...ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟΝ...ΧΑΒΑ ΤΟΥ!!!

• Παλι, τα...ιδια!
• Δεν μένει πια εδω...
• Αρχίζουν οι...παραδόσεις!

                  
 
 Έχω βαρεθεί!
  Ναι! Έχω πλεον βαρεθεί να γράφω και να σχολιάζω τα...καμώματα του Γιώργου Ανδρέα Παπανδρεου, που δεν ειναι ενα, αλλα...εκατομμύρια, οσα και τα ευρω που μας εχει..."κόψει", με τις  μαλ....ιες που εχει κανει! 
                  Ειναι αλήθεια!
                  Ο πρωην πρωθυπουργός που εχει, οχι το σακούλι...,αλλα τα μπαούλα του,  γεμάτα με ευρω, χρήματα δικα μας τα περισσότερα, δεν ενδιαφέρεται, αυτο δεν το έκανε άλλωστε ποτε, ναι δεν τον νοιάζει, τι θα απογινουμε ολοι εμεις, που έχουμε φθασει στον πάτο του βαρελιού, οχι απο δικα μας σφάλματα, αλλα απο τα δικα του τραγικά λάθη... 
                  Και αυτο, ειναι περα για περα η πραγματικότητα!
                  Δεν χωρα λοιπον ουδεμία αμφισβήτηση! Οι προθέσεις του ηταν γνωστές, πριν ακομα μας...δουλέψει, τότε προεκλογικά με εκεινο το "λεφτα υπάρχουν",  αρπάξει την ψήφο μας και γινει πρωθυπουργός, με τα γνωστά σε όλους επακόλουθα!..
                 



  Με την φτώχεια πάνω απο τα κεφαλια μας! Με στερήσεις! Με εκατομμύρια ανέργους! Με λουκέτα παντου! Με ουρα χιλιομέτρων στα συσσίτια! Με χιλιάδες αυτοκτονίες! Με εκατομμύρια στην εξαθλίωση! Με χιλιάδες μαθητές, να πέφτουν-λιποθυμουν, στην αίθουσα, απο την πείνα! Με μισθο και συντάξεις, χωρας τριτοκοσμικης! Με τα χαράτσια να...ξεπηδανε, οπως τα...μανιτάρια! Με την εφορία να σου παιρνει το σπίτι! Και με την νεολαία να φεύγει...σε άλλη γη σε αλλα μέρη, για μια καλύτερη ζωη! Και εκείνος...,δεν μένει πια εδω!..
                   Ε! Αυτός, ζει παντου σαν βασιλιάς! 
                   Και δεν του καίγεται...καρφι, για οσα εμεις τραβάμε! Χωρις να είμαστε εμεις υπεύθυνοι και υπόλογοι, για αυτο...  Μην σας πω, πως ο Γιωργος Ανδρέα Παπανδρεου, το ευχαριστιεται κιόλας!      
                   Καμαρώνει, γιατι όπου βρεθει και όπου σταθεί (λίγες φορές το κανει αυτο. Να κάτσει σταθερά σε ενα μέρος..!), λέει...,φωνάζει καλύτερα, πως μας έσωσε απο την πτώχευση!!!  Τωρα τι του λες; Μου λες; Ε;
                   

Το ίδιο κανει και στις...παραδόσεις του...,ομιλίες καλύτερα, σε φοιτητές Πανεπιστημίων στην Αμερική, αλλα και σε αλλες χώρες, όταν τον καλούν, με το...αζημίωτο βέβαια, να αναπτύξει τις θεωρίες του, για το πως μπορει να σωθεί (ρεεε τον μπαγασα, δεν...παραμυθιάζει μονο εμάς! Τα καταφέρνει εξίσου καλα και στην αλλοδαπή! Ετσι;), μια χωρα απο την πτώχευση!!!
                   Να σας πούμε εμεις ρεεε παιδια...
                   Να ακούσετε και να δείτε, το γνωρίζετε άλλωστε, γιατι η φτώχεια, ο βήχας και ο έρωτας, δεν κρύβονται, γνωρίζετε το τι έχουμε τραβήξει και ποσα θα πάθουμε στην συνέχεια, απο την ώρα εκείνη που ο πρωην πρωθυπουργός ανακοίνωσε, οτι μας έβαλε στο ΔΝΤ, για να...σωθούμε! Και ναι...
                   Σώθηκε αυτός! Γιατι τα οικονόμησε χοντρά! Και βουλιάξαμε ολοι εμεις οι αλλοι! Γιατι εμεις πληρωνουμε το...μάρμαρο! Εκείνος γ...σε και ο λογαριασμός ήρθε σε εμάς! Στους μα....ς!.. Απο εμάς κόβουν συνέχεια απο τον μισθο και την σύνταξη μας, ενω εκείνος τα...παιρνει και μαλιστα χοντρά, χωρις να...λέει ΤΙΠΟΤΑ!.. Γιατι δεν ξέρει! Γιατι ειναι αυτο που λέει ο λαός μας... "Κόψε..μάπα και βγάλε συμπέρασμα..."!!! Ετσι ειναι ρεεε παιδια!..
                   Απο χθες ο Γιωργος Ανδρέα Παπανδρεου, έφυγε (ναι, πήρε και άλλη άδεια απο την Βουλη! Λες και πάτησε ποτε...) και βρίσκεται στις ΗΠΑ, όπου απο σήμερα και μέχρι και τις 22 Οκτωβρίου, θα διδάσκει (!!!) σε οκτώ, ναι ναι διαβάσατε πολυ σωστα, θα διδάσκει σε οκτώ πανεπιστήμια!!! Πάλι...τα ιδια!..  Αμεεε!..
                   Να σας πω μονο, πως για το..."μάθημα" του Γιώργου μας, οι φοιτητές, ο καθένας, πλήρωσε, δυο χιλιάδες (2000!!!) ευρω!!!  Οχι! Οχι, δεν γνωρίζω, για την αμοιβή, την δικη του!.. Βέβαια θα ειναι γύρω στα 25.000 ευρω! Ενα οχι μικρο, αλλα τεράστιο πόσο, όταν ολοι εμεις καλούμεθα να ζήσουμε με 500...,η 700 ευρω τον μήνα!!! Και απο αυτα να πληρωνουμε και τις δικες του μα....ες!..  Εκείνος λοιπον γλενταει...και εμεις πεθαίνουμε δυστυχως!.. Εμεις στην φτώχεια και την δυστυχία...και εκείνος τον...χαβα του!!! Οχι θα...κάτσει να σκάσει!..



0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου