ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΊΝΑΙ ΕΔΏ!!!

* Ουδέποτε...έφυγαν!
* Γιατί τέτοια διάφορα;
* Όλοι μαζυ!..
              




Ναι βγήκε, όπως έγραψα και χθες η απόφαση για τον Άκη Τσοχατζοπουλο,  ο οποίος τελικά μπήκε μεσα! Το δικαστήριο δεν πειστηκε ότι έχει κάποιο..., η καποια ελαφρυντικά!  Όπως μέσα μπήκε και η γυναίκα του,  καθώς και η κόρη του!  Μάταια ο ίδιος φώναζε πως η Βίκυ και η κορη του έπρεπε να αποφυλακιστουν!.. 
              Εκεί που θέλω, να σταθώ είναι στο εξής.
              Βέβαια από την αρχή ξεκαθαρίζω ότι σέβομαι και δέχομαι όλες τις αποφάσεις του δικαστηρίου!  Όμως έχω μια απορία! Πως είναι δυνατόν ο Άκης, που το δικαστήριο δέχθηκε πως έκλεψε πενήντα (50) εκατομμύρια ευρώ από το δημόσιο, να "τρώει" είκοσι χρόνια φυλακή!  Και ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ο Βασίλης Παπαγεωργοπουλος, για δεκαεπτά (17) εκατομμύρια ευρώ, να μπαίνει μεσα, ισόβια!..
               


 Αυτό μήπως μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει; Προσωπικά είναι αδύνατο να το...ερμηνευσω!.. Εκτός και αν υπάρχουν διφορετικες ερμηνείες του κώδικα!  Αλλά και πάλι τόση μεγάλη διαφορά;  Δεν ξέρω! Περιμένω όμως να μου δώσει κάποιος αρμόδιος όχι εξηγήσεις, αλλά να με βγάλει από αυτήν την θέση της αμφισβήτησης!.. Γιατί τέτοια διαφορα;
                Τωρα με όλα αυτά, τα προβλήματα παραμένουν!  Ούτε ένα δεν...βρήκε την λύση του! Μα πως είναι δυνατόν να ξεχαστεί η φτώχεια, η πείνα και η ανεργία άλλωστε;  Έτσι δεν είναι; Ξεχνιούνται αυτα;..
                Όμως δεν πρέπει να μας δουλεύουν!  Και τοσο...φανερά! Απλά πράγματα... Ολοι μαζυ στον αγωνα για την αληθεια!  Γιατί τα προβλήματα είναι εδώ!.. Ουδέποτε έφυγαν!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου