...ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ !!!

• Σερά, τωρα, οι...Βατοπαιδινοι!
• Σε δικη και οι 14 εμπλεκόμενοι...
• Η υπόθεση έπληξε το δημόσιο!

     
     

Υστερα απο την καταδίκη των περισσότερων στην υπόθεση των εξοπλιστικών προγραμμάτων και που έγινε, πιο γνωστη, ως "υπόθεση Ακη Τσοχατζόπουλου", που τοσο ο ίδιος, οσο και η σύζυγος του, η κόρη του, αλλα και "οι δικοί του άνθρωποι", μπήκαν, με ελάχιστες εξαιρέσεις, στην φυλακή, ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ!!!  Βέβαια για την καταδίκη του Ακη, σε είκοσι χρονια, επειδη έκλεψε 50 εκατομμύρια ευρω (ο κόσμος γνωρίζει οτι τα εκατομμύρια που πήρε-έκλεψε, απο το δημόσιο τρεις, η πεντε φορές περισσότερα! Ας μην κρυβόμαστε, λοιπον...) τα είπαμε και χθες! Όμως η απορία του κοσμάκη παραμένει! Γιατι ο πρωην δημαρχος Θεσσαλονίκης για δεκαεπτά εκατομμύρια, "έφαγε" ισόβια; Οι υποθέσεις δεν ειναι ίδιες; Υπαρχει διαφορετική ερμηνεία του κώδικα; Αφου σας ξαναπώ, οτι έχω απόλυτα εμπιστοσύνη και οτι σέβομαι τις αποφάσεις των δικαστών, αναμένω απο κάποιον που ξέρει-γνωρίζει καλύτερα απο εμένα να λύση την απορία μου, που δεν ειναι μονο δικη μου, αλλα και χιλιάδων άλλων! Γιατι εφαρμόστηκαν "δυο μετρα και δυο σταθμά";
        



 Έπειτα λοιπον, απο την υπόθεση του πρωην μεγαλουπουργου και παρα...τρίχα , ναι παρα λιγο, Πρωθυπουργού της χώρας, Ακη Τσοχατζόπουλου, "άνοιξε η όρεξη" και έρχεται στο φως της δημοσιότητας το θεμα της Μονής Βατοπαιδίου...  Ετσι το μεσημέρι προχθές, το Συμβούλιο Εφετών Αθηνων, πήρε την αποφαση και παραπέμπονται δέκα τέσσερα άτομα που εμπλέκονται σε αυτη την υπόθεση! Για την ακρίβεια δώδεκα λαϊκοί! Και φυσικα οι δυο ιερωμένοι!.. Πιο συγκεκριμένα το Συμβούλιο των Εφετών, με το "υπ'αριθμον 2000/13 βούλευμα", παραπέμπει, να δικαστούν,  οι δυο ιερωμένοι και αλλα 12 άτομα, με κατηγορίες κατα περίπτωση!..
           Ετσι, ο ηγούμενος π. Εφραίμ και ο βοηθός του, ο μοναχός Αρσένιος, θα δικαστούν "για ηθική και φυσική αυτουργία σε κακουργηματική απιστία και για ψευδείς βεβαιώσεις"!!! Αυτο σημαίνει οτι οι δυο ιερωμένοι βαρύνονται ακομα και για "νομιμοποίηση εσόδων"!!! Μεταξυ των 12 άτομων, θα δικαστούν και η συμβολαιογραφιος Αικατερίνη Πελέκη, οπως επίσης και οι δικηγόροι Διονύσης και Δημήτρης Πελέκης! Και οι τρεις είχαν χειριστεί ολα τα συμβόλαια της ανταλλαγής!!! Επίσης παραπέμπονται και ο πρωην αντιπρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, ο Γρηγόρης Κρομπας, καθώς και πρωην μέλη (τρια ειναι νομίζω...), γιατι γνωμοδότησαν θετικά, ώστε να γινει η παραχώρηση της λίμνης Βιστωνιδας και των παραλίμνιων περιοχών, στην Μονη!.. Βέβαια θα δικαστούν και αρκετά αλλα άτομα, τα οποια εμπλέκονται στην γνωστη υπόθεση!.. Ενω υπαρχει απαλλαγή, για τον πρωην διευθυντή του Κώστα Καραμανλή, τον Ιωάννη Αγγελου! Απαλλαγή που έγινε ομόφωνα απο τους δικαστές!..
           Τωρα!
           Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, οι δικαστές δέχθηκαν οτι "η παραχώρηση των τίτλων κτήσης της λίμνης και των παραλίμνιων εκτάσεων, στην Μονη Βατοπαιδίου, ηταν χαριστική και έπληξε τα συμφέροντα του δημοσίου..."!!! Ολοι πλεον, περιμένουμε, με αγωνια την διεξαγωγή αυτής της δικης! Και φυσικα το αποτέλεσμα της! Αρκει να μην ειναι μονο για τα..."ματια του κόσμου", οπως λέει ο λαός μας!!! Ολοι στο σκαμνί λοιπον... Ολοι!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου