ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ, ΝΙΣΑΦΙ ΡΕΕΕ!!!

                   • Να τελειώνουμε με τις καταλήψεις!
                     • Για...θεσμό, μιλάνε οι...αλλοι!
                     • "Μαύρο πρόβατο της Ευρώπης"!

           

Το ζήτημα!
           Ναι! Ναι, υπαρχει ζήτημα και μαλιστα πολυ μεγάλο!..
           Το ζήτημα με τις καταλήψεις, θα πρέπει να σταματήσει...χθες! Και αυτο, επειδη, οπως...παει, πηγαίνει, "το ζήτημα", τείνει καλύτερα, να γινει "σπουδαία μόδα"!!! Μια..."μόδα", η οποια δυστυχως εαν και με όποιον τροπο συνεχιστεί, ειναι δυνατόν να φερει...,να δημιουργήσει πολλες εκπλήξεις! Τέτοιες που μπορει, ενας γείτονας μας, για τον άλφα,βήτα...,η κάποιον άλλο λογο, να μπει στο σπίτι μας και να κανει...κατάληψη!!!! Δεν σας αρέσει, εεεεε; Τότε γιατι ρεεε,   υποστηρίζετε όλες τις αλλες, για τις οποιες, μονο...καλα λόγια έχετε να πείτε; Γιατι;
           Και ακομα!
           Δεν εχω καταλάβει, γιατι ο Αλέξης Τσιπρας, ναι , ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, θεωρεί τις καταλήψεις ΘΕΣΜΟ και ιδίως όταν, αυτές,  γίνονται σε δημοσια κτίρια;  Δηλαδη..."συντροφε" Αλέξη Τσίπρα ειναι...,ηταν  θεσμός η παράνομη για όλους εμάς τους απλους πολίτες,  ηταν λοιπον θεσμός η κατάληψη για πεντε μήνες,  του Ραδιομεγαρου της πρώην ΕΡΤ; Και δεν..."πιάνω" το σκεπτικό της, απο μέρους του κόμματος του,  παροτρυνσης στο να συνεχίσουν την κατάληψη οι πρωην εργαζόμενοι; Και με την ευκαιρία, θέλω για μια ακομα φορα να τονισω, οτι δεν μιλάω για τους εργαζόμενους που με καποια...,η κάποιες απεργίες υπερασπίζονται το  δικαίωμα της εργασίας τους,  μιλάω για όλους εκείνους που είχαν κανει το Ραδιομεγαρο της πρώην ΕΡΤ, ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ κάποιων κομμάτων!!! Ετσι για να λέμε κάποτε, τα πράγματα με το όνομα τους!.. Και για να τελειώνουμε, με τις παράνομες καταλήψεις!..  
          

Ναι!
           Ναι, άργησε η συντεταγμένη πολιτεία να επέμβει! 
           Ναι, άφησε να περάσουν 150 ημέρες, με αποτέλεσμα, ο ελληνικός λαός να πληρώσει απο το υστέρημα του, χρήματα για ενοίκιο νέων studio, ώστε η Δημοσια Τηλεοραση, να βγάλει...,η για την ακρίβεια να κανει...προπόνηση, προκειμενου να ειναι έτοιμη για τον μεγάλο...αγώνα που αρχίζει απο την πρωτη του Γενάρη του 2014!.. Τότε, οπως ειναι γνωστο, η χωρα μας αναλαμβάνει την προεδρία της ΕΕ για έξι μήνες!..   Άργησε λοιπον να γινει η επέμβαση του κράτους, ώστε να παραδοθεί το Ραδιομεγαρο "ελεύθερο" στον ελληνικο λαο!   
Γιατι κ. Τσίπρα το κτίριο δεν ανήκει σε κανέναν απο εμάς τους κατα καιρο, εργαζόμενους εκει!!! Ετσι; Χαίρομαι που το...κατάλαβες!.. Ε;
           Σημερα δεν θα ασχοληθω με την "πρόταση δυσπιστιας", που κατέθεσε και τούτες τις ώρες κουβεντιαζεται στην Βουλη (αύριο τα μεσάνυκτα θα γινει η ψηφοφορία...) ο  Αλέξης Τσιπρας! Οχι! Θα τονισω όμως κατι, το οποίο πέρασε στα...ψιλά των εφημερίδων! Κατι που ο..."σύντροφος" Τσιπρας υποστηρίζει σε κάποιες ομιλίες του στην...αλλοδαπή!..  Κατι που αυτομάτως μου θύμισε ολα οσα είχε πει για την πατριδα μας στο εξωτερικό, ο Ανδρέας Παπανδρεου... "Κυβερνάω μια διεφθαρμένη χωρα...", έλεγε οπου και αν πήγαινε και με όποιον ηταν ο τότε πρωθυπουργός ΜΑΣ!!!!!  Σχεδον το ίδιο έκανε και ο Αλέξης Τσιπρας, ο οποιος σε προχθεσινή ομιλία του μας αποκάλεσε σαν... "το μαύρο πρόβατο της Ευρώπης..."!!!!!  Τωρα τι του λες; Μου λες; Ε;  Βλέπετε πήρε την...σκυτάλη απο τους Γερμανούς, οι οποιοι μας εχουν ονομάσει...,μάλλον μας εχουν κατατάξει στην...κατηγορία των PIGS! Δηλαδη στα...ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ!!!   Με τον ίδιο τροπο λοιπον, μας...πληρώνει τωρα και ο Αλέξης Τσιπρας!!! Ενα πράγμα θέλω να πω μονο...   Φθάνει πια με την υποκρισια!!!   Νισάφι!!!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου