ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΡΕΕΕ!!!

• Οι...μεγαλοκαρχαρίες διαφεύγουν!
• Το λαθρεμπόριο...πετάει!
• Ερχονται και νεα μετρα...

           



Μπορει η Κυβερνηση, να πήρε...ανάσα, με την στήριξη των 153 βουλευτών των κομμάτων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ... Δεν ειναι ομως βέβαιον, πως θα μπορέσει να..."σταθεί στα πόδια της"!..  Και να, γιατι...
           Πριν απο λίγες ώρες το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters με άρθρο του, αναφέρεται στο ζήτημα της Ελλαδος, τονίζοντας πως, "το μεταρρυθμιστικό εργο της Κυβέρνησης δεν εχει φθασει ουτε στα μισά του δρόμου!.."!!! Μαλιστα ο αρθρογράφος αναφέρει επίσημα στοιχεία...βγαλμένα, απο τα..."σπλάχνα" του υπουργείου, υπογραμμίζοντας... "Ο Κυβερνητικός Συνασπισμός του Αντώνη Σαμαρα, ειναι τοσο εύθραυστος, που θα μπορούσε να καταρρεύσει, αν η Τροικα επιβάλει περισσότερα μετρα λιτότητας..."!!! Ακομα ο συνάδελφος μου, στο άρθρο του "κόλαφος", για την Ελλάδα και για ολα οσα συμβαίνουν εδω, αναφέρεται στα νεα μετρα, σημειώνοντας, οτι "αυτο θα μπορούσε να οδηγήσει την ελληνική κριση σε νεα φάση!.."!!! Υποστήριζε επίσης ο αρθρογράφος. "Το καλύτερο στοίχημα για την Κυβερνηση, ειναι να διαχωρίσει ρητά τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, απο την λιτότητα και να πείσει τους πιστωτές οτι, η προσπάθεια της για μεταρρυθμίσεις ειναι σοβαρή, ενω η λιτότητα δεν ειναι απαραίτητη..."!!!!!  Να προσθέσω πως ο αρθρογράφος εχει την πληροφορία, οτι η Κυβερνηση ειναι διχασμένη, κατι που φάνηκε στις συζητήσεις της, με την Τροικα!   Στο άρθρο του ο δημοσιογραφος του Reuters, αφου υποστηρίζει πως δεν εχει προχωρήσει η υπόθεση με τις οποιες μεταρρυθμίσεις που έπρεπε να είχαν γινει, καταλήγει:  "Δυσκολα μπορει να προβλέψει κανεις τι θα συμβει, αν η Κυβερνηση καταρρεύσει..."!!!!! 
           



Και ναι!
 Ναι, ο ξένος αρθρογράφος εχει απόλυτα δίκιο! Και αυτο επειδη, σε περίπτωση που η Κυβερνηση "πέσει", "καταρρεύσει", η Αντιπολίτευση δεν ειναι έτοιμη...,δεν γνωρίζει πιο σωστα τον τροπο με τον οποίο θα πρέπει να κυβερνήσει!!! Αυτο αποδείχθηκε περίτρανα απο την συζήτηση που εγινε την περασμένη εβδομάδα στην Βουλη, για την "πρόταση δυσπιστιας", που η ιδια είχε καταθέσει!.. Δεν ακούσαμε ουτε μια πρόταση! Ουτε εναν άλλο διαφορετικο, διαχειριστικό τροπο διοίκησης! Ουτε καποια πρόταση! Αντίθετα ακούσαμε μονο λόγια του...αερα, που είχαν έρθει πριν απο λίγες ώρες απο το...Τέξας!.. Εκει οπου έμαθε, ο Αλέξης μας, τον τροπο μιας...μονομαχίας!.. Τωρα! Ίσως αυτο που, ο Βαγγέλης Βενιζέλος ειπε, οτι το δολάρια ειναι...τρυπιο, ίσως αυτο αποδειχθεί αληθινο!!!
           Δεν χωρα αμφιβολία, πως ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν εχει προγραμμα για να Κυβερνήσει!!! Ουτε καν, που το εχει σκεφτεί!.. Μαλιστα το αποφεύγει οπως ο...διάολος το λιβάνι!.. Και...τρανή απόδειξη η τελευταία συζήτηση στην Βουλη! Δεν ειπώθηκε λέξη για δικο τους, (ΣΥΡΙΖΑιηκο) προγραμμα διακυβέρνησης της χωρας!!! Λόγια... Λόγια... Και μονο λόγια...  Αυτο μου θύμισε τα πολλα ΘΑ, ΘΑ, ΘΑ, που ακούγαμε καθημερινα, απο τον αείμνηστο Ανδρέα Παπανδρεου!.. Αυτη ειναι η αλήθεια, δυστυχως...
           Οχι!
           Οχι, ο Αλέξης Τσιπρας, δεν θελει να Κυβερνήσει...  Δεν ειναι έτοιμος!  Για την ακρίβεια, δεν το εχει καν σκεφτεί!.. Άλλωστε ειναι, Αλέξη μου, δύσκολη η..."καλογερικη", οπως λέει και ο λαός μας!!! Α! Και κατι άλλο. Δεν ειπε λέξη, για το που θα βρει τα λεφτα, ωστε, να κανει πράξη, ολα οσα εχει υποσχεθεί!.. Ουτε για το πως, θα...πιάσει τους μεγαλοκαρχαρίες φοροφυγάδες...,αλλα ουτε και τους λαθρεμπορους, απο τους οποίους, το κράτος κάθε χρόνο χάνει κοντα στο ενα δισεκατομμύριο ευρω! Δεν μπορει λοιπον, ο Αλέξης, να υλοποιήσει, αυτο που ο ίδιος φωνάζει... ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΡΕΕΕ!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου