ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛ!!!!

• "Άδεια" η Βουλη, "γεμάτες" οι κεφετεριες!
• Τους..."κέρδισε" το ντερμπι!
• "Σύννεφο" οι πλάκες των Ολυμπιακών!

        
  --- Κυριακή απόγευμα 10 Νοεμβρίου του 2013...
           --- Ωρα Ελλαδος 19.00...
           --- Στην Βουλη απο την Παρασκευή συζητείται, η "πρόταση δυσπιστιας", την οποια είχε, πριν λίγες ώρες καταθέσει ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσιπρας! Ειναι γεγονός, πως η συζήτηση βρίσκεται στην...κορύφωση της! Οι αρχηγοί...ακονίζουν τα... μαχαίρια τους για την "μεγάλη στιγμη", που πλησιάζει!..  Στην αίθουσα του Ναού της Δημοκρατίας, εκείνη την ώρα ειναι δεν ειναι τριάντα βουλευτές, απο ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!!!!!  Μα, τι συμβαίνει; Αναρωτήθηκαν πολλοι...  Και ιδιαίτερα το προεδρείο της Βουλής, το οποίο στην κυριολεξία, δεν μπορούσε να εξηγήσει το...φαινόμενο!!!  Αμέσως..."άναψαν", "πήραν φωτιά", τα τηλέφωνα!..  ΟΥΔΕΙΣ ομως απαντούσε!!!! Μα...τι γινεται εδω; Τονίζει ο πρόεδρος, ο Βαγγέλης Μειμαρακης και έβαλε τα..."λαγωνικά", να ψάχνουν... Να...ανακαλύψουν τι γινεται...
          
           --- Κολωνάκι!
           --- Δεκαδες εκει, οι καφετέριες...
           --- Οι τηλεοπτικοί δεκτές 42 και πλεον ιντσών, έδειχναν εικόνες απο το γηπεδο  "Γεώργιος Καραισκακης"!!! Εδω σε λίγα λεπτα στις 19.30, θα άρχιζε το μεγάλο παιχνίδι μεταξυ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ!!!!  Ενας κρίσιμος αγώνας, μεταξυ των δυο κορυφαίων ομάδων της Ελλαδος!..  Το γηπεδο ηταν απο νωρίς γεμάτο!..  Το ίδιο και οι καφετέριες σε όλη την Ελλάδα!..  Πολυ περισσότερο (οι καφετέριες) στο Κολωνάκι!..   Στην κυριολεξία δεν έβρισκες, οχι τραπέζι, αλλα ουτε μια, ναι μια  καρέκλα..."άδεια", "κενή"!!! Τα..."πάντα ολα" (οπως λέει και ο φίλος μου Νίκος Αλεφαντος!..), ηταν απο πολυ νωρίς...ρεζερβέ!!!  Τα είχαν..."κλείσει" οι Βουλευτές!!!! Ναι οι βουλευτές!..
   
      
           --- Ωρα Ελλαδος 19.15...
            --- Καρφίτσα δεν...έπεφτε στις καφετέριες!.. Οι συζητήσεις για το ποιος θα νικήσει,  έδιναν και έπαιρναν! Το ίδιο και τα...στοιχήματα που ηταν το κέρασμα του καφε...,η του ποτού!!! Οι...πλάκες μεταξυ των φιλάθλων-οπαδών του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ είχαν ξεκινήσει απο νωρίς!.. "Θα σας... σχισουμε...", έλεγαν οι Θεσσαλονικείς Βουλευτες!!!  "Μια...τεσσάρα θα...φάτε! Θα σας ρίξουμε...", απαντούσαν οι αλλοι, οι Ολυμπιακοί!!! Λες και ηταν...μάγοι!..  Και οι...πλάκες συνεχίστηκαν μέχρι και το τέλος του αγώνα!..  Στο 36 λεπτο, ο Μητρογλου σημειώνει το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού και οι καφετέριες..."παίρνουν φωτιά"!!!  Γινεται το...έλα να δεις!..
            --- ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛ...  ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛ...    Φώναξαν με δυνατοί οι Ολυμπιακοί...,ενω οι ΠΑΟΚτζηδες, έμειναν...άφωνοι! Είχαν χάσει την φωνη τους!.. Και δικαια την...έχασαν! 
            --- Στο δεύτερο ημίχρονο ο πρωταθλητης, σημείωσε αλλα τρια γκολ εις βάρος του ΠΑΟΚ!.. Και το σφύριγμα της λήξης του ντερμπι βρήκε νικητή τον Ολυμπιακο με 4-0!!!! Ετσι οι Βουλευτές απο την Θεσσαλονίκη και φίλαθλοι του ΠΑΟΚ έχασαν το...στοίχημα. Πλήρωσαν τους καφέδες και τα ποτά και με..."σπασμενα" τα φτερά, πήραν τον...δρόμο για την Βουλη, οπου είχαν αρχίσει οι ομιλίες των αρχηγών των κομμάτων!!! Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, που ηταν και οι περισσότεροι, άρχισαν η, μάλλον συνέχισαν τους πανηγυρισμούς, ακομα και μέσα στο Κοινοβούλιο!.. Τωρα!
            --- Δεν ξέρω, εαν η ιδέα, η σκέψη του προεδρου της Βουλής, φίλου  Βαγγέλη Μειμαρακη, να...κόψει το Συνδρομητικό Κανάλι, ηταν καλη;  Οι πρώτες αντιδράσεις των Βουλευτών απέδειξε, πως ΟΧΙ! Οχι δεν ηταν καλη!.. Γιατι, άλλο να τους...ψάχνεις (τους Βουλευτές...) στο εντευτηριο της Βουλής και άλλο στις καφετέριες του Κολωνακιου!!!! Ετσι δεν ειναι;
            --- Εσεις τι λέτε;
    

           

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου