθερο";  Ιδωμεν!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου