ΤΙ...ΧΑΣΑΜΕ!!!

• Η...χάρη του έφθασε και στην Ευρώπη!
• Πεντε διαλέξεις σε Πανεπιστήμιο της Γαλλίας!
• Α! Δεν ξέρω!..

   
      
  Έπρεπε να παραιτηθεί απο Πρωθυπουργός, για να "βγει", απο μέσα του  και να μας δειξει το...ταλέντο του! Ναι, για να μας...παρουσιάσει τις ικανότητες του! Έπρεπε να...χαντακώσει όλους τους Ελληνες, έντεκα εκατομμύρια ψυχές, εδω (δεν...πιάνονται τα αλλα τόσα και πλεο εκατομμύρια των ομογενών μας...), με το να μας βάλει στο ΔΝΤ, με τα γνωστα αποτελέσματα! 
           Την φτώχεια! (Ουδέποτε άλλοτε, είχαμε τέτοια...κατάντια!..)!!!
           Την πείνα! (Ουρές στα συσσίτια της εκκλησίας!.. Και ευτυχώς που υπάρχουν και αυτές!..)!!!
           Την ανεργία! (Έχουμε περίπου δυο εκατομμύρια ανέργους, σημερα, υστερα απο ερευνα!..)!!!
           Τα λουκέτα! (Βροχη...πέφτουν!..)!!!
           Τους άστεγους! (Χιλιάδες ειναι εκείνοι που εχασαν το σπίτι τους και κοιμούνται στα παγκακια!)!
           Τις αυτοκτονίες! (Δεν ειναι λίγα τα άτομα που εχουν προβει σε αυτη την ενέργεια!..)!!!
           Την εξαθλίωση! (Ολοι βρισκόμαστε σε αυτη την θεση!..)!!!
           Τον εξευτελισμό! (Και στην περίπτωση αυτη ειναι ολοι οι Ελληνες!..)!!!
           Τις ληστείες! (Δείξτε μου κάποιον που να μην εχει υποστεί κατι τέτοιο!..)!!!
           Την βία! (Οπου και αν γυρίσεις το βλέμμα σου βλέπεις-διακρίνεις και βία! Εχει γινει...μόδα!..)!!!
           Την...απατεωνιά! (Ειναι στο αίμα του Ελληνα, μονο που τωρα...μεγάλωσε πολυ!..)!!!
           Αλλα και τόσα, τοσα αλλα, που εαν τα σημείωνα θα...γέμιζα εκατομμύρια σελίδες!..)!!!

         
 Ο λόγος, οπως καταλαβατε, ειναι για τον Γιώργο Ανδρέα Παπανδρεου, ο οποιος δεν μένει πια εδω!.. Εχει...μεταφέρει την έδρα του στην Αμερική!!! Εδω έρχεται μονο για να ζητήσει νεα άδεια απο την Βουλη!.. Α! Δεν είμαι σίγουρος πως σημερα θα ειναι στην Βουλη, για να ψηφίσει!.. (Τα μεσάνυχτα γινεται η ονομαστική ψηφοφορία στην "πρόταση δυσπιστιας", που εχει καταθέσει ο Αλέξης Τσιπρας) Και βεβαια τον...χρυσοπληρωνουμε! Μαλιστα, ο Γιωργακης, μας τα παιρνει χοντρά και χωρις κόπο!.. Ο μισθός του...,η αποζημίωση του πιο σωστα ως Βουλευτής, αλλα και ως πρωην Πρωθυπουργός... "πέφτει" κανονικα!.. Δεν υπαρχει ουτε ενα δευτερόλεπτο...καθυστέρησης!!!
            Τα...θυμήθηκα σημερα ολα αυτα, γιατι έμαθα πως, ο Γιωργος Ανδρέα Παπανδρεου, θα διδάξει πλεον και στα...Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια!.. Οχι! Οχι, δεν κάνω πλάκα! Ειναι περα για περα αλήθεια! "Η...χάρη του ήρθε και στην Ευρώπη"!!! Μου ειπε χθες, ενας κοινός μας φίλος! Και συνέχισε... "Στην Γαλλία, θα διδάξει..."!!!  "Που; Στην Γαλλία, είπες;", τον ρώτησα με...αγωνια!.. "Ναι! Εκει θα δώσει πεντε διαλέξεις!..", απάντησε και πρόσθεσε...  "Το περίεργο ειναι πως τα Γαλλικα Πανεπιστήμια τον...αποθεώνουν!.."!!! 
             Ναι! Ναι, ειναι περίεργο το γιατι! Γιατι, αυτη η...αποθέωση στον Γιώργο Ανδρέα Παπανδρεου! Στον άνθρωπο, που μας εχει φερει στο απόλυτο χάος!.. Που έφερε την χωρα στην εξαθλίωση!  Στην πτώχευση! Και στον μαρασμό! Τωρα; Πως ολα τα Πανεπιστήμια τον...εμπιστεύονται και τον καλούν για διαλέξεις, ειναι "απορίας άξιον"!!! Και μαλιστα τον πληρώνουν,  με τριάντα χιλιάδες ευρω την διάλεξη! Το μάθημα! 
            Ειναι έτοιμος λοιπον, ο πρωην πρωθυπουργός, "μετα την Αμερική να κατακτήσει  και την Ευρώπη και συγκεκριμένα το Παρίσι..."!!! Ο ίδιος ο Γιωργος Ανδρέα Παπανδρεου, πιστευει πως, ως ενας άλλος Βολταιρος η Ντιντερό θα διδάξει, "το πως η Γηραιά Ήπειρος θα κανει μια νεα αρχη..."!!!
            Δεν μπορει... Πλάκα μας κανουν οι Γάλλοι!.. Δεν εξηγείται αλλιώς... Μήπως; Λεω μήπως; Χμ!
            Ρεεε, τι...χάσαμε!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου