ΓΚΑΛΟΠιασαμε ρεεε!!!

• Ολοι πλεον, μιλάνε με...νούμερα!
• Ο...παραλογισμός στο μεγαλείο του!
• Οτι...πληρώνεις παιρνεις!

      
     --- Ακουσες την νεα δημοσκόπηση;
           --- Οχι! Γιατι;
           --- Χμ! Τι να σου λεω τωρα... Αφου, δεν την είδες...έχασες!!!
           --- Ένταξη! Έχασα! Ναι! Ομως εσυ την είδες και μπορείς να μου πεις τι εχει γινει... Σε ακούω...
           --- Με αρκετά αυξημένα ποσοστά παει μπροστα ο ΣΥΡΙΖΑ!!!
           --- Ο...ποιος; Ο ΣΥΡΙΖΑ, είπες.  
           --- Ναι! Και δεν το λεω εγω! Ο κόσμος που ερωτήθηκε, απο γνωστη εταιρεία,το λέει!..
           --- Το...άλλο με τον...Τοτό. Το ξέρεις;
           --- Δε κάνω πλάκα! Μιλάω σοβαρά.... Και μην το...παιρνεις για αστείο!.. Με την ευκαιρία θέλω να σου πω, πως η Νεα Δημοκρατία, ειναι στην δευτερη θεση, με περίπου μια μονάδα διάφορα!.. Εκεινο πάντως που εχει μεγάλη σημασία, ειναι η άνοδος της Χρυσής Αυγης, μετα τα μεγάλα γεγονότα που έγιναν τον τελευταίο καιρο, η οποια κατέχει την τριτη θεση! Πίσω της ειναι το ΠΑΣΟΚ!!!
Ακολουθεί το ΚΚΕ! Και στην συνέχεια ειναι οι ΑΝΕΞ.ΕΛ. Ακολουθούν τα υπόλοιπα κόμματα!..
           


Τωρα!
           Το περίεργο ειναι, οτι, εαν αθροισουμε, τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ...και τα δυο μαζυ δεν υπερβαίνουν, σύμφωνα με την δημοσκόπηση αυτη, το 43,5ο/ο!!! Το αναφέρω, επειδη οπως ολοι οι παλιοι θυμούνται, μονη της η ΝΔ, οσο και το ΠΑΣΟΚ, μονο του, παλαιότερα συγκέντρωναν-είχαν (το καθένα χωριστά, επαναλαμβάνω...), πάνω απο 45ο/ο!!!!! Αυτο νομίζω, οτι "λέει πολλα", ιδιαίτερα σημερα που οι εποχές εχουν αλλάξει!!!
            Και κατι ακομα!
            Οπως ειναι φυσικό, το κομμα που κυβερνά εχει (αυτο συμβαίνει παντοτε...), υφίσταται πιο σωστα μια σχετική πτώση! Στα γκάλοπ ολοι την παρουσιάζουν οχι με φθορά, αλλα με άνοδο!!!! Μια άνοδο 1,5ο/ο με 2,5ο/ο!!! Αντί λοιπον η Νεα Δημοκρατία, επαναλαμβάνω, να εχει φθορά, λόγω των οχι απλώς μεγάλων, αλλα τεράστιων κοινωνικών προβλημάτων, εχει άνοδο!!! Τωρα τι τους λες; Μου λες;
            Προσωπικα δεν πιστευω  στα γκάλοπ!
            Ναι! Ναι, δέχομαι οτι ειναι για ολα τα κόμματα, ενα εργαλείο, για την...δουλεια τους!.. Αλλα ρεεε παιδια, μπορείτε να μου εξηγησετε, πως γινεται...,πως ειναι δυνατόν η Χρυση Αυγη, της οποίας ο αρχηγός της ειναι στην φυλακή (άδικα...,η δικαια, δεν ειναι ώρα, να το κρίνουμε...) να...κατέχει την τριτη θεση; Αλλα καλα λενε μερικοι και δεν σηκώνουν καμια αρνητική κουβέντα,καμια αντίρρηση, πως οτι πληρώσεις και οτι, οποια παραγγελία κανεις, θα έχεις και το σχετικό...,το ανάλογο, αποτέλεσμα!!!  Πληρώνεις; Παιρνεις! 
            Για αυτο, οπως σας ειπα,προσωπικα, δεν πιστευω στα γκάλοπ!.. Ιδιαίτερα τωρα τελευταία, που έχουμε ολοι μια ΓΚΑΛΟΠμανια πάθει... 
            ΓΚΑΛΟΠιασαμε ρεεε!!!!! ΓΚΑΛΟΠιασαμε, ρεεε!!!!! Κάντε κατι...

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου