ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ...ΔΙΚΑ ΜΑΣ!!!

• Ολοι, είπαν ΝΑΙ!
• Τα νεα μετρα μονο για τους...άλλους!
• "Πέρασε", απο την Επιτροπή!

          
 Σιγά!
 Σιγά, μην...έκοβαν απο τον μισθο τους...
Κορόιδα ειναι;
 Οχι! Οχι βεβαια... Ετσι...,η ακριβώς ετσι σκέφτηκαν οι "300" (οχι του Λεωνιδα!) της Βουλής και χωρις,πολλα πολλα το "πέρασαν" αμέσως απο την αρμόδια επιτροπή! "Κιχ"!!! Κουβέντα! Αχνα! Ναι... ΤΙΠΟΤΑ δεν ακούστηκε! Ουδεμία αντίδραση, απο όλες τις πλευρές... Μου αρέσει που οι ΣΥΡΙΖΑιοι, οι ΚΚΕδες, οι ΔΗΜ.ΑΡητες, οι ΑΝ.ΕΛητες, αλλα και ολοι οι υποτιθέμενοι  ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ,  οι οποιοι "κόπτονται" (ετσι μας έλεγαν και μας λενε...) για τον εργαζόμενο και τον συνταξιούχο, που ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ πληρώνουν το...μάρμαρο και για αυτούς...εσχιζαν και...σχίζουν (;) τα ιματια τους, ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!!!! Έβγαλαν κοινώς τον...σκασμό!
           Οπως καλα καταλαβατε πρόκειται για τον μισθο τον δικο τους... Του Βουλευτή!!!
           



Ήρθε που λέτε στην αρμόδια επιτροπή ο προϋπολογισμός του 2014 για...επεξεργασία, πριν απο την συζήτηση, η οποια θα ξεκινήσει την ερχόμενη Δευτέρα στην Ολομέλεια! Οταν λοιπον έφθασαν στο κονδύλι για την αποζημίωση των Βουλευτών ΟΛΟΙ ΕΙΠΑΝ ΝΑΙ!!! Και ετσι "πέρασε" ναι, χωρις την παραμικρή μειωση, ο μισθός τους,,που δεν ειναι και λίγος!!!  Αντίθετα μαλιστα  εγινε και καποια...αύξηση! Και αυτο, επειδη δεν δέχτηκαν (οι βουλευτές...), να μην πληρώνονται στις επιτροπές, στις οποιες μετέχουν!!!
            Ετσι ψηφίστηκε-πέρασε απο την αρμόδια Επιτροπή το κονδύλι, το ποσόν των 21.000.000 (είκοσιενα εκατομμύρια έυρω!!!) ευρω, για την αποζημίωση-μισθο των...τριακοσίων! Αναλυτικά λοιπον ο μισθος, ένταξη η αποζημιωση ενός Βουλευτή, εχει ως εξής...
            • Μισθός. Μηνιάτικο   5.840  Ευρω
            • Επιτροπές                   450  Ευρω (Αν κάποιος μετέχει σε 2, η 3 Επιτροπές παιρνει διπλά...)
            • Επίδομα  Γραφείου   1.840  Ευρω
            • Έξοδα κίνησης             380  Ευρω   
            Θα πρέπει να υπογραμμίσω οτι υπάρχουν Επιτροπές απο τις οποιες ο Βουλευτής που μετέχει παιρνει, οχι 450 ευρω, αλλα 520 ευρω!.. Ναι! Απο κάθε Επιτροπή! Ναι! Μπορει ενας βουλευτής να παιρνει μερος, να μετέχει, σε δυο, σε τρεις, ακομα και σε τεσσερες Επιτροπές! Ετσι ο μισθός του...ανεβαίνει!.. Διπλασιάζεται...  Η, τριπλασιάζεται... Ανάλογα!..
             Ο μισθός λοιπον του Βουλευτή, το μηνιάτικο του, ειναι 8.284 ευρω!
             Ναι, ειναι μικτά!!!   Οι κρατήσεις ομως ειναι ελάχιστες!!!! 
             Άλλωστε, εχουν και το αφορολόγητο που ειναι 70ο/ο!!!!  Ναι! Ναι!  Διαβάσατε πολυ  πολυ σωστα! Δεν κάνατε λαθος!.. Εβδομήντα τοις εκατο,το αφορολόγητο, για τους κύριους Βουλευτές!!!
             Τωρα!
             Ολοι εμεις οι αλλοι, πληρωνουμε πάντα τα...σπασμενα! Για όλους εμάς, ΟΥΔΕΙΣ απο τους κύριους της Βουλής, τους οποίους εκει μέσα εμεις με την ψήφο μας, στείλαμε,ΟΥΔΕΙΣ ενδιαφέρεται!
Ετσι μονο για εμάς, ερχονται  (μας διαβεβαιώνουν όλοι, Σαμαρας, Βενιζέλος κλπ...συγγενείς, οτι δεν θα έχουμε αλλα οριζόντια, η κάθετα, η πλάγια μετρα!.. Προσωπικα δεν το πιστευω...),  ερχονται λοιπον, οι νεες, ναι οι νεες μειώσεις στο μισθο και στη σύνταξη μας!!! Αλίμονο μας!..  Ενω εκείνοι; 
              Τα δικα τους...δικα τους!!!
              Παιδια...,κύριοι ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!! Πάρτε το χαμπάρι...
              Η αντίδραση μας θα ειναι άμεση!..


            

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου