Η...ΤΕΣΣΑΡΑ!!!!

• Μονο αυτός μπορούσε!
• Ο Θρύλος ηταν ανώτερος!
• ...Και λίγα ηταν!



Ναι!
          Ναι, ο Ολυμπιακος, θα μπορούσε, να πετύχει, οσα γκολ ήθελε, κατα του ΠΑΟΚ! Ένας ΠΑΟΚ, που ηταν ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ!!! Και ουτε μια φορα δεν απείλησε την εστία του Ρομπερτο! Στα ενενήντα λεπτα, μια άντε δυο, ηταν οι τελικές προσπάθειες του!.. Είχε τα...χάλια του, ο ΠΑΟΚ;  Ναι! Όμως...
          Όμως,,δεν του επέτρεψε ο Ολυμπιακος να κανει...,για την ακρίβεια να επιβάλει το παιχνίδι του!
Ειναι γεγονός, οτι ο "Δικέφαλος του Βορρά", απο την έναρξη, θέλησε να παίξει...,η πιο σωστα να... παει τον αγώνα με...χαμηλή ταχύτητα!.. Ήξερε, πως δεν θα μπορούσε, να ακολουθήσει τον έντονο, τον γρήγορο ρυθμό του Ολυμπιακού... Όμως αυτο, έφερε το αντίθετο αποτέλεσμα!!!
         



Ο Ολυμπιακος, ο οποιος απο την αρχη ήθελε να δώσει και να επιβάλει τον δικο του ρυθμό, οπως τονισα, έπαιξε υπέροχα! Και απο το πρώτο λεπτό του αγώνα "έριξε" στο...καναβάτσο τον ΠΑΟΚ και ηταν ζήτημα χρόνου να τον συντρίψει!!! Ετσι μόλις ο Μητρογλου,   πέτυχε λιγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου (36 λεπτό ηταν συγκεκριμένα...) το πρώτο γκολ, ΟΛΑ ΠΛΕΟΝ ΗΡΘΑΝ...ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΥΚΟΛΑ!!!!
           Και αυτο, επειδη ο Θρύλος σύμφωνα με τις...στατιστικές σημειώνει τα πιο πολλα γκολ, στο δεύτερο ημίχρονο!..  Κατι που έγινε και το βράδυ της Κυριακής! Πέτυχε τρια ακομα τέρματα και με λίγη τύχη, θα...φόρτωνε τον "δεύτερο στην βαθμολογία" ΠΑΟΚ με έξι η και πιο πολλα γκολ! Δεν ειναι υπερβολη! Ο Ολυμπιακος έπαιξε καταπληκτικο παιχνίδι και έκανε τον αντίπαλο του, ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ!!!! Απο που να...φύγει!..
           Το 4-0, λοιπον, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα! Ο Ολυμπιακος έδειξε, αμεσως, με την σέντρα, το "ποιος ειναι το αφεντικό"!!!! Στο δεύτερο ημίχρονο, πέτυχε τρια ακομα γκολ, με τον Σαβιόλα, τον Φουστερ και τον Κάμπελ και έγραψε μια ακομα ιστορικη νίκη, στις σελίδες του!!!! 
           Ο κόσμος του Ολυμπιακού, που και πάλι γέμισε, κατέκλυσε καλύτερα, το γηπεδο "Γεώργιος Καραισκακης", ηταν η...κινητήριος δύναμη του Θρύλου!..  Απο το πρώτο λεπτο, μέχρι  και το εννενηκοστο...παρότρυνε τους ποδοσφαιριστές να πετύχουν "κι άλλο γκολ...κι άλλο γκολ"!!!! Και αυτοι, οι παίκτες, δεν του χάλασε (του κόσμου) το χατήρι!!!! Ετσι ήρθε το 4-0 και οπως είπαμε με πιο πολυ...περισσότερη τύχη, θα μπορούσε να ηταν 5-0!!!! Και ακομα 6-0!!!!
           Με τον θρίαμβο αυτόν τελείωσε το πρωτάθλημα; Οπως πολλοι πιστεύουν;
           Οχι!
           Οχι βεβαια! Μπορει ο Ολυμπιακος να έκανε ενα βήμα ακομα, προς την κατάκτηση του τίτλου!! Αυτο, όμως δεν σημαίνει πως, το κατέκτησε κι ολας!.. Θα πρέπει λοιπον γρήγορα να...ξεχάσουν τον θρίαμβο αυτόν και να...κοιτάξουν να παίξουν το ίδιο καλα και στα αλλα...,στα υπόλοιπα παιχνίδια, ώστε στο τέλος να πανηγυρίσουν μια ακομα επιτυχία!..  Ενα ακομα πρωτάθλημα!.. Το τεσσαρακοστο πρώτο πρωτάθλημα, στην ιστορία του!..
            Το σύνθημα "νάτος...,νατος, ο πρωταθλητής",  που ειπώθηκε απο τους φιλάθλους του Θρύλου, ηταν ομορφο! Ηταν ωραίο! Όμως, για να γινει αυτο πράξη, χρειάζονται και αλλες νίκες!.. Και αυτο πρέπει να το καταλάβουν ολοι! Διοίκηση, προπονητής και παίκτες!..  Δεν φτάνει λοιπον,  μονο η...τεσσάρα κατα του ΠΑΟΚ!!!! Το καταλάβαμε ολοι; Ωραία... Βεβαια, η...τεσσάρα, ειναι...τεσσάρα!!!!
Και θα πρέπει όλος ο Ολυμπιακος, να την χαρεί...,για λέμε την αλήθεια! Ετσι δεν ειναι; Απο αύριο όμως τα...κεφαλια κάτω!..  Δουλεια! Ερχονται και αλλοι δύσκολοι αγώνες! Εντάξει; Δεν μπορω όμως να μην τελειώσω με το  ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ!!!!



0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου